Mamici din Arad (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana,am vazut acum si pozele tale,sunt super,chiar ca e beton aia in grup.Le copiez si eu imediat.

Clau,imi pare rau de Raul,saracutul.

Magda,mersi.Tu nu mai mai vazut cu parul intins?
Ma duc sa fac ceva de mancare ca mor de foame....

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, Ioana, beton pozele! Si filmuletele sunt super!
M-am simtit tare bine la intalneala, tre sa o facem mai des.

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Chiar asa fetelor: de ce nu ne intalnim mai des? De puturoase ce suntem(sa ne mobilizam)?

E oficial: bazucu meu e racit bine(adica rau pentru mine si el)! Acum si tuseste!

Pupici....si sper ca ai vostri nu au luat microbii de la bazuc!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la toata lumea!Ce fac mamicile?
Ioana ce mai face bazucu?Si mie imi curge nasul de ieri si stranut ca la maraton.De aseara am inceput sa iau paracetamol dar sti cum e o raceala tratata trece in 7 zile si una netratatata intr-o saptamana
Flavia cred ca nu ti-am spus nimic de pozele tale din concediu, sunt super!De piscina nici nu are rost sa-ti spun...Ma trezesc si eu dupa un secol
Oare cand se deschide Practikerul in Arad?
Alina te-am mai vazut cu parul intins dar cu alta tunsoare
Fetelor m-am uitat pe net la vreme si cica pe sambata maxim 13 grade!!!Sper ca nu va fi chiar asa
Azi merg la Miki sa comand tortul pt ziua lu Biutza

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Magda vad ca tu ce esti mai matinala pe aici.....restul dorm....
Alesio e mucos si tuseste....in rest nimic.L-a ascultat Ovi la plamani si nu are raluri, iar gatul e ok(nu e rosu).Se pare ca e o viroza simpla....
De la Miki ii luati tortul lui Biutza? De-abia astept pozele de la ziua ei....si o felie virtuala de tort!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Clau, nu am mai fost in Billa dupa episodul ala, dar o sa trebuiasca sa merg curand. O sa-mi tin mainile legate sa nu fac prostii .

Ioana, am vazut pozele si ale tale si ale lui Gabi. Sunt foarte faine. Nu am reusit sa vad filmuletzul, dar sper sa reusesc acasa. Ioana tinem pumnii sa se faca bine Alesio cat mai repede.

Magda, am si uitat de concediu. Pai 7 zile e concediu intr-un an????? Tu cum ai reusit sa racesti? Ia multa vitamina C si o sa vezi ca trece mai repede, de preferinta vit C de 500.
Cum de ii faci tortul ma Miki? Ai mai facut acolo? Si eu va trebui sa-i fac la Sorin luna viitoare si inca nu sunt hotarata unde sa ii fac.

Diana, niste prieteni au plecat de dimineata in Hurghada si au zis ca sunt in medie cam 38 de grade acolo. Vreau si eu la caldura ........

ca ar trebui sa lucru acum.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare!
Am fost si eu ieri la Teba , dar nu am mai gasit mare lucru. I-am luat 3 solexuri, un tricou si niste chilotei.
Clau , cine ti-o deocheat pruncu??
Flavia , nu mai imi fa sange rau cu Egiptul , te rog frumos! Mi-m pierdut orice speranta ca mai mergem undeva. Al meu sot e non stop in fata calculatorului. Si mancarea i-o var sub nas.
Diana, iti urez spor la impachetat(sau mai bine chef?) Si eu sunt catastrofa cu bagajele . Urasc sa le fac si le las pe ultimul moment.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ioana sunt matinala de musai ca pleaca Biutza la scoala.La 7.15 ma trezesc, o pregatesc si la 7.50 o duce sotzul dupa care imi fac cafeaua si stau la calculator pana o beau(cu cuiele de rigoare ).
Falvia anul trecut nu am tinut ziua lu Biutza pt ca stateam la mami pe vremea asta dar acum 2 ani facut tortul la Miki si tare ne-a placut, e super cel cu nuca.Azi am fost la Podgo sa-l comand, 210 000 1 kg, l-am comandat de 3 kg.I-a o felie de tort de nuca si daca iti place vezi tu, eu asa am facut.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Ioana,imi pare rau de Alesio,sa-i treaca cat mai repede si sa nu fie grav.

Gabi,am fost si eu azi pe la teba si i-am luat 3 solexuri la Dragos.Nu prea aveau hainute de varsta lui,a zis ca aduce marfa saptamana viitoare.Am vrut sa-i iau si ceva pantaloni,dar nu am gasit deloc marimea lui.Pentru bb-lasi erau multe hainute si foarte fain.

Magda,mi-ai facut pofta cu tortul!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Buna fetele,doctoritza noastra este in concediu si pana in 30 cand vine nu mai rezist.Fabiana face kk tare ciudat,cand ii constipata cand are diaree.Daca cumva stiti,spuneti-mi si mie cum arata viermisorii ca cica iti dai seama dupa cum arata kk daca are sau
nu.Daca ati avut problema asta cu bb spuneti-mi va rog ce ar trebui sa fac.Analiza la scaun?Unde se face asta?Maine as putea merge,dar nu stiu unde!!!
Pupici!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput