info urgent Dr. Badiu!

info urgent Dr. Badiu! | Autor: charly

Link direct la acest mesaj

Buna!

Am citi rubricile despre doctori si nasteri pe forum, fiind interesata de spitalul Municipal si Dr. Badiu (...Dr. Corina Grigoriu).
Sunt insarcinata in 20 sapt. (urmand sa nasc pe 17 februarie 2006) si pana acum am mers la o doctorita de la Cantacuzino, la policlinica ei particulara sperand ca daca platesc mai mult nu voi mai sta ore intregi pe culoare si intrebarile imi vor fi satisfacute. Dar sunt cam dezamagita, mai ales ca in urma unei analize pe care ea nu mi-a recomandat-o (listeria, toxoplasmoza si citomegalovirus) mi-a iesit ca am avut listeria candva..., cei de la Inst. Cantacuzino nu mi-au recomendat tratament, titrul fiind sub limita 1/160, mi-au zis doar sa revin peste o luna si ceva sa refac analiza, sa fiu sigura ca nu creste titrul. Drept urmare, doctorita resp. mi-a dat sa fac tratament 10 zile cu antibiotic, amoxicilina..(eu am evitat pana acum sa iau medicamente). Bebita s-a prezentat bine la ecografie, alte probleme nu am si nu am avut pana acum. As dori si parerea unui ..medic mai bun ! Dar nu stiu cum sa ajung la ei.
Dr. Badiu mi-a fost recomandat dar nu am datele lui de contact.
Va rog mult, daca le aveti, dati-mi si mie ceva informatii, nr. de telefon,..sugestii despre cei doi doctori.
Mi-ar trebui cat mai repede!

Multam frumos! si numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Pe ambii ii gasesti la Centrul Medical Unirea (www.unireamedical.net)La dr Badiu tb sa-ti faci programare cam cu o luna inainte..din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

charly, sunt is eu proaspata pacienta a dr badiu...am fost la el o singura data deocamdata, ca sarcina mea e micutza deocamdata si ma mai duc joi cu ecografia facuta, deci multe nu pot sa iti spun in calitate de pacienta, DAR am dat si eu search pe google pe alexandru badiu si am gasit, printre altele, tot pe DC o arhiva intreaga..in mare, numai vorbe de lauda..acum nu am vazut doctor despre care toata lumea, 100% sa fie multumita, dar la dr badiu eu mmergb cu incredere maxima. il gasesti si la CMU si la spitalul Municipal, la etajul 5

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

..si la Municipal, la et. 5 il gasesc oricand,...Eu inca lucrez si as vrea sa-l gasesc sigur intr-o dimineata...Nu ai cumva un nr. de tel? sau stii cand il pot gasii?
Multam frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pai la municipal e asa: dimineatza il poti gasi, dar poate fi f ocupat..mai bine in ambulator (intrebi la nr de tel 318.05.14 cand il gasesti) sau la centrala spitalului (318.05.22) intrebi cand e de garda si poate mergi cand e el de garda

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
5+

pozne de-ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

multam mult de date,
ma apucase durerile de cap.., complicata treaba asta cu doctorii, mai ales cand hotarasti sa-i schimbi si nu stii nimic despre ei....vrei doctori buni, dai greu de ei fiind suprasolicitati...si tot asa

o zi buna! si sanatate maxima!

Mergi la inceput