Impreuna, Timisoara! (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si fiindca mi-am primit portia de palme deja ... la faza cu stelutele nu e vorba de sarbatorita zilei de azi, ok? departe de mine gandul de a o jigni pe Irina. cine trebuie sa se simta ... poate o va face ... daca nu ... sa traiasca la multi ani! Am precizat in precedentul mesaj si nu mi-e rusine ca am facut-o.

asa ca: felicitari Irina pentru prima stelutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Fetelor... am vorbit cu Dana (Danyella 1982) chiar dinainte sa zica Miro...si eu am sesizat ca scrie cu rosu si mai mare...i-am spus de regulament si de moderatori...ea e obisnuita sa scrie cu rosu de la messenger...a zis ca ok nici o problema va scrie cum trebuie de acum inainte...nu vrea ea sa ajunga in gura moderatorilor...nu stia de regulament....

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti comunitate banateana,

Miro,te tzuc io cu tot dragul sa iti treaca supararea si abia astept sa mai stam si noi de vorba....

Gagici,nu mai continuu pe treaba cu intalneala....

Noutati,Doris:a fost tanti Otilia la noi azi.A stat de la 10.30 pana aproape de ora 13...A fost Luana mea in delir,iar Alex si-a dat in petec la greu....No comment!E o dulce femeia asta,iar astia doi s-au lipit de ea ca timbrul de scrisoare...Am stat si noi doua la o vorba,mi-a mai povestit unde a fost in concediu(la Sasca Montana),mai din viata ei...Ma rog,ca intre noi fetele.Maine nu vine,ca a zis ca vrea sa termine si ea ce treburi mai are de facut si vine iar joi dimineata,sa prinda zvapaiatii la micul dejun....Azi a vazut cum e cu spalatul dupa kk,cu pusul scutecului,cu facutul de nani...Am mai spus din "regulamentul" de ordine interioara ce trebuie urmat de Alex...Cam atat...Mai discutam joi.
Si vesti proaste: cat am fost afara cu Luana,dupa-amiaza asta,a sunat nenea proprietaru' si a vorbit cu Marius.Ne-a anuntat ca ne-a marit chiria si din noiembrie vom plati 150 de euro(de la 120)...Mi-a cam innegrit seara,dar ma rog,asta e,nu poate fi totul numai in tonuri de roz,mai se da si cu gri pe ici pe colo....
Cam atat...Va doresc numai bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Vad ca s-au incis spiritele pe aici si daca am suparat cu ceva pe cineva ,scuze .Asa cum am scris si in mesajul de dinainte nu vreau sa ma cert cu nimeni doar imi spun parerea.
Daca nu pot sa merg sambata nici o problema am sa merg Duminica daca pot.Nu e un capat de tara.
alexa00de acord cu tine sau macar daca a ramas pe sambata sa se hotarasca ora,am auzit deja ora 5 ora 7 si ora 8.daca e ora 5 pot venii,nu e nici o problema dar la ora 8 nu prea,nu ma descurc foarte bine cu parcarile ( am carnet doar de 3 luni) si nu am chef de autobuz noaptea....sper sa intelegeti.Programul cu bb il poate face tati,nu e o problema.
Cosmina2nu e vorba aici de mama iresponsabila sau imperfecta.Fiecare mama are grija de puiul ei cat mai bine posibil si avem nevoie si noi de putina libertate.Nu ma refeream ca nu merg strict din pricina copilasului,mai mult din cauza orei tarzi (daca e ora 8).
MironaNu e cazul sa fi rautacioasa ....nu e vorba de cine vrea ci de cine poate.,imi pare rau de testele negative,cu siguranta va pastreaza o surpriza de Craciun,sa fie miracolul mai mare.
Ana68Ma bucur ca bbi s-au inteles bine cu bona.Al meu sa atasat de bona si acum ii spune buni...nu se mai dezlipeste de ea.E foarte bine sa stabilesti de la inceput anumite reguli care sa nu permiti sa fie incalcate.Dupa aceea sigur totul va merge ca uns.
la toate si ne vedem Sambata daca ramane intalnirea la ora 5,daca nu Duminica.

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
www.rastero.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

Sa le luam pe rand:
- eu vin la orice ora.....sambata la 17 sau mai tarziu nu-i prob, si vin doar eu cu bb la purtator ca pe asta ...chiar nu am cum sa-l las acasa
- m-am cam necajit la medic ca inca nu s-a intors ...sta in funduletz ... si in ritmul asta se lasa cu cezariana pt ca nu va mai avea loc sa se intoarca . Mi-a spus doc ca sunt prea ingusta[b] in bazin ... stau si ma crucesc...am 1 m in bazin ... hmmm.
- miro- poate e bine sa trimti pm la cele care mai gafeaza ..asa ne simtim toate cu stolul de mushte pe caciula...eu cel putin stiu ca am trimis si 2 mesaje consecutive ....dar uitasem ce am vrut sa spun si am mai trimis unul.... deci???????
in ce priveste venirea unui bb...el vine cand te astepti mai putin......crede-ma ...stiu din experienta.
- abea astept sa va cunosc ...

si a propos ...a vazut cineva sarmaua mea?

diana 33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara, Timisoara...
Am citit tot ce era de citit, am stat ascunsa, dar am sosit, iata-ma

Dupa tot ce s-a spus, consider subiectul inchis, asta daca nu ne trezim maine la zz.
Pana acum Impreuna Timisora a fost un model pentru foarte multi de pe acest forum, am aratat si starnit invidia multora pentru faptul ca ne intelegem atat de bine si ne intalnim atat de des.
Am aratat tuturor ca banatenii stiu sa fie Fruncea.
As vrea sa fim la inaltime si in viitor, ca exemplu pozitiv, pentru ca am cladit caramida cu caramida acest Impreuna Timisoara, cu nopti nedormite, cu sufletul la gura cand una sau alta a avut probleme si avea nevoie de noi si de ajutor, am plans, am ras impreuna, si asta a dovedit ca suntem prietene.
Haideti sa pastram frumosul...

