Surprize pentru micii nuntasi?
Mai am 25 de zile pana la nunta dar inca nu am reusit sa ma hotarasc asupra unui lucru si anume ce sa fac cu copiii invitati la nunta. Noi nu vom avea decat 4 copii (cred). S-ar putea sa fie chiar putin mai multi, dar de 4 stim sigur, pentru ca sunt nepoteii sotului. Avand varste diferite (1, 6, 8 si 14 ani) ma gandeam ca oricum n-or sa danseze cot la cot cu adultii (ma refer la fetitele de 8 si 14 ani) dar nici n-as vrea sa traga toata seara de fusta mamelor lor care as vrea, normal, sa se simta cat mai bine. Ei fiind invatati sa stea impreuna si sa se joace impreuna, cred ca se vor simti bine daca vor avea cu ce. Pe langa cateva mici surprize dulci la care m-am gandit pentru ei, nu prea stiu ce altceva as putea face pentru ca nunta sa nu fie doar ceva plicticos pentru ei. Ma gandeam ca ar fi super sa pot inchiria niste jucarii pentru ei, sau sa iau cateva baloane...nu prea stiu. Voi ce ziceti, e o idee buna chestia cu suprizele pentru cei mici sau ar fi mai bine sa renunt la ea?
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 25 de zile pana la nunta mea :)
Raspunsuri
Darria spune:
Nu trebuie sa-ti faci griji pt. cei mici(exceptie cel de un anisor), nunta este o distractie pt. ei(nu mai este nevoie de altceva), nu cred ca vor sta pe langa parinti, de obicei isi gasesc ocupatie.
Dulciuri si baloane sunt binevenite pt. cei mici.
noi
idei nunta
vmariejeane spune:
Eu am avut 3 copii la nunta. Nu a fost deloc plicitisitor pt ei. Din contra, chiar au dansat. Acum depinde si ce varsta au.
Pe la 12 erau deja morti se somn....iar varsta lor nu era fff mica, 8-10 ani.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
Bianca N spune:
iti urez de pe acum distractie placuta, petrecere reusita!
Va fi sigur asa, pentru ca te gandesti la toate detaliile.
Copilasii sunt responsabilitatea parintilor, nu a ta, parintii decid daca ii aduc sau nu. Dar pentru ei e super interesant tot ce se intampla, asa ca nu cred ca are sens sa iti faci o grija in plus.
Insa pe cel de un an l-as lasa acasa sigur.
pisu_miau spune:
Buna!
Cred ca o idee buna sa ii asezi unul langa altul, astfel nu vor alerga unul pe la masa celuilalt, si daca sunt din aceeasi familie(spuneai ca sunt nepoteii sotului) ar fi bine ca parintii lor sa se afle la aceeasi masa, din acelasi motiv, sa nu alerge de data asta de la masa copiilor la cea a parintilor . Eu am avut 2 fetite, una de 7 una de 9 ani, si taaare mult le-a placut la nunta pt ca au fost implicate direct (au auncat cu petale si confetti din cosuletele pe care le-am facut pentru ele) . Nu a fost nevoie sa le aduc alte distractii pentru ca dansul si nunta in sine a fost un mare evenment, si au fost foarte bucuroase ca au stat la masa cot la cot cu adultii, ca au dansat cu ei la un loc, au simtit ca aceasta petrecere este si pentru ele. Vreau sa spun ca au dansat non-stop si au stat paa dimineata
Pupici si stai linistita ca totul va fi perfect!
Pisu_Miau
Casatorita de 12 zile :)
http://photos.yahoo.com/cocopishika
nushulica spune:
eu am avut 12 copilasi intre 3-11ani si s-au distrat de minune numai ca fetitele m-au cam disperat pe mine ca ele vroiau sa danseze cu "miresica lor"ca sa nu mai zic ca i-au batut cu picioarele pe cei care m-au furatsi dupa ce m-au adus chiar ca nu mai scapam de ele ca aveau grija sa nu ma mai fure nimeni....a fost frumos si amuzant si ganditi-va ca nu au dormit deloc pana dimineata
noi doi
nunta noastra
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by Bianca N
Copilasii sunt responsabilitatea parintilor, nu a ta, parintii decid daca ii aduc sau nu. Dar pentru ei e super interesant tot ce se intampla, asa ca nu cred ca are sens sa iti faci o grija in plus.
Bianca, si eu ma gandeam ca cel de 1 an ar fi trebuit lasat acasa dar in primul rand e baietelul nasilor (si ne e si nepotel) si in al doilea rand si parte problematica e ca nu sta cu nimeni altcineva decat cu mama sau cu tata. Daca nu-i vede pe ei, se invineteste de plans. Asa ca...asta e, trebuie luat si el la nunta.
Mai sunt 24 de zile pana la nunta mea :)
Laura10 spune:
Si eu ma gandesc la aceasta problema... Si eu am la copii la nunta...
In primul rand fetita nasilor de 2 ani, plus verisoara sotului meu de vreo 5 ani... si inca vreo 3 copii... Asa ca noi am zis ca luam un baby sitter de la o agentie pe care il vom plati impreuna si noi si nashii si mai avem un avantaj... sala pe care o vom avea are ca un fel de separeu unde o sa fie ca un loc de joaca si vor avea inclusiv televizor... o sa aiba masutele lor... Dar toata lumea mi-a zis ca ei vor sta numai in picioarele noastre, caci de... nu poti tine un copil departe de actiunea principala... Asa ca... ne-am consolat... doar sper sa nu strice cheful invitatiilor. in rest... sa le iei niste carti de colorat, creioane, multe baloane ca se joaca cu ele, poate ceva dulciuri special pentru ei... si cam atat...
Bianca N spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexiquote:
Originally posted by Bianca N
Bianca, si eu ma gandeam ca cel de 1 an ar fi trebuit lasat acasa dar in primul rand e baietelul nasilor (si ne e si nepotel) si in al doilea rand si parte problematica e ca nu sta cu nimeni altcineva decat cu mama sau cu tata. Daca nu-i vede pe ei, se invineteste de plans. Asa ca...asta e, trebuie luat si el la nunta.
Mai sunt 24 de zile pana la nunta mea :)
eu iti doresc din tot sufletul sa nu planga si sa fie linistit, atat cat poate un copilas de un anisor.
probabil la un moment dat va adormi.o sa ii trebuiasca ceva amenajat langa scaunele parintilor, sa ii vada pe amandoi, doar n-o sa stea numai in brate...
sa ne povestesti cum a fost!
succes cu restul pregatirilor!