Mamici din Arad (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alinush sigur s-a speriat

Mai Ioana da harnica mai esti
Vrei sa-ti spun ce experta sunt eu la prajituri?? Ieri am zis ia sa fac si eu baton de ciocolata...si...si...l-am ars Si acum ma chinui sa curat oala
nu mai fac in viata mea, promit si nici reteta nu vo dau

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mi-a crescut tensiunea cand am vazut stirile la TV.

De azi noapte pt a iesi din tara avem nevoie de invitatie TRADUSA si LEGALIZATA de la cineva de afara sau de o rezervare de la un hotel .......

Pai am ajuns de rasul lumii... Adica aia nu ne cer viza, dar introducem noi chestia asta ca sa ne dam singuri in cap....... Frumos , de-a dreptul romaneste.

Eu m-as muta acum din Romania daca as putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush distractie placuta la ziua lui Bianca(si la restul trupei de pe acolo!

Clau da' ce reteta de pus pe foc ai?

Flavia....no comments!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fetelor, sunt pe fuga, va multumesc ptr. urari, sper din tot sufletul ca va fi bine, daca Vladut va fi sanatos atunci cu siguranta va fi bine.

Va pup, si sa ne vedem cu bine!

Diana & Vladut (16.05.2004)
pozulici: bebelus si copilas

nou-noute
Maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, concediu placut! Sa aveti grija de Vladut

Flavia, pe mine nu ma mai mira nimic...tara lu Papura Voda

Vrem poze de la ziua Biancai!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Intru repede sa va scriu cate ceva desi abia mai vad monitorul.A fost fain la ziua Biancai,Dragos a alergat non-stop cu copiii,l-am schimbat de cateva ori.Noi cand mergem undeva mergem cu plasa cu haine.
Magda a facut poze si cred ca le va pune in albumul ei.Nu a facut prea multe cu aparatul digital ca s-a descarcat.
Cand am plecat Dragos a trebuit sa-si ia o sticla cu bere acasa, am zis ca i-o pun in biberon in loc de lapte.
Ma duc la culcare ca pic pe-aici de somn.
Va doresc o duminica placuta!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, m-ai intrebat ce i-am facut postasitei. Am scris o reclamatie dar a uitat Cipri sa o duca vineri, asa ca ramane pe miine. Femeia aia sufera cu nervii, cu siguranta, se vede si pe mutra ei.
Flavia, stiam de chestia asta cu invitatia , inca de cand a fost in faza de proiect, dar m-am gandit ca poate se razgandesc. Totusi au facut si o schimbare buna , nu iti mai trebuie numai 300 euro ca sa iesi din tara.
Pe Tudor nu l-am putut culca azi-noapte pana la 12.30, ca au fost la noi prietenii cu care am fost in concediu, si lui Tudor tare drag ii este de ei.
Mi-aam venit sa-l mananc de drag azi dimineata ca mi-a cantat "podu de piatra" aproape tot. ma pune sa il cant de multe ori "canta piete mama" sau "canta podu piata mama", si el se uita foarte atent la mine si isi misca gurita dupa cum cant eu. Prima oara cand i l-am cantat(Flaviei i-am povestit), i-am zis sa cante si el dupa ce am terminat eu, si zice"curje apa-curje apa". Ne-am spart de ras cand l-am auzit.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ceau fetelor!Ultimul musafir a plecat la ora 2, deja chiar imi era somn.Imi place sa am musafiri dar nu asa multi odata, mai pe rand sa pot vorbi cu fiecare.Cand vorbeam mai bine cu Alina si Calin (care noroc cu Bia ca au venit la noi , ca alktfel nu-i mai vedeam anul asta )ba era cineva la poarta, ba aveam treaba cu pruncii, ma obosesc chestiile astea, dar fam.Morostes daca tot asa rar veniti la noi ,of of ce va fi pe voi ,
Si da mai fetelor sa se descarce bateriile la aparat chiar de ziua copilului .Acum sunt bateriile la incarcat asa ca probabil deseara voi pune pozele (vreo 2 sau 3 cred ).
N-am chef de nimic(am mancat dar n-am chef sa spal vaseleeee ) asa ca voi chema copilul din curte si ne bagam cornul in perina macar o ora (sa-mi incarc bateriile ).

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda,Dana a plecat la 2?
Bianca cand s-a culcat?
Dragos avea chef sa se uite la desene cand am ajuns acasa.Abia l-am culcat.
Acum i-am facut baie,l-am pus la culcare de jumate de ora si am crezut ca doarme,el apare in camera cu plapumioara pusa pe cap si face pe fantoma(cum a vazut la desene).
Iar s-a dat jos din pat si il scapa pishu.Ma duc sa-l pun la punct ca vad ca nu se potoleste.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!
Da Alina Dana a plecat la 2 si Bia s-a culcat la 2.15
Mai fetelor am vrut sa pun cele 2 poze dar nu stiu ce naiba are calculatorul sau aparatul de nu pot acum, o sa incerc deseara.Saptamana trecuta m-a mancat in si am instalat Kazaa ca sa "fur" niscai muzica.Am si reusit dar sper ca nu am si virusat calculatorul .AVG-ul pe care il am zice ca nu am virusi dar mai sti...Am si dezinstalat programul ca nu mergeau 2 jocuri si ma ciocaneau ai mei
Fetelor am avut la meniu printre altele carnati picanti mici de Aldis care i-am crestat si i-am prajit un pic si lui Dragos tare i-au placut.Pe la 23 cand eram mai putini erau gata carnatii de pe masa si-a luat farfuria cu chiftelutze si s-a pus la mancat ei dar nu erau ca si carnatiisi zice "vreau ceva bun", noi tot ce vrea pana mi-a picat fisa ca vroia carnati.Era ok ca mai aveam prajiti, mare figura a fost.Cu berea a fost si mai total.El bea doar bere cu alcool , ce ne-am distrat , mare figura.

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput