Mamici din Arad (35)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Salutica!
N-am aparut pe aici ca amfost sau mai bine zis inca sunt bolnavioara...m-a lovit o "frumoasa" sinuzita
Ma refac incet incet ![]()
Flavia, sanatate multa!
Gabi, nu-i nici o problema ca n-ai ajuns...cand ai timp
Ioana, pe mine nu ma mai mira nimic ca astia de la RDS...pai frate de unde pana unde sa-mi vina mie factura la telefon 1,8 mil? AUzi la ei ca am sunat la jocuri si concursuri
Mie nu mi-a venit factura de telefon si nici aia de interfon de vreun an...nu inteleg de ce...nici macar pe net nu o primesc
Alina cum e in concediu??
Te plictisesti?? 
Magda, sa uiti tu sa pui camera la icnarcat?? pai e frumos?? 
Claudia&Raul (01.04.2004)
maggda spune:
Alina si Claudia dar ce ore aveti de a bantuit in fata calculatorului!
Eu dorm demult la ora aia
.
Flavia si Clau sanatate multa!
Fetelor ma omoara shmirgluitul peretilor in camera care o facem acum.Simt ca imi fac harachiri
.Aseara am dedus ca trebuie sa fac cand e intuneric afara ca atunci tin o lampa langa perete si se vede orice dungulitza
.Ce ma bucur e ca dresingul e gata zugravit si au venit sa ne ia masura pt rafturi si o sa am un "dulap" de 2,7m lungime pe 2,5 inaltime si 0,6 latime
.
va pupicizez pe toate
Magda
si
Bianca
http://community.webshots.com/user/danut1965
Claudelu spune:
Buna dimineata!
Flavia daca ai chef te rog imi dai reteta de zacusca cu mar? Am papat azi de la cineva si mi-a placut la nebunie...vreau doar sa vad daca retetele sunt la fel...cand ai timp si chef...mersi
Ioana, ce faci, te pregatesti pentru marele eveniment??![]()
Magda, matinala si harnica
Auzi tu da nu era mai simplu daca ati fi platit pe cineva sa va gletuiasca casa? Zic si io![]()
maggda spune:
Clauditzo era tare bine sa platim pe cineva dar avand in vedere ca, camera care e gata nu are numa 26mp si asta care o facem acum cu dresing cu tot vreo 24mp banui ca pot shedea bine cu banii pe manopera in buzunar.Banui ca fara vreo 7-8 mil nu scapam cu astea 2 camere, nu?Mmultzam , de banii astia lucram noi
.Si daca ar fi numai atat ar mai fi cumva dar mai sunt 2 camere(una cu baie si dresing in total vreo 45-47mp si a lu Biutza de 26mp
) si holul la etaj de parter nu mai vorbesc ca sunt vreo 180mp
.Mama ce ne-or tras-o astia celor cu casi mari cu impozitele.Anul asta am platit 12mil impozit pe casa si anul viitor vreo 18
, da da-i naibii bine ca am loc
.Poate vine alt guvern si ne mai scade
, in secolul urmator
.
Magda
si
Bianca
Claudelu spune:
Magda eu zic asa, ca afacand un calcul...munca si oboseala voastra contra a 7-8 mil de lei eu zic ca mai convenabil era sa dati[:d] Ma rog asa gandesc io![]()
Si tu de unde stii ca anu viitor veti avea 18 mil impozit, cand nici macar nu s-a anuntat vreo modificare la impozit??
maggda spune:
Pai s-a dat hotararea aia cu cei care au peste 100mp utili, scrie in ziarul de ieri.Eu n-am citit, sotziorul a citit.Stii ca s-a propus la nivel inalt, draga 100mp ajunge cine vrea mai mult sa plateasca.
Magda
si
Bianca
maggda spune:
"O alta nouate adusa de proiectul de modificare a actualului Cod Fiscal este ca pt locuintele de peste 100mp valoaraeimpozabila se va majora cu cate 10% pt fiecare 100mp sau fractiune din acesia(noi nu avem numai vreo 450mp utili)."
Cam asa stau lucrurile.
Magda
si
Bianca
flavia ramona spune:
Multumesc de urari fetelor. Nu stiu ce am. De racit stiu ca sunt racita, dar ieri dupaamiaza a inceput sa-mi fie greata de abia ma tineam pe picioare si pana la urma cand am ajuns acasa am vomitat, desi eu vomit foarte greu. De mancat ceva care sa-mi faca rau nu cred ca am mancat, ca abia am mancat ceva ieri. Azi nu mai imi curge nasul asa, dar vorbesc "pe nas" si inca mi-e greata. Pe langa toate astea sunt si la ciclu asa ca ma simt totat aiurea.
Clau uite reteta de zacusca:
- 5 kg vinete
- 3 kg gogosari
- 1,5 kg ceapa (care se fierbe cu gogosarul impreuna)
- 1,5 kg mar
- 1,5 kg morcov (prima data se fierbe si apoi de macina)
- 1 litru si in pic de ulei (habar nu am ce inseamna un pic, dar asa e reteta)
- 500 g zahar.
Sa aveti o zi buna.
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Clau si Flavia multa sanatate!
Magda spor la treaba!
Alinush daca te plictisesti prea tare hai la noi ca ti-l dau pe fiu-meu in grija sa vezi cum scoate untul din tine
!Mersi de intrebare
inca e racit bazucu .......si a fost nevoie si de antibiotic in final, asa ca acum se face bine!(pai nu se cade sa fie bolnavior fix de ziua lui
)
Eu voiam sa va zic ca am ajuns la un cantar si am....52 de kg(nici inainte de a ramane insarcinata n-am avut asa putine
! Deci cine vrea cura de slabire?
Haideti la bazuc!![]()
In rest duminica am pus 2 bidonase de muraturi asortate, azi mai punem unul mare
ca deh...suntem mancai de muraturi(si pun si pt. frate-meu), si mai am de gand sa pun niste castraveti in borcane...mai incolo....poate dupa ziua lui Alesio...
Iar maine ne vom sarbatori eu cu sotul ca avem 4 ani de casnicie
...dar cred ca ne-om sarbatori dupa ce se culca bazucu'
!
Pupici!
Ioana
&
Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004)
cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
alinamoro spune:
Ioana,La multi ani
,sa fiti fericiti
si sa va iubiti in continuare.
Magda,spor la treaba! 
Fetelor,ce timp super e afara,daca ar fi tot asa pana-n decembrie.
Eu azi m-am trezit la 11 si nu am facut mare lucru ca la 13 a venit Dragos de la gradi.Am inceput sa fac curatenia si voi continua maine ca diseara mergem la niste prieteni.Am mai pus 2 ture la spalat
,acum se usca repede ca-i cald.
Clau,cum te simti,esti mai bine?
Flavia,tu cum esti cu raceala?
Nu stiu ce-i cu atatea imbolnaviri,azi vorbeam cu doctorita la telefon si mi-a zis ca de luni ii dezastru,azi au fost 70 de pacienti si luni au fost mai multi.
Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici