Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

In sfarsit am internet.Trei zile am fost rupta de lume.

Cu mii de scuze, dar din toata inima:
La multi ani,Catalina!
La multi ani,Adriana!
La multi ani,Roxana!
La multi ani,Darael!
La multi ani,Mickyyy!

Sa fiti sanatosi, fericiti si dorintele cele mai mari sa vi se implineasca!

Anca, decoct din 3 cepe mari , 3 nuci doar crapate un pic si un l de apa.Il lasi la fiert pana scade la jumatate.Apoi ceaiul il racesti un pic si ii dai inghitituri rare, cam intr-o ora o cana.

Magda, super faza cu ciorapeii.Ai o fetita tare sensibila si iubareata!

Ioana, bafta multa in continuare!Felicitari si tie, mamico, pt. ca-ti gasesti timp si resurse si pt.asta.

Fetelor ce folositi pt. mucisori...mai eficient.I-am dat lui Bibi un vibrocil intreg si ...nu s-a rezolvat, tot infundata e.Oare sinupretul e mai biun? cum este , spray?Ca picaturi nu ma lasa sa-i pun.

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze CONCEDIU AUGUST,NOU-NOUTE!!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Tania eu ii dau Sinupret lui Matei inca de anul trecut. Este sirop si eu ii dau 15 picaturi/zi. Este bun impotriva racelii si defapt ajuta sinusurile sa nu se incarce de mucozitati, mai ales la ei care nu stiu sa sufle nasul.

Anca eu ptr tuse ii dau lui Matei STODAL, ceai din coji uscate de ceapa (ceaiul nu trebuie sa fie f cald ptr ca i se irita si mai tare gatul), nu ii dau lamaie, si un sirop specific ptr tusea care o are: seaca sau expetoranta (HUMEX de ex, are ambele variante). Sanatate multa si sper sa te ajute !!!

Ioana felicitari Arturicilor !!!

Mickyyy sa fi sanatoasa si iubita !!! Sa iti traiasca fetele, sotul si toti cei dragi tie !!!

Matei este putin mai bine, pe tratament insa noaptea a trecut mai bine ca cealalta. Au dormit mai bine amandoi...eu sunt singurica cu ei, tati este la Londra si vine sambata.

Sanatate copiilor bolnaviori si sa auzim numai de bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

multumesc mult de tot pt. retete, Magda, Andra, Tania si Patricia
Tania, nucile din astea uscate??? si cu tot cu coaja???

ah, se pare ca toti copiii care au mers la gradi s-au imbolnavit in 5-6 zile. dar n-or sa creasca ei mari si voinici??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mickyyy
Catalina

Sa fiti sanatoase, iubite si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Mama mia ce de sarbatoriti. Ca veni vorba de sarbatorire, si eu am iesit cu sotul si cu Alex la restaurant. Ea e mare amatoare de petreceri si restaurante, asa ca a fost foarte bine. Am primit multe felicitari si cadouri si am fost tare bucuroasa, in ciuda celor 30 de ani impliniti.

Va multumesc si voua din suflet pentru urari, si dau de baut virtual.

Alex e bine sanatoasa, de luni la gradi cu ea. Probabil iar plansete si scandal, dar macar sanatoasa sa fie,

Monica, nici Alex nu papa legume crude. Fructe mananca numai rase si combinate, nici vorba de bucati sau fructe separate. Banana ar mai musca, dar de mar nici nu se atinge. La fel nici de legumele crude.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Monica chiar daca nu mananca legume/fructe crude, poate bea suc. Andrei asa era cand era mai mic.

Mati papa feliute de mar, banana o tine singur si musca din ea, iar din categoria legumelor ii place rosia, castravetele si ardeiul gras (mai putin).

Fiecare cu stilul lui .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

N-am intrat demult pe forum si acum incerc sa recuperez!

Ce de sarbatoriti avem!!!
La multi ani, Catalina!
La multi ani, Roxana!
La multi ani, Adriana!
La multi ani, Darael!
La multi ani, Mickyyy!

Sa fiti sanatosi si s-aveti parte de multe-multe bucurii alaturi de cei dragi!

Gabi, felicitari pentru Tudor, sa-ti traiasca, sa fie cuminte si mancacios! Refacere rapida! Sunt tare scumpi amandoi!

Multa sanatate copilasilor si mamicilor balnaviori!

Noi suntem bine, Clarei i-am facut program lung la gradi, doarme acolo, in ideea sa pot avea mai mult timp pentru odihna - dar nici gand.

Nici ea n-a scapat de suzi, dar o "serveste" acasa, la culcare. La gradi nu-i duc pentru ca ar tine-o cu ea sa nu faca galagie. Am patit-o in prima zi si de atunci "pa" suzi, nu merge la gradi. S-a obisnuit asa si acolo adoarme fara ea. Acasa, in schimb o cere insistent, dar numai la culcare.

Am vazut pozele cu Rares, Bibi, Cosmin, Malina si Daria, Maria si Robert, Yann si Philip, Mihnea si Tudor! Sunt copii foarte frumosi si-au crescut maaaari!!!

Tatiana 26 cu 2 si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3Copilasi ian-feb2004

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Din nou pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata"un sincer La multi ani!pentru sarbatoritii toamnei:Adriana,Roxana,Darael,Catalina,Mickyyy
Intre timp,Edi a avut o gingivo-stomatita urata[de parca ea exista si frumoasa!] de care am scapat , a facut temperatura mare[40]de la ea ,m-am speriat rau...A trecut!Maine daca mai ramane vremea asa il ducem la tara pana luni,la aer...
Apropo de suzi:noi am scapat de ea!!Asa ce ma enerva...toata ziua suzi[uti-cum spunea el].nici nu mai vorbea de atata uti,plus ca o mai si arunca pe te miri unde si apoi in gura....pana cand i-am taiat-o [la propriu]!i-am aratat-o asa,spunandu-i :vai si vai s-a stricat uti,!A fost tare mirat,suparat,contrariat...a mai tinut-o in ziua respectiva in mana mai mult pt.ca in gura nu mai putea...si gata acum spune tuturor:Uti e ticat!Urmeaza,in curand si biberonul,bubuiul!Am zis sa nu le aruncam pe amandoua in acelasi timp,totusi!Stie sa bea din cana dar mai stam putin.
Copilutii vostri mai beau lapte?Edi nu prea mai vrea decat dimineata,si daca i-l dau prin somn!Noi inca ii dam Humana3,dar daca o mai tine asa renuntam si incercam La Dorna sau Lacta[il produce aici]
Adriana,felicitari puiutilor-vedete!Sigur cumparam revista!

Cam atat!va pupam,Edi&Firuta

Mergi la inceput

IOANA,scuze!Pt. cateva clipe i-am dat Arturicii,Adrianei!Crezi ca se descurca cu trei?!Bine ca mi-am dat seama, ii incarcam ei sfarsitul de saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Am intrat un pic pe fuga sa va salut si sa transmit pupici celor care inca mai sunt bolnaviori!
Pupici,

Mergi la inceput

Si daca baietii mei dorm inca,sa va povestesc cate ceva din vara noastra!
Gabi,felicitari pt.Tudor!Sa-ti traiasca baietii!
Revin:*cum l-am pierdut pe Edi*-stateam prin curte,la tara,afara cald,tati facea gratarul,mami cartofii prajiti,tataie...,mamaie cu puiul in curte la purcei,;se intorc din curte impreuna si eu i-am vazut....dupa un timp,tati ma intreaba:Edi e cu tine,nu?Eu:nu!Si plecam cu totii sa-l cautam!initial nu m-am speriat,am zis ca trebuie sa -si fi gasit el ceva interesant de lucru si ...dar unde?il strigam toti il cautam,nici urma,am iesit in strada-nimic!Abia atunci m-a luat groaza,gandindu-ma ca putea sa iasa pe ulita spre sat si sa se piarda,...Dupa cateva minute-iese si nepoata mea din casa(are 5 ani)si incepe si ea sa-l strige....surpriza!Apare Edi cu o moaca nevinovata,dintr-un cotet ,unde tati deja il cautase,dar nu-l vasuse...ne venea sa-l rontaim,nu alta!Statuse puiul nostru sa vada puii de gaina in lumea lor!S-o fi crezut si el cocosel!asa ce l-am dadacit atunci ca acum cand il strigam ne raspunde :da!chiar daca nu vine spre noi!
Ei,cam asta a fost patania noastra!Va pupam din nou !

Mergi la inceput