Impreuna, Timisoara! (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
Diana - prezenta
Ana - prezenta
Alexa - prezenta
Simina - prezenta
Irina - prezenta
Cosmina - prezenta
Silvana - prezenta
..............
astept continuarea

Silvana, daca ploua, tuna, venim cu umbrele, si ne intalnim la Fantana, dupa care intram intr-un bar de acolo.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Irina...le-am luat de pe net...sunt f. dragute...daca vrei ti le scriu pe un cd..ca sunt vreo 2 sau 3 sute de melodii...sunt inclusiv melodiile din desene animate si toate alea clasice in engleza...daca vrei sa-mi spui te rog...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Ce mai face lumea pe aici? Azi m-am puturoshit.......nu am chef sa ies din gaoace.
Doris - am gasit cd ,e var 2.

irina- vin doar eu ... cu dan nu am nici o sansa la intalniri intre noi...lol.Si eu abea astept sa te vad !!!!

va pup
diana34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

NEATZA!!!
Scriu si eu intr-un tarziu, dar tocmai a plecat un arab, care are o fabrica de mobila la Buzias, l-am chemat pt. patut si comoda.
vrem sa mergem intr-o sambata sa vedem si ceva lucrat de el, si pe urma ramane de vazut.

Vin si eu Doris!!!
Am aflat unde e si cine e Fortuna aia, mersi.
Diana cred ca stiu de care magazin zici, Mami style, dar pe mine nu m-a incantat patutul de acolo, prin primavara cand l-am vazut. Intr-adevar este 2 mil. si ceva, dar e atre fragil.
Mai bine fac la comanda.
Nici hainele nu ma prea incanta, la noi sunt asa uratele hainele de gravida!!!
Noroc ca am o pereche de pantaloni din Canada si una mi-am cumparat din Alba.Salopete, ce-am vazut, groaznice. Bluze mi-am cumparat, dar nu pt. gravidutze, ci din astea moderne.

ce urat ploua afara!!!

poze
gio si bb Marco 25 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna dimineata Timisoara!
Fetelor multumesc pt. urarile de sanatate.
Doris,bunicul meu are hernie,nu e o operatie grea,tehnic vorbind,dar la 85 de ani nu stii cum reactioneaza organismul.
Irina,Angy nu a fost la inot pt ca e racita,i-am tinut pe amandoi acasa azi ca sunt cobza.E infirmerie la mine,dar sper ca pana luni sa-i pot pune pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Neata'

Se pare ca ne adunam destul de multe maine.Sper sa se opreasca ploaia si sa fie vreme frumoasa.
Simina vreau si eu un CD cu muzica de care-i spuneai Irinei,am sa aduc si eu ce am.....inclusiv melodiile cu Teo si Mihaela.
Softuri educative are cineva?
Eu am <<Hai la scoala>> si <<Dragonii ne invata engleza>> dar sunt pt copilasi mai mari nu ca al meu.......oricum ii plac sunt animate si ce e mai important sunt in romana.
Mai am cateva aduse de pe net dar nu sunt frumoase.
Angi sanatate multa pt Bunicul tau.

Haideti ca ne mai auzim....daca nu adormim toate de la vreme.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Mitzuka saru'mana ! Bineinteles ca vreau si eu .Atunci imi copiezi tu , eu oricum o sa-ti aduc sambata un CD gol .

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ionela...of course ca iti scriu si tie...eu mai am si ceva joculete pentru calculator pentru copii de varsta cam 3 ani..sunt facute de fisher price sunt simple si dragute..ti le pun si pe alea pe cd ca intra...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Doris- prezenta
Miro - prezenta
Gabi - jumate/jumate???
Ionela Roxana- prezenta
Diana - prezenta
Ana - prezenta
Alexa - prezenta
Simina - prezenta
Irina - prezenta
Cosmina - prezenta
Silvana - prezenta
Giova - prezenta
..............
astept continuarea

Giulia, pe unde esti?
Vii sambata?
Da un semnal, uite flutur steagul...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

La noi in birou e atmosfera super...
Azi, o colega buna, se pensioneaza....asa ca ne chefuim, cu praji, tort, potoale..., i-am luat toti un cadou frumos, ceva ce ea si-a dorit...
In rest, am fost cu treburi la Primarie, sunt uda toata in incaltari.
De la 16 am curs, asa ca ne auzim diseara, si cine are chef de
bu-hu-hu, la noapte se poate ca maine nu mergem la lucru.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput