Voi "olteni" din Teleorman sunteti pe aici???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaluchian spune:

quote:
Initial creeata de boeru
sefa mea de acum este tot din Rosiori, de pe aceeasi strada cu mine

Buna, fetelor !
Acum v-am descoperit. boeru, eu sunt tot din Rosiori. Am urmat scoala generala si liceul acolo. (Scoala Generala nr. 6 si Liceul Anastasescu )

"Paradoxul cel mai curios este ca eu nu ma pot schimba decat daca ma accept asa cum sunt". Carl Rogers

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iri_sori
eu sunt din Radomiresti pe langa Rosiori

iri

Aaaaa, alta surpriza Placuta, bineinteles !
iri_sori eu am copilarit in Radomiresti si am plecat de acolo, la Rosiori, dupa ce am terminat clasa a patra. Poate chiar ne cunoastem. Mama mea a fost invatatoare la Radomiresti.

"Paradoxul cel mai curios este ca eu nu ma pot schimba decat daca ma accept asa cum sunt". Carl Rogers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

Alina bine ai venit
Eu am fost la Economic, sefa mea (de fapt colega mea) a fost la Anastasescu, o cheama Georgeta Podoreanu. Eu am fost la SC. Gen nr 3 si stiu ca v-am batut la baschet. Ce vremuri... Mi-e dor sa mai fiu copil.... In ce an ai terminat liceul?
Iri_sori ce ai patit? Ai fost bolnava?
Andreea am vrut sa pun si eu subiectul pe 1 dar am avut ceva de lucru si am iesit de pe DC, bine ca nu ai uitat tu.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by boeru

Alina bine ai venit
Eu am fost la Economic, sefa mea (de fapt colega mea) a fost la Anastasescu, o cheama Georgeta Podoreanu. Eu am fost la SC. Gen nr 3 si stiu ca v-am batut la baschet. Ce vremuri... Mi-e dor sa mai fiu copil.... In ce an ai terminat liceul?
Iri_sori ce ai patit? Ai fost bolnava?
Andreea am vrut sa pun si eu subiectul pe 1 dar am avut ceva de lucru si am iesit de pe DC, bine ca nu ai uitat tu.

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Eu am terminat in '93 liceul.
Da, ne-ati batut la baschet ? Cind ? In ce an ?

Mergi la inceput

quote:

Eu am fost la Economic, sefa mea (de fapt colega mea) a fost la Anastasescu, o cheama Georgeta Podoreanu.

Nu imi este cunoscut numele colegei tale. Poate ca suntem generatii diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Buna! alinaluchian nu sunt din Radomiresti eu am locuit in Calinesti daca ai auzit de el este la 6 km distanta.
Boeru sa sti ca am avut probleme si cu sanatatea dar au fost si altele dar s-au terminat cu bine sti vorba aceea "cand vine un necaz nu vine singur",acum trebui sa plec la serviciu sper sa nu intarzi.

iri

Mergi la inceput

Alina colega mea tot in '93 a terminat dar poate la alt profil. Da v-am batut prin clasa a 5-a, a 6-a nu mai stiu, ce stiu e ca noi am mers la Judetene, dar ne-au facut unele din Alexandria vaaarza! Sunt din aceeasi generatie cu tine, chiar daca am terminat liceul in 94 ca dupa treapta am facut la seral (am mai povestit eu cum e sa pici prima, dupa linie..
Iri bine ca ti-ai revenit dragutza

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

boeru, eu am terminat la sectia de mate-fizica, la A (diriginta Rosioara).
Spui ca ai terminat la Economic. Le cunosti, cumva pe Dumitru Dorina, Popescu Silvia sau Pauna Crina ? Sunt foste colege de clasa din scoala generala, nu mai stiu nimic de ele si tare-as vrea sa le regasesc.
A, inca ceva. Cea mai draga profesoara de limba romana, Tatiana Nedelcu se transferase dupa anii '90 de la scoala 6 la voi la liceu. Ai avut-o cumva profesor ?

iri_sori, da, stiu de satul Calinesti. Cred ca niste vecini de ai mei au fost invatatori si pe acolo. Familia Iordan, poate iti spune ceva.

Mergi la inceput

Buna Alina!
Pe d-ra Rosioara o stiu (din auzite) eu nu am facut cu ea, o stiu pe Silvia Popescu, am fost intr-a 9-a si a 10-a cu ea in clasa, dar din pacate nu mai stiu nimic de ea decat ca era prin Rosiori (am vorbit cu o fosta colega de clasa) Ma mai interesez si de celelalte colege poate reusesc sa-ti mai zic cate ceva. Mi-ar fi placut sa fac cu d-na Nedelcu dar nu am facut, nici nu mai stiu cum se numea profa noastra de romana, ca era mai ciudata...
te pup ( ce memorie ai, eu nici nu-mi mai situ toti colegii de liceu pe nume dar sa-i mai stiu si pe aia de la Generala

Raducu cand avea plete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Alinaluchian fam. IORDAN este la noi in sat,nu stiu daca sti dar le-a murit un copil (fata).

iri

Mergi la inceput