Programele analitice facultate

Programele analitice facultate | Autor: cait

Link direct la acest mesaj

Stiti cumva in momentul in care ti se elibereaza o programa analitica ea contine pe cate o pagina explicatiile la fiecare materie pe care am facut-o in facultate?
va intreb nu de alta dar dak trebuie sa fac traducerile la atatea materii dau faliment..
merci

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IoanaM spune:

Programa analitica contine numarul de ore de curs/seminar/semestru,
titularul de curs, si o prezentare scurta a capitolelor parcurse la fiecare materie in parte. De asemenea contine si bibliografia, modul de evaluare(examen/colocviu), ponderea diferitelor activitati in nota finala (de ex. nota de la seminar poate avea o pondere de 50% in nota finala, etc). Din pacate, fiecare programa analitica are minim o pagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Si unde as putea vedea si eu o astfel de programa? Se poate schimba de la an la an?

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

Programa analitica se poate obtine, la cerere, de la facultatea unde ai absolvit. Acestea pot fi sub forma unei carti sau pur si simplu pagini tiparite care sunt semnate si stampilate, dar sunt destul de voluminoase (eu sunt traducator autorizat si am tradus vreo cateva). Sper ca te-am ajutat si mult succes la tradus.

Claudia Alexandrei 10.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Multumesc frumos pt raspuns. Din pacate e o mare pacaleala fisa aceasta. Sunt in anul 4 acum si am surpriza sa vad ca ceea ce se scrie prin catalog nu are nici o legatura cu notele pe care le primim noi. Adik laboratoarele chiar conteaza si exista teste in timpul anului care sunt si notate!!! Realitatea e cu totul alta!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

IoanaM,
Crezi ca daca eu, cetatean roman cu domiciliul in strainatate, indraznesc sa cer programa analitica prin posta, "dulceata" de secretara...? Nici nu-ndraznesc sa-ntreb pana la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

unde pot sa solicit o astfel de programa?

la titularii de curs..sau la secretariat?

ca m ar tenta sa ma "dotez" cu asa ceva ...pana termin fac..:) incep de acum ca sa fiu sigura ca in 2 ani o obtzin.

merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu m-am interesat si la ASE Bucuresti pt a obtine programa se depunde cerere la arhiva facultatii impreuna cu chitanta de vreo 250mii si dupa 2 sapt se ridica.deci nu prea cred eu k o trimit ei prin posta k doar mai si costa.
oricum pt a traduce atatea foi costa km mult.eu am renuntat mai ales k pe net pe site-urile facultatilor se gasesc si programele.eu le iau de acolo si le voi traduce singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cait,
Eu am facut exact la ce te gandesti tu...L-am trimis pe fratele meu la secretariat si la cat l-au fatait alea pe acolo s-a lasat pagubas intr-un final .....Disperata, am luat de pe net programa corespunzatoare specialitatii mele si mi-am tradus-o singura.Intre timp nu mai faceau anumite materii(2sau3).....le-am cautat pe la alte specialitati,le-am gasit si asta a fost.....Oricum francezii se uita mai mult pe la scrisoarea de intentie,diploma in sine(pe aia sa o ai tradusa si legalizata). Cu luatulprogramei direct de pe net sunt obisnuiti ca asa se procedeaza la ei si la cate hartoage pui la dosar nu sta nimenisa numere stampilele.La mine a mers asa!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Ana si se apuca ei sa-i sune pe profii de la care ai scrisori sau le lasa asa cum le-am dat noi?k am mai auzit si faze dina stea si poricum prin facultate nu isi mai aduce nimeni aminte de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu nu m-am mai obosit sa iau rec de la profi, fiindca cei pe care ii cunosteam eu nu au fost de gasit si mi-a trecut si mie prin cap ca daca voi lua de la unul aiurea e posibil ca atunci cand suna sa nu-si mai aminteasca nimeni de mine.Eu am avut o singura recomandare de la fosta mea sefa si acolo sigur nu a sunat nimeni.Oricum,sunt si profi care dau recomandari putin cam aiurea fiindca am o prietena care a terminat acum 15 ani si a avut nevoie de o recomandare a gasit un prof care i-a dat.nici macar nu il avusese vreodata prof,asa ca ma indoiesc ca daca il suna cineva peste un an de zile isi mai aminteste pentru cine a semnat.
Pe de alta parte, daca nu candidezi pentru nu stiu ce doctorat cu superbursa sau stiu si eu ceva mai special, ma cam indoiesc ca si astia de aici isi pierd timpul sa sune prin Romania.Dintre toti cei pe care ii cunosc nu am auzit pe nimeni pana acum sa zica ca a sunat cineva sa verifice.

Bafta!

Ps:daca mai ai nevoie si de alte inf cu placere.poti sa-mi scrii linistita pe pm.

ana

Mergi la inceput