Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ACESTEA fiind spuse , acesta este ultimul meu mesaj aici, nu sunt dispusa sa fiu luata in acest mod ... credeam ca aici e altceva .... sau asa parea la inceput ......imi pare rau ca am crezut in voi si mi-am deschis sufletul spunandu-va mai multe chestii .... asta este din greseli invata omul .... distractie placuta in continuare pe forum si sper sa va distrati sambata bine pe seama mea .... bine ca m/ai anuntat Mirona ca sa nu vin la intalnire si sa ma simt prost .... oricum aici puteai sa o spui si in alt mod ... dar fiecare cum stie nu ???

Sa va aduca dumnezeu numai bucurii la toate

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Doris asta este imi pare tare tare rau ca a iesit asa, chiar imi facea placere sa discut cu tine, esti o draguta ... pacat ca nu am apucat sa vin la intalnire .... si la asta cu siguranta nu voi veni.

CD-urile cand reusesc sa le trag o sa iti scriu pe YM si ne intalnim sa ti le dau.

va pupa pe toate ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doris mersi. Azi cand merg la dentist, chiar voi trece pe la Bega. ieri am intrat la Materna dar nu am stiut.
Oricum voi veni sa va vad, pe urma in functie de unde mergeti vin sau nu. Dar rezist si la fum de tigara 30 min., mai mult nu, sorry, dar...asta e.

Aoleu ce s-a iscat aici!!!
Fetelor putina intelegere si nu mai sariti asa.
Fiecare are dreptul sa-si spuna liber parerea fie ca ne convine sau nu.
Poate Andanii nu are incotro, si de aceea a procedat asa.
Fiecare ne-am zis parerea in legatura cu web cam-ul.
Acum nu trebuie sa sarim cu gura pe ea, stie ce e mai bine pt. puiul ei, iar noi, celelalte, facem cum credem ca e mai bine pt. ai nostri.

Haideti sa nu ne mai certam si sa fim cele care am fost inainte.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Simina, sa fii pe faza sa deschizi capitol nou...
Pe asta vreau sa-l uit.
Andanii, nu are nimeni nimic cu tine, fii serioasa, au spus ce au gandit, ....
A trecut, haideti, reveniti-va si in capitolul urmator nu mai vreau sa citesc nimic despre tot ce s-a intamplat aici, ok?
Pace?
promit sa va spun in fiecare zi cate o faza comica, sa va dispun/binedispun...
Giova, speram sa fie vreme buna sa stam afara chiar daca ne luam o scurta pe noi, nu vom ingeheta, si atunci nu vei sta in fum...
Pupici!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

andanii ce sari draga de ... in sus?
te supara adevaru?
e parerea mea ca ... mi-am exprimat-o liber ...si ce sa fac daca nu ai PM? ER tot vina mea?
ca poate ti-as fi spus mai multe pe PM.
si iata ca tot nu ai citit cum se cuvine ... si continui sa scrii sapte mesaje unul dupa altul.
Treaba ta. Eu oricum as fi vrut sa vii ... sa-ti spun in fata ceea ce cred despre asta ... ma bucur insa ca "ai apreciat" pe cea care ti-a spus adevarul desi cine stie cate gandim la fel.
Faci ce crezi ... dar pentru mine subiectul asta s-a incheiat.
Si fii sigura ca la intalniri nu se face altceva decat se barfeste ...

De mine oricum nu scapati ... ca vin cu pusculitza ... asa ca...
va pupa Miro

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Imi pare tare rau de ce se-ntampla aici.
IONELA-eu nu m-am referit la tine.Programul copilului tau il sti tu si fiecare are programul lui.La altceva m-am referit.O sa spun daca e cazul la ce m-am referit.
ANDANII-eu nu dau sfaturi.Asa ca stai linistita ca nu voi dezbate chestia asta.Fiecare-si creste copilul si se organizeaza cum poate.NU E TREABA MEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor...capitolul nou il gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58438" target="_blank">aici
Sper sa fiti in alta stare de spirit decat cea de acum....capitol nou...sentinemte noi...bla, bla...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Eu, una, imi cer scuze fata de toate fetele care au avut stari de nervi din cauza mea.
daca am gresit cu ceva fata de voi, imi cer aici deschis, iertare.
Pe Miro, o cunoasteti toate, asa e ea, spune direct si fara ocolisuri, tot!
Cateodata mi-ar prinde bine in viata sa pot sa fiu asa ca ea, directa.
De multe ori nu mi-a convenit ceva, dar am tacut, pentru ca imi lipsea curajul, si am pierdut multe in viata.
Dar la suflet, e o fata tare buna...pe mine m-a ajutat mult cand multi mi-au inchis usa in nas, si sa stiti ca si pe mine ma cearta cateodata...sau imi zice niste adevaruri pe care nici eu nu vreau sa mi le descopar.
Oare cum e mai bine, sa ranjesti in fata si sa mimti pe cineva, stiind ca nu are dreptate, sau sa-i spui direct ce gandesti?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Tocmai pt ca vreau sa o ascult pe Doris scriu aici pana nu se deschide un nou capitol.
Miro intradevar cred din tot sufletul in ceea ce ti-am scris pe messenger si anume ca nu am nimic cu tine si nu vreau sa ma cert cu nimeni.Andanii are si PM si yahoo msn daca vrei sa vb cu ea.

Initiativa de a aduna fetele din Timisoara am avut-o si eu in anul 2002 (cine are acces la forumul vechi poate gasi),din pacate atunci nu erau atatea fete si sa organizat o singura intalnire cu mamici,tatici si bbi in parcul copiilor.
Am reintrat pe forumul acesta deoarece am vazut ca sunteti intradevar fete minunate,calde si prietenoase.
Nu am reintrat aici sa ma cert cu cineva sau sa starnesc valva,chiar nu e intentia mea,vreau sa-mi fac prietene noi.
andanii asa cum ti-am mai spus nu cred ca este decizia corecta sa te retragi dar ti-o respect, si sunt sigura ca faci tot ce e mai bine pentru copilasul tau.
Ar fi ideal daca am putea sta afara undeva,nici eu nu am voie sa stau in fum....sunt alergica,daca nu se poate asta e,tot vin sa va vad dar nu stau mult.
Doris-Alinacrezi ca noua ne place scandalul?Si noi intram aici sa ne relaxam nu sa ne enervam si mai tare, si daca recitesti mesajele mele cu atentie ai sa vezi ca in niciunul nu am atacat cu nimik....din contra mi-am cerut si scuze daca am suparat pe cineva.

Deabea astept sa ne vedem Sambata si sa ingropam securea

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Ionela, afara vom sta, cu siguranta, si daca stam inauntru, din respect pentru voi, voi fuma afara dupa care revin.
Stiu ca ai avut si tu initiativa de a aduna Timisoara.
Eu nu scriu nici pentru stele nici pentru puncte.
Voi stiti asta.
Cu 4 servicii, 12 ore de munca pe zi, o fetita care imi stoarce si ultima picatuira de energie, am luptat si am cladit caramida cu caramida acest Impreuna Timisoara.
V-am impresionat, v-am starnit hohote de ras, v-am facut uneori sa varsati o lacrima, mi-am rupt din putinul timp, cu sacrificii enorme, chiar in viata de cuplu, ca sa pot sta cu voi, sa ne sfatuim, sa radem, sa povestim, sa facem campanii de ajutorare si planurile de viitor inca sunt in picioare.
Am fost nelipsita la toate intalnirile, mi-ar parea rau sa uitam cum a fost pana acum.
Timisoara trebuie sa fie Fruncea!
Ionela, parca ne-am cunoaste de o viata, am senzatia ca ma intelegi...
ca plang cu sufletul, ca ma doare...ca ma consum pentru tot ce s-a intamplat si de la ce?
De la propunerea sa venim cu sotii, respectiv copii....
Pana acum la 9 intalniri a fost unanimitate si numai veselie, din aia care dadea pe dinafara....
Acum , sincer, unde am gresit?
Imi pare rau, dar nu mai pot duce carma, nu mai pot fi capitaneasa, asa cum ziceau in gluma fetele si nu mai am curajul sa propun intalniri.
Sambata vom discuta absolut tot.
Si mai ales cum ne vom organiza pe viitor, deoarece noi aveam niste planuri, de ajutorare pe care vrem totusi, cu prietenie, si Impreuna sa le realizam.
Va pup!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput