Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Simona, poate fi singerare de nidatie. singele era rosu-aprins?oricum trebuie sa dai un telefon medicului-moasei si sa ii spui. ai grija de tine si cat mai putin efort!
Sanzi, saracu copil are dreptate....lenesilor! si voi acasa.....ca doi porumbei...bravo voua!!
Mada, drum bun si distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, stii tu...parinti denaturati!!!
Azi iar avem liber, David e la buni si diseara avem o seara romantica in oras

Simona, si eu m-am trezit de 2 ori (la inceputul sarcinii) cu o pata mica de sange rosiatica...dr. mi-a spus ca e superficial...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

Simona, poate fi singerare de nidatie. singele era rosu-aprins?oricum trebuie sa dai un telefon medicului-moasei si sa ii spui. ai grija de tine si cat mai putin efort!

Multam Roxana. azi nu s-a mai intimplat nimic. dar stau stressata. singele era nu aprins dar nici maro...iata cita claritate. poate vorbim miine. azi am fost diponibila abia dupa-amiaza.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Liris, sper sa nu fie nimic grav, totusi ar trebui sa vorbesti cu medicul. Daca iti aduci aminte, eu am sangerat pana pe la 6 luni cu Stefan. Dar daca zici ca a fost doar un mic vas, cred ca nu sunt motive de ingrijorare.

De la cativa mucuti, Maria a ajuns sa fie racita bine de tot. Abia respira,tuseste, ii curg ochisorii si ieri mi-a zis ca o doare urechea. Febra nu a facut (a avut 37,2 ieri, dar dupa Nurofen a fost ok). Imi e tare mila de ea. Ieri nu am dus-o la gradinita si dupa cum evolueaza lucrurile, o sa lipseasca si la inceputul sapt. viitoare.

Stefan ma dispera. A ajuns sa manance mai putin de 400 ml.lapte /zi. Nici nu apuca sa traga din biberon, ca se pune pe urlat si abia reusesc sa il linistesc si sa il conving sa manance ceva. Plus ca varsa f. mult, in mai multe reprize, dupa fiecare masa. Doar masa de fructe (piersica) o mananca mai bine si nu varsa dupa. Si a facut si kk de vreo 5 ori azi. Plus ca e tare bazait, doarme in reprize scurte de 10-20 minute si se trezeste plangand sau plange in somn. In timp ce va scriam am fost la el de doua ori. Posibil sa fie de la dintisori? Are putin umflata gingia in dreapta jos si roade tot ce prinde.

Luni cred ca ajung la doctor cu amandoi.

Azi, doar vesti proaste despre noi. Mie mi-au aparut niste minuni pe piele, cred ca e o intoxicatie, ma scarpin intr-una.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.liris, sper sa nu fie nimic grav.poate au fetele dreptate si nu e motiv de ingrijorare.sanatate multa.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neata!
Liris, multa sanatate. Nu cred sa fie ceva grav, dar cum au spus si celelalte fete, discuta totusi si cu medicul/moasa.

Cornelia, iti doresc sa ai muuulta rabdare cu cei doi "teroristi" . Sper sa ne dai vesti bune maine legate de sanatatea copiilor si, Stefann sa nu fi "imprumutat" oarece virusuri de la surioara lui.

la toata lumea si sa speram ca nu va ploua .

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

liris, shi mie mi s-a intamplat pe la 12s, parerea mea este ca daca a fost doar un vas de sange shi nu sangerezi de atunci, nu cred ca este vreo problema, dar asha cum zic fetele, vezi ce zice shi doctorul. cand te duci sa vorbeshti?
xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ne-am intors de la Tulcea!

Tatiana, Sofi si tati s-au plimbat azi pe faleza...eu dormeam, ca dupa nunta....tati a fost mai "treaz" ca mine si s-a oferit sa stea cu ea, ca sa pot eu dormi...si eu am vazut tarziu mesajul tau...

La nunta a fost frumos, Sofi a dansat si a chiuit, daca va vine sa credeti! ce fata mare am! acum e oboseala de dupa!
Va pupam. O saptaman buna!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si David e in clubul muciosilor!!! Ii curge nascul si deocamdata doar atat...sper sa fie doar asa...il tratez cu spray de apa de mare si vibrocil...l-am luat asa de la buni, dar cred ca de la gradinita a "prins" ceva!!!

Cornelia, lui David i-a iesit primul dinte la 4 luni si un pic, dar nu prea l-am simtit (inafara de faptul ca saliva abundent si ca musca tot ce prindea ) si nu prea imi aduc aminte daca manca mai putin...
Sau poate ca a luat si el ceva de la Maria...

Simona, sper sa fie totul bine!!!

Roxa, stiu ca ai sa ma certi, dar am hotarat sa nu ii facem vre-un vaccin antigripal (acum a ramas sa o anuntam si pe pediatra) doar am sa ii dau Imunobaby si cam atat!!! Foarte mult am stat in balanta...si tare greu am luat decizia asta...

Va pupam...o sapt buna!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

[font=Georgia]Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinzi, Xandra, Camelia, Adriana , Cornelia va multumesc ptr sfaturi si incurajari.
Deocamdata nu s-a mai intimplat nimic. Dar sunt foarte atenta.

si copilasilor bolnaviori le doresc recuperare grabnica!
si tuturor o saptamina buna!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput