Mamici din Arad (35)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alinutza13, niciodata nu am avut nevoie de rezervare...am gasit loc! Te asteptam si daca vii mai tarziu, ca nu plecam prea repede
SI da, ne stim!

Ce bine ar fi sa vina si ALina33 cu Dragos si Cristina cu gemenele...ca pe vremuri

MAGDAAAAAAAA, dai bir cu fugitii??? Mi-ai promis ca la urmatoarea intalnire, adica la asta, veniti si voi....

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush sper sa gasim locuri!

Ok, deci eu v-am avertizat....daca mucii trec si la ai vostrii prunci sa nu dati vina pe mine!
Deci venim (eu si cu Alesio), la 18, la Cuibul Cocorilor!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Clau hai pe la noi cu Raul sa mergem impreuna daca n-ai alte planuri!

Pupici!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Tocmai m-a sunat instructorul sa-mi spuna sa nu merg astazi la Sindicate ca totusi de maine incepem.Asta inseamna ca venim si noi!!!!!!
Pupici!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Alinutza ma bucur ca veniti!
In sfarsit o cunoastem pe printesa ta!

Magdaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????Iar ne lasi in ceata?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana, la 5.30 is la tine!

ALina, ma bucur ca ne vedem si cu tine...mama ce multe vom fi

Magda???

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor cine a stabilit intalnirea azi???? Doua zile nu intru pe net si deja gata se pune de intalnire.Eu nu pot azi nici sa ma picati cu ceara si de la ora 18 nici intr-o zi in afara de vineri ca la 20.30 Bia e deja in pat mancata si imbaiata.Eu acum am intrat pana beau o cafea si apoi fac un pic de lectii cu Biutza ca pana acum am umblat dupa cumparaturi ca sambata ii tin ziua.Vreau si eu la intalnire .Vreau sa le cunosc "live" pe Clauditza, Flavia,Cristina,Diana si Alinutza .Nu-i corectttttt
Flavia te-am vazut azi cu masina am trecut una pe langa alta.Te-am recunoscut dupa semnul de langa ochi.Amandoua eram pe liniile de tramvai in Micalaca tu sa mergi pe Pasunii eu sa vin in centru.
Mei sa fie ca nu-mi iese din cap ca nu pot sa merg la intalnire!!

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,am vorbit de saptamana trecuta de intalnire.Tu citesti printre randuri?
Am sunat-o iar pe Cristina si nu a ajuns acasa.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda, nu ai nici o scuza Astea nu sunt motive intemeiate

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Magda, ce rau imi pare ca nu poti veni. Are dreptate Clau, de o saptamana se tot discuta de intalnire.
Daca m-ai vazut trebuia sa claxonezi de mama focului sau sa ma injuri ca altfel nu vad nimic, nu stiu cum sa le fac pe toate si imi zboara gandul in 10 directii. Atunci veneam de la Lipova si mergeam sa-mi iau de mancare de la fast food-ul ala de vizavi de Piata Soarelui.

Am terminat si eu treaba pe azi. Uraaaaaaaaaaaaaa. Vin la 18:00. Abia astept sa va vad.

Alinutza, eu de exemplu nu le-am vazut decat pe Gabi si pe Alina33. Dar azi avem noroc. Nu uitati aparatele foto, ca eu sigur uit. Daca ajung prima tin locuri.

Pupici.

Mergi la inceput