Deci, pentru ultima data fac acest anunt:

Sambata, 1 octombrie, ora 17, in Piata Unirii la Fantana,

mare intalneala numai de femei.

Cine doreste si poate este asteptata cu drag.

Al doilea anunt:

Aceasta a fost ultima intalnire organizata de mine.

Ana, ma bucur ca Tanti e de treaba, dar mai ales ca s-au acomodat copii cu ea.
Asta e doar inceputul, cu timpul va deveni ca o bunicuta.
Despre partea cu chiria, nasol, ce sa zic, eu sincer in locul tau as cauta altceva...la banii astia cred ca poti gasi conditii mai bune, zic si eu...dar voua parca va convenea zona, nu?
Miro, as vrea uneori sa am curajul tau sa pot fi atat de directa, eu sunt mai lenta in gandire...ce sa fac?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Fetelor ... cred ca nu cititi bine ... eu m-am scuzat deja pentru ceea ce am scris ... asa ca ... subiectul s-a incheiat.
ionela-roxana
acida? ... mai tarziu rautacioasa? asa sunt eu ... de obicei ... poate vei avea ocazia sa ma cunosti si vedea ca spun adevarul in fata omului.
Fetele ma stiu ... si ma accepta. Daca nu poti ... am mai spus-o ... da cu scroll-ul.
Si sper ca glumesti cu faza cu Craciunul ... mai sunt trei luni de zile. Stiu ca ai vrut sa fie ceva dragut in spusele tale ... dar nu o poti spune uneia care incearca de atata timp sa ramana insarcinata.
Am mai spus-o ... ma crizez cumplit sa primesc sfaturi sau consolari de la fete care au ramas din prima . MOR!

Doris ai ajuns? Te asteptam.
Fetelor ... deci ne intalnim sambata la ora 17 da?

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

diana1971 scumpa ... nu e vb doar de o singura persoana ... de aceea am preferat sa scriu asa ... si de ce ma rog sa scriu pe privat ... de cine sa ne ascundem? Iaca si eu scriu acum doua mesaje unul dupa altul ... dar nu am doar "trei cuvinte" in el ...
Ma rog ... a fost doar o observatie. Ignorati-ma!
Doris sa inteleg ca sambata va fi ultima intalnire IMPREUNA TIMISOARA?
Ana e super ok daca ai tai copilasi s-au obisnuit cu tanti. E tot ceea ce conteaza. Mai are al tau de lucrat la camerele de luat vederi? Tanti le-a vazut prin casa? Ce a zis?
Simina am facut lista pentru octombrie. Ti-am trimis-o pe mail ... sa-mi spui cum e. Saptamana viitoare voi avea din nou nevoie de tine. Se poate? Vom primi vizita unui neamt ... vizita in care vom lucra zi lumina ... asa ca sa zic merci daca o sa ajung sa va citesc. Am sa te rog din nou pe tine sa deschizi capitolele, ok?
Daca tot ai listutza ... poti s-o faci si acum, daca vrei ... cu noul capitol ... poate ca maine dimineata n-o sa pot intra de la servici si deschizi tu. Dar pastreaza inca lista sarbatoritilor de septembrie, ok? te pup.

Va pupa Miro pe toate

Mergi la inceput

Buna timineata,
fetele / buhele de pe YM ... sa ne traiti. Mai vreau .... M-ati lasati singura singurica aseara ... cand m-am intors ... crac de voi nu mai era ....
Testul e si azi negativ ... auziti ce am citit dincolo la bucurestence ... cica sa fac si unul de ovulatie ca cica hormoni seamana foarte mult unul cu altul, adica:
testul de ovulatie se pozitiveaza la hormonul LH, iar testul de sarcina la hormonul betaHCG. Acestia doi seamana intre ei.
Ok. Am sa fac si unul de ovulatie dupa ora 12. Deci vezi Doris .... faza cu reudatul testului ... e mic copil pe langa asta. hi hi hi
Ce ma amagesc singura ...
Si mi-a mai crescut si temperatura ... la 37.
Si ... continua sa ma doara .... burtica nu mai.

"Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu!"

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna dimineata, Timisoara!

Buhurezelor, sa mor, de abia am putut descide ochii azi la 6,30.
In loc sa ma duc la bucatarie sa-mi fac cafeaua, era sa intru in balcon...
Hai ca ne-am distrat...asta seara continuarea, dar pe la 9, sa ajung si eu ca pana la 8 am cursuri.
Miro, pe bune asta cu testul de ovulatie n-o stiam, dar fa-l.
Bafta!
Aveti careva scobitori? ca-mi pica pleoapele de somn...dar sunt aici, va astept sa pove...azi sper sa fie mai lejer la munca ca nu dau randament.
Aveti idee, ce vitamine as putea sa iau, care sa nu-mi dea pofta de mancare si sa ingrase?
Mai mult magneziu, fier, calciu +D3?
Sunt tare obosita, nu mai dau randament, plus ca ar trebui sa iau si pentru caderea parului , caci numai tratamentul local nu ajuta fara vitamine, unde mai puneti ca fumez ca o turcoaica, daca nu ma ajutati si pe mine sa ma las...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput