Sponsorizare studii

Sponsorizare studii | Autor: carmens

Link direct la acest mesaj

Am rugamintea, daca stie cineva, sa ma ajutati sa gasesc baza legala prin care o firma poate plati taxa la facultate a unui angajat. Conducerea societatii noastre ar dori sa-i plateasca aceasta taxa unei colege dar numai cu conditia ca aceasta taxa sa fie deductibila fiscal.

Ar fi vorba de sponsorizare ? Care ar fi conditiile si documentele necesare ?

Va multumesc!

carmen
Otilia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Sa incerc eu sa-ti raspund:
O firma poate plati o bursa privata de studii prin contract. Aspectele privind bursele private le gasesti in Legea 376/28.09.2004+Instructiunile MFP din 24.11.2004 privind aplicarea Legii nr.346/2004 si acolo sunt si conditii ce trebuie indeplinite pentru ca acestea sa fie deductibile fiscal.
Dar,in perioada acordarii bursei private se interzice ca beneficiarul sa lucreze pt cel ce acorda bursa sau pt alta p.j. sau p.f. desemnata de acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Gasesti atat legea cat si instructiunile corespunzatoare ei pe pagina legislativa in dreapta jos.

"zana merci de informatie"

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Interesant subiectul!
Dar o firma din Constanta dispusa sa platesca taxele unui student nu stiti?
Sau cum fac sa dau de o asemenea firma? E urgent!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Multumesc pentru raspunsuri dar nu este ceea ce cautam tocmai pentru ca exista acea conditie :
"Pe perioada acordarii bursei private se interzice beneficiarului sa lucreze pentru cel care acorda bursa sau pentru alta persoana juridica ori fizica desemnata de acesta."
Colega mea este divortata si are doi copii in intretinere ( 10 ani si 15 ani ) deci nici nu se pune problema sa nu mai lucreze.
Eu ma gandeam la un contract de sponsorizare prin care firma ii achita intreaga taxa la inceputul anului universitar. Studiez inca problema dar astept si alte sugestii !
Mi-ar placea sa o pot ajuta !

carmen
Otilia

Mergi la inceput