Constanta la apel (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Crix, acu vorbesc cu Dragos pe messenger...chiar si in nord e frumoasa vremea, de plaja, nu ca la noi...

Cornelia, felicitari pt Maria.

Sanzi, daca am inteles eu bine, serbati aniversarea casniciei? Multi ani fericiti inainte va doresc!

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumim de urari!!! Suntem evident undeva pe un nor acum si plutim...e taare placut!!!!
De fapt maine e aniversarea casatoriei noastre si vrem sa iesim (ca pensionarii) undeva sa sarbatorim dimineata pana la pranz in 2, cat e DAvid la gradinita!!!

Va pupam...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Seara buna, dragutelor!
Sinziana, bun venit acasa si petrecere frumoasa maine . Nu prea cred ca va fi "batraneste" .

Cornelia, se pare ca acomodarea Mariei s-a facut destul de repede. Ai dreptate, avea nevoie de putina stabilitate. Felicitari si pt d-ra.

Adina, te-ai lasat asteptata azi. Am vazut ultimele poze postate, sunt super. Printesa este o dulcica, cat despre Zorro nu mai spun. pt amandoi copii, hai si pt parinti, ca sa nu se supere. Ma bucur ca Andrada nu a avut nici o reactie la produsele ingerate.

Lizuca, sper sa ai vesti bune legate de proiectul la care ai lucrat. Salutari Alisiei.

O seara buna la toata lumea si somn usor ingerasilor nostrii
.

Camelia & Alexandra Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi, era sa uit!!!
DA, cu July te-ai intalnit, ca ne-am intalnit si noi cu ea (tot la OMV) si mi-a spus ca s-au jucat fetitele voastre si ca are impresia ca nu ai recunoscut-o!!! Ar trebui sa purtam un ecuson Dc in piept mereu!!! hihi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

sanzi, multi ani fericiti in casnicie.toate cele bune

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Va salut dupa o pauza in care nu v-am mai spus nimic despre noi.Cea mai buna veste e ca Mariuca a inceput gradinita de luni.Mai tarziu decat trebuia dar faptul ca am fost plecata la Pitesti m-a impiedicat s-o duc.Eu inca nu mi-am rezolvat cu scoala dar sper cat de curand sa fie totul in regula.Nici nu am avut cand sa va multumesc ca ati fost alaturi de Mariuca la ziua ei.A fost intr-adevar fericita.Am plecat imediat a doua zi si acolo nu am avut net.Dupa 2 saptamani Mariuca a venit acasa si a stat cu mama mea si cu tati A urmat o saptamana fara ea si mi-a fost foarte greu.Imi spunea in fiecare zi la telefon "Hai acasa la Constanta!"Asa ca am venit.. La scoala totul mi s-a parut schimbat .Cred ca e normal dupa trei ani .Atat ca schimbarile nu mi s-au parut in bine.Oricum starea mea generala nu e tocmai una buna si cred ca acesta e motivul.
Am citit foarte putin din ce ati scris .Bun venit fetelor noi! Celor cu probleme de sanatate aveti grija de voi! Sanatate si la puiutii vostri!La multi ani sarbatoritilor !
Acum ma retrag si sper sa va mai scriu cat de curand despre Mariuca si despre mine.
Va pup si o zi buna!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sanzi, multi ani fericiti impreuna! Petrecere frumoasa!

Crig, pupici Mariucai!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
am nevoie de ajutorul vostru:am nevoie de o bona pentru razvan.macar vreo 6-7 ore pe zi.razvan e un copil cuminte.nu face fite la mancare,doarme singur.sa fie o persoana de incredere.trebuie sa ma duc sa o ajut pe mama la acte ca nu mai face fata si este foarte mult de alergat cu autorizatii, declaratii, etc.si eu am si masina si este mai usor.va rog daca auziti pe cineva sa ma anuntati.multumesc

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Crig, felicitari pt Mariuca! E un pas impportant pentru ea, draguta! Va asteptam cu poze ( si pozne) de la gradi...
si daca am inteles eu bine: te-ai intors la scoala...unde predai?
Pupicei de la noi.

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE CU MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna...

Nu am mai scris demult din diverse motive insa ceea ce m-a determinat acum sa o fac este facptul ca as avea nevoie de o informatie...
Azi-noapte a decedat tatal meu si era totul pentru mama care suferise un accident vascular in urma cu doi ani,soldat cu handicap I fara revizuire,iar tata era insotitorul ei...
Ceea ce vreau sa va intreb daca aveti cunostiinta de vreo femeia care nu are obligatii,adica este singura si vrea sa aiba grija de mama,adica trebuie sa stea la ea,fiind cu handicap la picior si mana si are nevoie in permanenta de cineva,pentru companie,ajutor in caz de ceva,menaj...
Daca stiti pe cineva serios va rog din suflet sa-mi spuneti...
Multumesc tare mult...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput