Impreuna, Timisoara! (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Miro, multam ca ai stat pana la ora asta sa pui pozele, dar chiar a meritat...super beton...amintiri pentru mai tarziu!

E ora 1 si 15 minute....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Si pentru ca e sambata noaptea, de fapt duminica deja...am aprins lumina.... bey....da ce lumina se facu pe aici...

A fost un drum lung, dar frumos, cu amintiri care nu se vor sterge, alaturi de voi.
Chiar ma bucur, simt ca a ramas ceva in urma mea, o parte din sufletul meu, o farama din gandurile mele, un brat intins la nevoie...

Mi-aduc aminte cu cata emotie am primit prima steluta...oho, am si uitat!
Ma bucur ca v-am cunoscut, ca mi-ati fost aproape in momentele grele, ca mi-ati dat un sfat sau o vorba buna.
Desi multi spun ca nu se poate, eu totusi cred ca viata virtuala se poate pana la urma uni cu viata reala, intre cele doua existand totusi o dovada:

Impreuna Timisoara, care a crescut sub ochii nostri.

La cat mai multe capitole, Timisoara!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor....sau buhelor .....

Sper ca nu bantui singura pe aici ...acum am apucat sa pun mana pe comp... l-am prins in pasa buna pe sotiorul meu asa ca am facut ordine in camera cu cutii.......
Intalnirea a fost super...si dupa ce am plecat...am dat buzna la casa cu flori sa papam tiramisu.....

La multi ani inca odata Silvana !!!!!!

Felicitari lui Mary si multa sanatate micutei Ariana !

acum ma uit la poze !!!!

diana 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dooooriiiis! Ai ingalbenit Super, bravo! Esti fruntasa de detasament tu si Giova.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput

Super pozele! Se vede ca v-a priit intalnirea, atatati toate vesele si frumoase. Offf, imi doresc sa pot veni si eu la urmatoarea.
Momentan vad ca nu ploua asa ca pana dupamasa poate se mai indreapta vremea.
Cine se mai aboneaza azi de mers in parc?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

doris, cata stralucireeeeeeeeeee!!!!!!!!! felicitari pt stelutzeee!!!! si la mai mareeee (mai este?!?)
gabi eu nu pot veni dupamasa, vine nashika lu' ale si frate-miu cu trupa de la deva, etc, vizite inalte, deh .... sa faceti poze sa-l vad pe lucas mic!

fetelor, caroa le-a placut dan brown, am adus Cracking da vinci code, si the real da vinci code, la primuul nu am subtitrare in ro, are careva ?
acu io ingioi za poze de aseara
pupici la evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti ,

Inca incerc sa vad pozele,ca merge greu cu incarcatul lor...Cate am vazut pana acum toate-s faine!
Zic si eu cu intarziere "Bun venit pe lume!" pentru fetita lui Mary.

Sa aveti o zi buna!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineatzaaaaaaa

Am dormit bustean ....de la 5 am incoaceeeee...se pare ca ghemul meu e pasare de noapte..ca maica-sa!
Am vazut pozele ..mai fetelor de ce nu mi-ati spus ca stateam
intr-o "poz indecenta" hihihi!!!!
Sper sa mearga cd -urile..chiar as vrea sa stiu daca ma duc la asta care mi-a vandut dvd writerul sa-l iau de urechi.
Chiar am vrut sa spun ...mi-a picat tare bine discutia despre epidurala ...

revin diseara
va pup si o duminica placutaaaaaaa

diana34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyella_1982 spune:

Ceau tuturor

Frumoase poze...shi vad c-a ieshit fain ...cu de toate

DAR AZI NE MAI INTALNIM CU COPIII IN PARC??????????

Termin de pregatit si vin sa vad ce zicetzi.... DA sau BA

Mergi la inceput

Daniela, eu merg. Si am vorbit mai inainte la telefon cu Albi si vine si ea.
In rest nu stiu, ca nimeni nu zice nika (in afara de Giulia care ne-a zis ca nu poate veni).

POZE

Mergi la inceput