ALERTA! proiect de ordonanta indemnizatie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Am si eu o nelamurire:cele care au incheiat un contract de asigurare cu Casa de Pensii in baza legii 19/2000 nu vor mai beneficia de CIC..in lumina noilor regelmentari??
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Care reglementari? Toata lumea discuta despre noile reglementari asa si pe dincolo dar care sunt acelea? In ce monitor au aparut?

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Marius... fii ingaduitor... lumea e sigura ca proiectul va trece! Despre acest proiect se vrobeste...

Lume, lume...! Fiti atenti ca este vorba despre un PROIECT de lege, care nu se aplica decat atunci cand este publicat in Monitorul Oficial. Orice am scrie noi aici poate nu va avea valoare atunci cand va aparea forma finala publicata - poate se vor schimba prevederile propuse, nu se stie niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tocmai a fost respins... din nou...deci ... de la capat. Atata vreme cat se ramane in sfera probabilului e Ok, dar cand incet incet devine o psihoza din care se fac deduceri alarmiste si asa si pe dincolo nu mai sunt de acord.

Azi din nou nu mai este valabil nici macar proiectul.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ce bineeeeeeee !!!!!!!! Marius, ce vesti bune ne dai

Deea, 22

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Tocmai a fost respins... din nou...deci ... de la capat. Atata vreme cat se ramane in sfera probabilului e Ok, dar cand incet incet devine o psihoza din care se fac deduceri alarmiste si asa si pe dincolo nu mai sunt de acord.

Azi din nou nu mai este valabil nici macar proiectul.

Marius Pernes

Recunosc ca nu am ami urmarit stirile, dar te rog sa-mi spui cat de sigura este informatia ca a fost respinsa, am verificat adineori din nou si proiectul inca este pe siteul casei de pensii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

rozi, nu a disparut proiectul nici de pe situl mmssf, e inca la proiecte in dezbatere.. si n-am gasit nimic nici pe situl guvernului, ceva oficial cum ca a fost respins...
e ceva suspect...chiar sa se renunte asa linistit la un proiect care a facu valva peste vara...

Cristina 31+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Dar de propunerea ca indemnizatia de maternitate sa fie platita din fondurile ministerului sanatatii stiti ceva? (nu CIC-ul oki...indemnizatia de maternitate).

Mergi la inceput

Sigur! Tot pe-acolo este postat si proiectul de lege prin care anumite indemnzatii vor fi suportate din fondul asigurarilor de sanatate:
a) concediul si indemnizatia pentru incapacitate temporară de muncă, cauzată de boli obisnuite sau de accidente în afara muncii;
b) concediul si indemnizatia pentru prevenirea îmbolnăvirilor si recuperarea capacitătii de muncă;
c) concediul si indemnizatia pentru maternitate;
d) concediul si indemnizatia pentru îngrijirea copilului bolnav;
e) concediul si indemnizatia de risc maternal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ROZI, unde este acel proiect pe pagina MMSSF?
Ca nu l-am gasit...
Dupa ce ca ne plangem ca sanatatea nu are destui bani si ca sistemul este asa de VARZA din cauza proastei colectari...sa mai dam si de acolo bani?
De ce oare nu dau bani din bugetul camerei deputatilor si senatorilor? ca doar pentru ei au. Nu se strange cureaua, nu au buget de austeritate...
Vai de noi si ........de generatiile care ar trebui sa ne duca mai departe

joy + bocanila31+

Mergi la inceput