Confetti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

bravo! asa sa faci! si eu m-am certat cu Cla al meu, ca cica daca nu ne dau voie la cununie in fata primariei sa le facem mizerie (mare mizerie, domle). Oricum se matura zilnic, nu? Si oricum n-a zis nimeni nimic. Iar in restaurant, si mai bine... Nu le mai ia vantul. Oricum trebuie facuta curatenie.

A zis cineva ca "pateaza" Nu prea imi dau seama cum... Cel putin alea gen fluturasi, inimioare, porumbei, de care se vorbeste pe aici sunt din hartie...

Eu si acum mai am confetti ca in zapaceala de la nunta am uitat sa le mai dau... asta e, cu alta ocazie de-acuma

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucucuca spune:

am rezolvat problema fetelor.
www.balon.ro...gasiti tot ce vrei.
daca vreti va dau eu si lista de preturi. sunt acolo toate felurile de tunuri de confetii pe care ni le-am putea dori si la SUPER SUPER preturi.trebe doar sa mergeti in piata romana.....si gata.

sunt cele mai frumoase si mai bine de atat nu puteam gasi (la preturi ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Cora, Titan, baloane.ro sincer eu cred ca daca intr-adevar vrei, ai unde gasi.
Steluta, nu stiam ca la Caro nu e voie cu confetti, o sa mai trec si eu pe-acolo sa mai intreb, desi nu e ceva care sa nu ma lase sa dorm noaptea, mai ales ca eu am ales niste decoratiuni mai discrete si elegante si nu stiu exact daca ar da bine.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:

Si ai dreptate, trebuie intrebat daca ai voie.

Probabil aici nu am fost prea clara in exprimare. Nu ma refeream la cununia civila sau la biserica, ci doar la restaurant.

Yrys78, stai linistita, caci iti va spune d. Nedici cu o saptamana inainte de nunta, cand veti stabili meniul.

Steluta

Mergi la inceput