Metoda de razbunare!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Sa gaseasca o amica, o prietena, care sa il agatze cumva pe domnul in cauza. Apoi sa-i dea intalnire intr-un bar de lux. La intalnire, sa se duca intai amica, sa consume bauturi scumpe, apoi sa apara si amica ta, s-o salute pe fata cealalta si sa-i zica... "Daca tot iti place sa ai doua iubite deodata, poate vrei si un menage a trois." Si sa plece amandoua fetele, sa-l lase pe el acolo, sa achite nota.
Sau misto faza cu "sunt gravida", a mai spus cineva. Am inteles ca de pe Orange se pot trimite sms-uri cu private number, nu stiu exact cum. Sa-i trimita mesaj "Sunt gravida, suna-ma urgent."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora
Am inteles ca de pe Orange se pot trimite sms-uri cu private number, nu stiu exact cum. Sa-i trimita mesaj "Sunt gravida, suna-ma urgent."

Ar fi ceva!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona25 spune:

quote:
Originally posted by Ioana Sora
Sa-i trimita mesaj "Sunt gravida, suna-ma urgent."

cred ca in cazul asta isi schimba nr de tel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cata energie consumata inutil...

Mergi la inceput

cati membri morocanosi....

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Iubika

cati membri morocanosi....

Ce noroc ca majoritatea nu-s infantili...

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Na, ca au dat iama copiii in forumul adultilor. Mai, care ati lasat usa descuiata?
Parca vad ca se formeaza doua tabere si incep sa se fugareasca pe aici.
Shhhh, sa nu deranjam...
Ce? Nimic, copii, jucati-va, jucati-va... Noi vorbeam de-ale noastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by papadie

Aus da prietena ta nu si-a pus problema ca poate ea e "cealalta"? La urma urmei sunt de destul de putin timp impreuna... Poate cea cu care l-a vazut e iubita lui de ceva ani...sau nevasta?!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58070" target="_blank">Cum arata mama mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57873" target="_blank">De la inima la inima

Papa esti totala!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Daca tot nu va convine discutia de aici nu ar fi mai bine sa treceti peste?
Ca in fond nu ziceti nimic despre subiectul in cauza, doar va bateti cu pumnul in piept ca n`aveti simtul umorului. Atat!
Lasati copiii sa`si vada de discutie si mergeti acolo unde se discuta treburi serioase, pe gustul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

quote:
Daca tot nu va convine discutia de aici nu ar fi mai bine sa treceti peste?
Ca in fond nu ziceti nimic despre subiectul in cauza, doar va bateti cu pumnul in piept ca n`aveti simtul umorului. Atat!
Lasati copiii sa`si vada de discutie si mergeti acolo unde se discuta treburi serioase, pe gustul vostru.

Da, asa e. Dar nu mai stati mult ca maine aveti scoala... si trezirea e la 6.

Mergi la inceput