Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 2
adlemi spune:
Adriana 
Roxana 
Darael
Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti alaturi de prieteni dragi si de copii vostri minunati!!!
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
buli spune:
Gabi, sa fiti sanatosi cu totii
. eu am fost intr-o zi la spital, ne-am fi putut vedea.
toti copiii vorbesc, numa al meu nu zice nik ... da' stiti cum? nik. numai eu trebuie sa vorbesc intr-una si sa-i povestesc.
iar doctorita cind il pirasc ride de mine.
CataD spune:
La multi ani! Roxana, Adriana, Darel
Ce mai de sarbatoriti pe aici!!!
Nu am mai avut timp sa scriu si nici sa citesc din urma nu am mai apucat...
La noi sunt schimbari multe, Laura e putin bolnavioara (racita) dar sper sa-i treaca fara antibiotic...si ne pleaca babysittera :(((
Am invitat-o pe mama soacra la noi, o sa soseasca in 2 saptamani si sper sa fie bine cu ea...cat a stat in Romania a rasfatat-o tare!
Si ca sa sar de la una la alta: aseara ma fost la Rolling Stones si a fost SUPER!!!
Catalina
si
Laura (12 ian 2004)
Ioana77 spune:
Buna seara!
Art ceva mai bine dar tot in casa ii tin pana sun ok ok. 
Eu iar racita, iar antib, iar sinusuri. Dc o mai tin mult asa fac operatie de deviatie de sept si gata.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ad_risnov spune:
ROXANA
!!!
DARAEL 
Sa va dea Dumnezeu multa santate si bucurii alaturi de cei dragi
Va multumesc din suflet pentru urari si gandurile voastre bune si va doresc sa vi se intoarca inzecit

.
Eu am avut o zi mai mult decat obisnuita, cu flori si telefoane multe, dar fara petrecere pt. ca este prima data cand efectiv n-am simtit nevoia de a sarbatori. Am iesit cu Rares si Cosmin in oras si a fost tare bine asa
. Dupa o varsta nu-ti prea mai vine sa spui ca e ziua ta
...
Sanatate multa copilasilor bolnaviori
. Rares e bine, dar tot nu i-au spart maselutele. Din fericire a reinceput sa manace si el normal, adica nu-i mai pasez mancarea de la pranz. Si el este dependent de suzeta pe care acum ne-o cere insistent: shuta! shuta!
Nu stiu cum o sa-l mai dezvatam de ea
.
V-am pupat si fug la
.
mav spune:

ROXANA, ADRIANA SI DARAEL

Toate gandurile mele bune se indreapta catre voi!
Anca, nu fi suparata!
Matei merge la gradi si in curand o sa vrei sa taca, sa nu te mai doara capul de cate vrute-si-nevrute va vorbi!!!
Sebi zice multe, dar a inceput sa poceasca si cuvintele pe care le spunea corect acum 3-4 luni de zile, parol! Eu nu-mi fac griji!![]()
Vic &
Sebi (04.02.2004)
Emilly spune:
Wow!!!ce de sarbatorite(i)!!!

La multi ani Adriana, Roxana si Darael!!
multa sanatate si multe impliniri!!
Care va sa zica mai sunt dependenti de suzi in grupa...si la noi e dependenta mare mai ales in masina la dus-intors gradi.
Am vazut poze cu Arturicii, sunt scumpi foc.Era una dintre poze in care dormeau amindoi in patut cu cite o suzi in gura, una in mina si vreo 2 in patut
m-a distrat grozav.De atunci ii mai pun si eu gazei una de rezerva ca sa nu o caute prea mult noaptea.Eu zic ca undeva dupa 2 anisori ii zic ca a papat-o catelul si gata.
Adriana, l-am vazut si pe Rares, scump tare, ce de au mai crescut copilasii nostri.Eu ma uit la poze de acum 2 luni si vad o groaza de schimbari...
Pupicei si nani bun!
Emilly cu gaza ei
Ioana77 spune:
Neatza!
Vreun sarbatorit azi?![]()
Noi am primit pe PM acum vreo saptamana o invitatie (pe PM) de a scrie cate ceva despre Arturici intr-o revistutza al carei numar 1 a aparut ieri.
Azi mergem sa facem poze
, profi desigur. Am "regizat" eu totul (scenele adica). Mai am cate ceva de achizitionat acum dim si gata. Sper sa iasa bine pozele.
E fara nici un ban pentru noi (in cazul in care va intrebati). Ptr Arturici o fac.
Revenim mai tarziu cu detalii.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
ramonaa spune:
La multi ani! Roxana, Adriana si Darel.
Scuze pentru intarziere.
pentru copilasii bolnavi. M-am luptat si eu cu puroiul in gat o data dar am scapat repede.
Ioana Arturicii sunt grozavi. Felicitari pentru asa baieti!
noi http://community.webshots.com/user/ramonaa200
Ramonaa si Robert (15.01.2004)
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by Ioana77
Neatza!
Vreun sarbatorit azi?![]()
Da
, eu
!
Ioana, succes cu baietii la "interviu", asteptam detalii despre publicatie ca sa o achizitionam si noi!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii