Doctor pediatru in Montreal

Doctor pediatru in Montreal | Autor: Podeanu

Link direct la acest mesaj

Stiu ca s-a mai scis,i-am dat cautare dar n-am gasit mare lucru.Pe mine ma intereseaza un doctor bun,pediatru,romin.Prietena mea are o fetita mica(2 ani) ,si mai mereu are probleme de sanatate.Ar vrea sa aiba doctor de familie care sa-i stie dosarul fetitei si la care sa poata apela cu incredere.
Stiti pe cineva?
Multumesc anticipat.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Este o doctorita Dobrescu Otilia la spitalul St Justin la care e inscris Alex al meu. E draguta (cred ca are in jur de 50 ani)dar e foarte ocupata si de fiecare data cind am mers (de 3 ori ca n-am avut nevoie) am asteptat in jur de o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Draga Dana,

Cred ca doctorita Dobrescu este printre singurii pediatrii romani la Montreal (daca nu chiar singura). Si eu m-am interesat cind am nascut-o pe Antonia si nu am gasit pe altcineva. Din ceea ce stiu eu, aceasta doctorita nu este foarte accesibila (lucrind in spital). Noi mergem la un doctor anglofon (dar care la nevoie vorbeste si franceza) si pina acum sint f.multumita. Avantajul acestui doctor este ca poti sa obtii o vizita in caz de urgenta in acceasi zi (dind telefon diminata), plus ca lucreaza in asociatie cu mai multi pediatrii, incit poti avea acces la un pediatru in caz de probleme in fiecare zii pina pe la 8 seara (dupa orele normale de program), inclusiv simbata si duminica.

Mergi la inceput