Voi "olteni" din Teleorman sunteti pe aici???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Salutari si de la mine

andreeat

Mergi la inceput

Florina la tulburel si sa te gandesti si la noi.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

Bine v-am regasit, fetelor !

Irina, si eu sunt de 21 de ani plecata din Radomiresti. Copilaria petrecuta acolo mi-a lasat amintiri vii, de parca ieri s-au intimplat.

Florina, am vorbit ieri cu Silvia Multumesc mult de ajutor . Cum a fost ? Asa de simplu si de natural ... Dupa 7 ani de cind n-am mai vazut-o pe Silvia, am vorbit ca si cum timpul asta nici n-a existat. Defapt, si acum 7 ani cind am intilnit-o, a fost tot asa, dupa o lunga pauza (cam tot de 7 ani, dupa calculele mele ).

De Felicia am aflat ca ar fi ramas in Rosiori, lucreaza la o banca. Facem sapatuuuuuri, sa vedem ce mai aflam ...

Va pup

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Cu placere, Alina! Facem sapaturi in continuare...
Andreea sigur ca ma gandesc si la voi. Duminica ma duc la bunica-mea (sta in Albesti, com Vedea) vreau s-o vad ca mi s-a facut dor de ea. Si il vrea pe ala mic, ca nu l-a mai vazut de anul trecut , din Octombrie. O sa aiba un soc , cand o sa vada ce mare e!
Pupici la toata lumea de pe aici.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

haideti mai fetelor nu va adunarati din week.

andreeat

Mergi la inceput

Buna fetele! N-am fost la tara duminica trecuta ca ala mic a facut rosu'gat, a tusit toata noaptea de sambata si duminica la fel nu ne-a venit sa plecam cu el pe drum. Daca ma simt in stare ptr. ca sambata am petrecre de raduc - 2 ani poate mergem duminica. Dupa aia nu cred ca reusesc sa mai ajung daca este timpul nefav. Ma grabesc ca am o multime de chestii de facut. Va pup pe toate!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Imi pare rau ca e bolnavior baiatul tau,tocmai acum cand se apropie ziua lui.Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos.fetele vreau si eu sa am grija de un copilas la mine acasa daca stiti pe cineva indiferent varsta copilului.

andreeat

Mergi la inceput

Eeee....Florina astazi e eveniment mare la voi.Sa-ti traiasca baiatul si petrecere frumoasa.

andreeat

Mergi la inceput

Multumesc mult Andreea. Abia astept , o sa va povestesc...
Am inceput de aseara ca a fost ziua de nume a sotului meu (il mai cheama si Dumitru) si am petrecut cu niste prieteni pana la 12.00 dupa care pana la 2.00 am petrecut in 2.

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Originally posted by boeru

Multumesc mult Andreea. Abia astept , o sa va povestesc...
Am inceput de aseara ca a fost ziua de nume a sotului meu (il mai cheama si Dumitru) si am petrecut cu niste prieteni pana la 12.00 dupa care pana la 2.00 am petrecut in 2.

Raducu cand avea plete

La multi ani, Florina, pentru flacaii tai ! Petrecere frumoasa si sa ramineti mereu asa de entuziasti !

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput