Bebelusi de mai-iunie 2005 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
fran spune:
Buna !
Maysa- bine ati venit si pupici de la mine si Patricia pentru Rares. Mey, de cand va asteptam...Abia astept sa ne vedem, 8kg- nu-mi vine sa cred, eu tot mogaldeata mica il am in minte pe Rares.
Ada, Gabitza- pai Iepu' si Rares au fost colegi de salon la CFR2. Si era si Ile pe acolo...parca sotul Maysei intreba la un moment dat daca or fi si mamici care nu sunt pe DC in maternitatea aia![]()
Oana- ai vorbit cu Loreen? Probabil ca acum nu ne citeste, dar daca vorbesti transmite-i ca suntem toate alaturi de ea.
Mie nu-mi iese din minte de cate ori a zis ca in preajma zilei ei de nastere pateste tot feluri de necazuri. Premonitie o fi fost...
Beatrice- moama ce strabunici tinere are Alex...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05
gabitzam spune:
Inesuca, fa cum a zis Androix. Daca nu nimeresti, uite iti mai arat eu o data cum scrii:
[ url ="http://spaces.msn.com/members/inesuca" ]Poze cu Rebeca[ /url ]
In expresia asta de mai sus, taie toate blank-urile care sint intre cele doua randuri de parantezele patrate, ca sa iasa cum trebuie.
Mai fetelor, baiatul meu a descoperit ca stie sa tipe si azi toata ziua mi-a facut capul mare. Nu stiu, ii place sa se auda, sau de ce, dar tipa cu toate puterile, de imi tiuie urechile daca sint linga el. Ai vostri au trecut de faza asta?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
babygirl spune:
cum naiba sa va zic? poate ca trebuie sa intreb asta in alt forum. va zic voua pt ca eu cu voi m-am obisnuit. azi m-am panicat. rau de tot. ema a plans cumplit. din senin. parca era speriata de ceva. si la botez a plans mult, dar acum parca era terifiata.intorcea capul repede,il misca rapid de parca ar fi fost in priza...am linistit-o cu greu si cat manca m-a apucat plansul. varul meu a murit la varsta de 3 ani din cauza unei tumori la creier. iertati-ma ca va spun asta, dar sunt singura acasa pt ca mihai munceste si m-am speriat. de ce sa-i fie frica? nu era un vis pt ca era treaza.din senin. si de ce dadea asa din capsor? nici la botez n-a facut asa. miercuri am fost la un curs si l-am lasat p mihai cu ea.m-am suparat p el ca m-a sunat si mi-a spus sa vin urgent acasa pt ca ema plange neobisnuit si e speriat. acum a plans si la mine la fel. nu stiu ce as vrea sa-mi ziceti, dar simteam nevoia sa scriu..acum doarme. daca mai face o data asa, renunt la cursuri si nu mai plec de langa ea nici cele 4h/zaptamana numa' sa nu pateasca nimic ...
poze noi
Intalnirea bebelusilor
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58638" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (18)
Cornelia spune:
Adina, se pare ca e in seara asta cineva mai nelinistit decat mine.
Nu te gandi la ce e mai rau. E greu, stiu, ca si eu fac la fel. Poate este Ema mai sensibila. Incearca totusi sa cauti o cauza. Poate e ceva ce nu ii convine, eu stiu: locul, o culoare etc. Sau poate ii ies dintisorii, o strange scutecelul...
Nu stiu daca te ajuta, dar Stefan a urlat azi si ma gandesc la motive: 1. ii ies dintisorii 2. nu ii place lapticul
3. a vazut-o pe mama cu o masca la gura (se apropiase de el si este racita
) 4. l-a speriat Maria cu tipetele ei 5. am ridicat vocea la el
ca nu mananca!! 5. ii era somn 6. m-a simtit pe mine incordata si suparata. Urlete in cateva randuri, ca abia l-am linistit.
A mancat 380 ml!!! Sl a si varsat cate ceva la fiecare masa.
Maria e bolnava, cred ca are otita si pediatra are tel. inchis.
Sper sa avem maine o zi mai buna!
Pupici!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze