40 cu + sau - [p. 3]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Adusca, e buna faza cu mosu.
Eu l-am asteptat pe mosu si...l-am tot asteptat, dar saracu de el nu a venit, ca e cam uituc. Oricum eu l-am inteles ca e destul de batran si cum speranta moare ultima, am sa-l astept pe Mos Craciun.
OOO, dar stati asa, ca ala e si mai batran decat Nicolae!!!! Daca ma uita si celalalt?

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Am ajuns si eu pe-aici!

Is rupta de-oboseala,ma dor ochii,dar is multumita pt ca,in sfirsit ni s-a aprobat creditul la banca si-avem santer in casa si-i fain rau:praf,mezerie saci cu..si alti saci cu..si tat fel' de scule si Ghiompirica(mitzu) care topaie printre ele,bashca punga lui cu nisip parfumat pe care a furat-o din camara(2kg)si-a-mprastiat-o prin toata casa.ii festival la noi,da' asa trebe ca altufel nu simti ca traiesti!

V-am zis-o pa scurtatura nu'sh daca ati priceput ceva.Is rupta,oricum

,Noemi

Mergi la inceput

Am uitat ca-s civilizata si sa va salut si sa va urez sarbatorire faina.Scuze.Si bine v-am gasit!

Si-acu' mi-o mai traznit una prin capul meu ala.Daca noi nu terminam si ne prinde Anul Nou cu maghernitza intoarsa cu roatele in sus asta inseamna c-asa om duce-o tot anu'.Dar optimismu din mine zice ca-i bine.Inseamna c-om avea bani.

Tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Spor la treaba, Noemi!
Vorba lui sotul meu: sa nu speli in 1 ian, ca vei spala tot anul... Imi vine sa-l bat, ca si daca nu spal in prima zi, tot spal tot anul, nu? E o prostie, am incercat sa dorm de 1 ianuarie, insa tot nu am dormit un an intreg... Nu te stresa pt. muncile neterminate si santier, important e sa fie bine facut si pe placul vostru!!! E nasol cu santierul, dar merita!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Mutumesc de urari!
De fapt hiba e ca noi facem tot si la programul de munca pe care-l avem ,teama mi-e ca trece Anul Nou si tot n-om termina.Am mai trecut prin asta si-am facut-o lata:dupa ce-am tot zugravit vreo 3 saptamini
Ne-am facut bagajele si pina in 2Mai nu ne-am oprit!Mai avem de-atunci 2 usi nevopsite.si-au trecut numa' 13 ani

Va tzuc,Noemi

Mergi la inceput

Mey,tinericilor, ce faceti?Ati imbatrinit?
Sau ati picat intre luminarele lunecind pe oloiu' parfumat?
Sa nu va suparati pe mine,dar o mai iau razna citeodata.
Pe bune,sinteti bine? Noi de la f. bine-n sus!

Va tzuc,Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Noemi, aici prezenta la datorie!!!
Cum stai cu treaba? Gata, Gata? Eu am fost putin mai ocupata zilele astea, dar nu scapati voi asa usor de mine,mai trec eu p-aici.
Restul ''tinerelelor'' ce faceti? Unde sinteti?

MG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Si eu sunt prezenta, e o intamplare ca raspund asa repede la apel, ca-n ultimele zile nu prea am avut timp.
Cu sanatatea stau bine merci. Astept 29 decembrie sa-mi fac un scanner, sa ne putem da cu parerea despre o chestie care cica "apare" in abdomen.
In rest, tot sportiva. Maine, program de escalada, cu copii cu tot. Sa vedem ce-o iesi. Va pun si poze sa vedeti ca nu, nu am rau de inaltime!
Va pup pe toate si aveti grija cu postul, n-o luati prea in serios, ca pe urma, la aruncarea pe carnati cade greu...
O seara placuta!
Lulu

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lulu, la ce scanare mergi???? Sper sa nu fie ceva grav!!! Iti tin pumnii sa fi o.k.!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi Lili

Mergi la inceput

Buenos dias!
Treaba la mine mere' batrineste c-al meu vrea sa ia masina si n-are vreme de gipscarton.toate-s varza,da' bine-a fi!Noroc ca mai avem vreme si de-astea!Am adunat toate alea cit de bine-am putut si-apoi om vedea.
Lu,tin pumnii sa fie bine tot!Asteptam vesti cit de repede!Si poze cu voi,chiar daca mi se face rau cind va vad acolo sus.
Miine-i luni,trebuie mers la servici va doresc un inceput de saptamina cit mai lejer.

Noemi

Mergi la inceput