Mamici din Arad (35)
Raspunsuri - Pagina 14
maggda spune:
Ioana si Ovi multi multi ani cu sanatate, fericire si tot binele din lume!
pentru mister Miorel , sotul lui Gabi, sa-ti traiasca la multi ani!
Magda si Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
gabitzica spune:
Ioana aniversare fericita ( cu intarziere), ieri nu am avut timp sa intru.
Magda, multumumim de urari.
Eu sunt tare bulversata , ca domnul meu sot, nu stie la ora asta, cum vrea sa isi petreaca de ziua lui. Acasa sau in oras?! Sper sa se hotarasca sa stiu si eu ce a de facut. Eu parca mai bine ma simt acasa in momentele astea, chiar daca sunt gazda. Mie imi place tare mult sa am casa plina de musafiri, chiar daca dupa ce pleaca un ceas tot spal vase.
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
CIPRI .
Gabi, sa-ti traiasca sotziorul 100 de ani fara reparatii. Indiferent cum va sarbatoriti eu va doresc distractie placuta. Sper ca lasa lucrul macar pt ziua lui, nu?
Azi e vineri ....... uf ce bine ca abia am asteptat. Maine cred ca sunt dadaca, toata lumea are cate ceva de facut si nu are cine sa stea cu Lisa asa ca stau eu, ca doar nu mai sunt asa racita.
alinamoro spune:
LA MULTI ANI CIPRI!
Gabi,sa fiti fericiti! Distractie placuta!
Fetelor,azi e ultima zi de concediu,ce fain a fost asa o pauza de-o saptamana.A trecut foarte repede.
Azi n-am chef de nimic,nici macar sa merg sa mananc.M-am trezit la 10,50,am fost la baie si am deschis calculatorul.Asa-i ce harnicuta sunt????
Ma duc totusi sa mananc.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
pufymic spune:
LA MULTI ANI CIPRIAN!!!!
Gabi sa fiti mereu fericiti!
Eu deja am inceput sa ma agit pentru maine....dar cam degeaba ca oricum nu pot face nimik de bazuc pana nu vine Ovi acasa....!
Pupici!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Claudelu spune:
Cipri
Sanatate multa si o viatza cat mai frumoasa!
Off fetelor pe mine cred ca ma paste o raceala ca nu prea am chef de nimic si ma doare toata carnea pe mine
Claudia&Raul (01.04.2004)
alinamoro spune:
Clau,cum ai reusit sa racesti si tu?
Bea multe ceaiuri cu lamaie si miere si ia Paracetamol,asta pana nu se agraveaza.
pozici
pufymic spune:
LA MULTI ANI ALESIO, INGERASUL MEU DRAG!!!!!
Te iubim din suflet!!!!!!Mami si tati!
Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alinamoro spune:
LA MULTI ANI ALESIO!
Ioana,sa va traiasca bazucul,sa fie sanatos si cuminte si sa va aduca numai bucurii.
pozici