masina de spalat cu uscator

masina de spalat cu uscator | Autor: mikimi

Link direct la acest mesaj

Cine stie va rog care e cea mai buna ? in principiu ma intereseaza clasa de energie (ca acolo doare cel mai tare).
Va multumesc

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Cele mai economice sunt separate adica numai uscator. Clasele de energie sunt in ordine crescatoare de la A+ (cel mai economic) la A, B ...G. In general uscatoare A+ nu exista cel mult A sau B. C consuma deja f mult.
Merita sa iei unul mai sofisticat (daca poti) pt ca se va opri singur cand umiditatea rufelor atinge un anume grad ( pe care il programezi tu).
Cele mai ieftine sunt cu evacuarea aburului (printr-un tub destul de gros pe care trebuie sa-l poti scoate afara din casa). Cele cu condensator sunt mai scumpe, dar ai avantajul de a le instala unde vrei. Cand functioneaza piesa se incalzeste destul de mult.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Din pacate eu n-am loc si pt uscator, n-am nici balcon la parter, asa ca singura sansa sa am rufe uscate este o masina dotata cu uscator.
Stiu si de clasa de energie, maxim pot avea un B, intrebam ce marca e buna (pe incercate).
multam pt raspuns Didita, vad ca nu prea se stie despre aceste masini...

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

s-a mai vb. poate te ajuta cineva cu un link...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Masinile de spalat cu uscator nu sunt clasa energetica A. Pur si simplu nu exista. Uscatorul e mare consumator de curent. Tu poti sa nu-l folosesti decat ocazional daca vrei sa faci economie.
Chiar zilele astea si eu umblu sa-mi iau masina de spalat... fara uscator dar cu un storcator mai puternic. M-am hotarat sa aiba cam 1200 rot/min, si 100 e bine dar.... sa fie reglabul si aleg singura.
Din datele pe care le-am adunat pana acum, cele mai bune marci sunt Ariston, Gorenie, Electrolux, LG, Ardo,..... si General Electrit, AEG,.. dar astea sunt la alta categorie de preturi. Am gasit un general electric bagat la reducere la Flanco, la doar 20 miliane. Era ultima si sotul nu vrea sa ia o masina unica prafuita si ingalbenita de stat in magazin. Eu cred ca e o ocazie dar...

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by dante01

s-a mai vb. poate te ajuta cineva cu un link...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39595&SearchTerms=uscator
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49770&SearchTerms=uscator

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput