Impreuna, Timisoara! (26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Fetele mele,

mnuma intru sa va pup pe ziua de azi inainte de a pleca acasa!
Am avut mult de lucru chiar daca boss e plecat, a trebuit sa fac si o parte din treaba lui, dar v-am citit pe diagonala!

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Giova- pt patutz ...ai fost unde ti-am spus eu ca au ??? cum ma intereseaza si pe mine sa cumpar finet pt cearsafuri ... cum aflu de o sursa ca lumea iti spun... eu sapt viitoare vreau sa le cumpar...cica si in euro ar fi la standul cu perdele multe .....
Si mie mi-au tot mutat data nasterii ca e prea mare ...o sa vad eu in curand ....

Irina- sper ca vii si sambata ...ca nu te-am mai vazut de 100 de ani.

Gabi - ma bucur pt bulina...

mitzuka- eu am un cd ..cu ceva cutiuta muzicala ...daca doresti il aduc sambata.

Doris - ce dai ??? daca il gasesc ??????l-am avut acasa ,sper ca nu e imprumutat....ma tot jucam cu el !iti scriu un cd pt sambata ?

va pup
diana34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana, unde mai exact, ca habar n-am?
Clinicile noi unde sunt? Langa parcul Botanic?
sa ma ti la curent, daca gasesti finet si unde.
mersi mult.

Simina sa speram ca poti recupera ceva cu programelul lui Miro. Daca nu, sorry, dar nu am inca nici un CD.Ma bazam pe tine, ca mi le dai, dar uite ce ai facut!!!

Ma bucur ca Lili are laptic si o fetitza frumoasa!!!
Doamne ajuta sa fie cuminte, sa n-o necajeasca pe mami.

Plecam si noi acasa.
Poate stiti careva ce e aia Fortuna, am postat mai sus.
Pupici. pe maine.

poze
gio si bb Marco 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara,

Munca multa se dezvolta aici la mine, se lasa cu neuroni incinsi si fum pe urechi.Grele trebili cu calculatoarili astia...

Sa va spun: a fost Otilia,tanti bona,la noi.A venit pe la 9 si a plecat pe la 11.Am mancat cu toti micul dejun,am stat la barfe...Mey fetelor,ai mei copii sunt innebuniti dupa ea: Alex ia aratat caietele lui,a innebunit-o cu povesti despre pretenarii lui,de scoala,iar Luana o calareste la greu,se da la barfe cu Otilia in luaneza...Ce sa mai...?E o adevarata epopee...Am mai "clarificat" anumite aspecte si gata,de luni incepe.O sa vina la 7 dimineata,sa pot pleca la servici la timp.Cam asta.Sper sa fie totul ok si sa nu existe vreo problema.

Doris,tu cum te mai simti?Cred ca iar ai avut o zi plina si dupa mahmureala de azi dimineata numai de treburi nu cred ca ai avut chef.
Diana,mama draga, sunt convinsa ca ai halit berbecut la Agigea( nasii care m-au botezat sunt din Agigea).Fain!Io ma refeream la o traditie tatareasca,de la Geghis Han cetire...Au tatarii un fel de festival traditional al lor,ceva cu curse de cai calariti neinseuati(cum faceau mongolii pe stepele lor),unde trebuie sa prinda un batal viu sau cam asa ceva.Apoi batalul respectiv e sacrificat si se face o groapa in pamant,se face un foc acolo si pe carbunii aia(spuza ii zice) pun batalul si il acopera cu pamant,il ingroapa.Animalul se coace molcom acolo,in propria blana,ne-eviscerat.A doua zi batalul preparat asa se dezgroapa si se consuma de catre cei care au participat la festivalul asta traditional....In timpul lui Ceausescu se mai practica asa ceva in apropiere de padurea de la Comorova,pe langa Mangalia,pentru mai marii din Comitetul Central.Acum ,in zilele noastre,nu stiu daca inca se pastreaza traditia asta.S-ar putea sa mai fie pentru turistii straini sau cei cu multi bani.
Ai rezolvat treaba cu cifrele?
Simina,multam' ca imi dai dreptate...E o constatare a mea,care vad ca ajunge valabila unanim...Ai rezolvat cu catecelele lui deian?
Irina,corect ce spui.Insa eu ma refeream la modul general...Discutam,cum sa nu.Intotdeauna am fost deschisa catre comunicare,in primul rand pentru faptul ca toata viata inveti si dintr-o discutie cu siguranta ai ce invata si afla....
Giova,creste Marco?Hai nu te speria cu termenul de nastere.Vine el bebe cand ii e sorocul!
Silnavo,cumatra vulpita ce esti...Nu te lasi tu si la fiecare postare mai rasucesti olecuta cutitul in rana mea sangeranda...Las' ca te prind io sambata si te musc de cerul gurii...Bey,lasand gluma de o parte...mi-e dor de tine!ne vedem sambata,da?!
Ionela,am scris cu bona....E ok,pana acum!
Alexa,abia astept sa ne vedem.Saru-mana pentru carte...Pupici!
Zic si eu felicitari inca o data pentru frumoasa mica a Lilianei...Sa fie sanatoasa si mamica ei la fel!
Dragelor,va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara!

Giova, habar nu am unde este Fortuna, desi am auzit pe multi vorbind de ei...daca aflu ceva iti spun.
Simina, esti meseriasa, dar nu dispera am si eu ceva cutiute muzicale asa ca daca nu rezolvi, o sa le caut si ti le pot da...
Diana, dau ce vrei tu numa cauta-l...
Ana ma simt obosita...azi am baut Red bull...si zici ca Tanti doica vorbeste in Luaneza...
Miro, ceau...cum e la lucru, a venit neamtul?

Si acum , fetele care doresc si vin sigur Sambata, la ora 17 in Unirii, va rog sa va confirmati prezenta, sa stiu cate persoane vin...o sa aflati de ce...surpriza....

Doris- prezenta
..............
astept continuarea

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Miro - prezenta

Doris, inca nu. Vine miercuri si sta pana miercuri. Sper ca nu faceti o intalneala si in acel week-end ... ca nu voi putea veni. Acum is cu Dani pe sortat la pozele de la nunta lu sora-sa.

Ana ... esti beton cu tanti aia a ta. Ma bucur pentru voi. Pupa Luana mica de la mine. Si la Alex ... in traditionalul ... salut cu voce groasa.

Simina - hai nu ne mai fierbe ... ai rezolvat ceva? Ati recuperat ceva?

Ioana - ti-am trimis PM cu telefoanele.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doris, as vrea sa zic si eu prezent, dar cum nu stiu sigur, zic asa cu jumate de gura ...

Din pacate pe weekend se anunta ploaie ... Nu stiu ce se va alege de iesirea noastra in parc. Oricum pentru orice eventualitate ramane ora 17 Botanic, langa Fantana?

Noutati despre Lili: a ajuns acasa cu minunatia mica, sunt cu totii bine si foarte, foarte fericiti. Poate va avea si ea in curand un pic de timp sa intre sa va salute. Stiu ca Tavi a listat toate postarile voastre cu urari pentru ea si Codruta si i le-a dus la spital. Cred ca i-a facut tare bine suportul moral. Stiu ca eu m-am simtit extraordinar de bine vazand ca v-ati gandit la noi cand am nascut.

Noapte buna tuturor si o zi frumoasa maine!

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Doris Si eu prezenta,am scris intr-un mesaj anterior ca am Cosmo ce-l cautai.Nu am reusit sa-l gasesc dar pot sa fac rost de el...dar cum facem il aduc si eu si Diana?
Ana,ma bucur ca Bona e ok,conteaza enorm pt copii dar si pt tine stiind ca ei se simt minunat in prezenta ei....
Cutiutele muzicale le am si eu,la fel si o gramada de povesti frumoase pt pitici,va dau si eu...stati linistite..... intradevar sunt frumoase si Rares le asculta si mai nou face in fiecare seara concerte de cate o ora.....
Exemplificare cantec Rares: mami ma ubeste si tati ma ubeste si buni ma ubeste si iza ma ubeste (iza e prietena lui de joaca) si catelu ma ubeste...etc....sau altul cu floare : foare,foare,foare......aici intervin:mai este mami...la care el ...taci mai mami ca canta muzica.....foare,foare,foare.......etc.Toate astea in mijlocul camerei pe scaun cu microfonul in mana (antiperspirantul lui mami )

Simina: din cate mi-a zis sotul meu care se pricepe bine la calculatoare exista intradevar niste progarame care pot recupera datele insa doar daca nu ai mai lucrat mult pe calculator.Si in cazul asta poate dura pana la 2 zile......de munca non stop a calculatorului.
cata muzica aveai?hai ca facem fiecare ce are si-ti aducem sambata,da?
uite asa sa nu mai fi suparata.
Eu deabea astept sa va vad pe toate....de aici mi se pare ca va cunosc decand lumea si sunt sigura ca sunteti toate minunate.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
..............
astept continuarea

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Ana- super traditia, mi-a placut in Dobrogea,noi in fiecare an mergeam la mare 20 de zile ...ca sa fac eu namol si aerosol...ca urmare nu am avut rosu in gat de la 3 ani in sus !!!!!
In ce priveste cifrele...am stat la scoala de la 8,30 la 4....cred ca sunt o mama denaturata sa-mi tin bb-le atat fara sa ma intind.
Le-am descalcit ...asta e important !!!
Giova- clinicile noi sunt langa parcil botanic.
Magazinul de care iti spun eu e aproape de farmacia helpnet...pe strada cu The Tunel...e vis-a -vis de clinici.Acolo este si o agentie imobiliara Sevander...chiar langa magazin.Este un magazin micut cu haine de gravide mult mai faine decat in kappa si lucruri de bb super faine !!!!! au hainute, biberoane, patutz,....etc.
Daca ai chef mergem impreuna !!!!!
O sa iti spun de finet...merg maine langa mine la magazin ca azi nu am mai apucat.

Gabi - ma bucur tare mult pr bulina !!!!
se pare ca urmez eu....mammaaaaa ce frica imi e !!!!

Doris- ce vreau eu ?? pai sa vedem..... o casa la mare, pe malul mediteranei,un jeep,o cofetarie(imi plac prajiturile), hmmmm...ma mai gandesc pana sambata si completez lista!.
Pt sambata la 5 pm- prezent.

va pup
diana

Mergi la inceput