Sfat ajutor, pata de pix

Sfat ajutor, pata de pix | Autor: slakje

Link direct la acest mesaj

Cum scot o pata de pix(de pix cu pasta de tus)care s-a scurs pe buzunarul de la piept pe o haina????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Bai, initial am vrut sa zic cu foarfeca...dupa mi-am zis ca nu-i funny asa ca, nu prea mai ai de pierdut...io as incerca sa inmoi buzunarul respectiv in alcool sanitar si dupa aceea sa spal chestia aia, dar sa pun si vanish oxy action, dar orcum, dupa ce inmoi pata cu spirt...

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Incearca cu spirt medicinal, acetona si vanish , daca totusi nu iese.. incearca cu foarfeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu merge cu Vanish, am incercat eu, tot asa mi-am patat o camasa cu pasta de pix si de atunci n-o mai pot purta. Nu s-a luat cu Vanish. Tu insa esti mai norocoasa stii de ce? Pai in Germania exista niste sticlute care se numesc Fleckenteufel si au pentru diferite feluri de pete (rugina, vopsea, sange, etc) si inclusiv pr pasta de pix. Am vazut si aici in Carrefour dar n-am ajuns sa iau. Precis exista si in Olanda. Am auzit ca sunt excelente, asa ca daca iei, zi-mi si mie te rog, daca ai reusit sa cureti pata. Mersic.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 25 de zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Insista cu spirt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am scos-o cu pix dupa niste pantaloni bleu..asa k imi inchipui k iese si la tine..dar spirt k am mai gasit si eu prin franta alcool dezinfectant kre nu prea avea deloc alcool in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

votez pentru spirt. ala penal cumparat de la noi din farmacie!!!
numa ca trebuie multa atentie, ca se intinde urat de tot (il dizolva si se intindeee )
daca nu, la curatatorie tre' sa aiba ei substante. cat poate sa coste curatarea unei haine?

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

alcool medicinal
dupa care la masina o ora cu persil si vanish

(mi-a mazgalit cu pixul o bluza copilul, dar era efectiv plina-plina de desene si vad ca a iesit la masina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

va multumesc din suflet dar nu iese fetelor cu spirt.nu-i pasta obisnuita albastra ca e pasta de tus.tare ma tem ca e compromisa, asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu am scos niste pete de pix de pe haine cu alcool tehnic, si dupa ce am "diluat" pata bine-bine, am bagat la masina de spalat si a fost excelent!!

Numai de pe vinilin nu stiu cu ce naiba sa scot pdesenele lu' fii-mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si eu stiu ca iese foarte bine cu spirt. Eu mi-am manjit o pufoaica vernil cu pix si a iesit cu spirt.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput