Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 7
Nedda spune:
Simo, n-am cautat salopeta pentru Lara. Chiar si anul trecut a avut un costum de iarna format din pantaloni si jacheta. Nu stiu sa-ti zic unde sa cauti. Si eu vreau sa-i cumpar Larei ceva pentru iarna asta dar sigur voi opta tot pentru doua piese.
...Si daca nu apareai inca vreo cateva zile, sigur te intrebam ce mai faci!:) Spor la treaba in continuare si bafta maine!
Andreea, si la noi se mai intampla cateodata ca Lara sa-si piarda rabdarea si sa nu mai vrea sa rasfoiasca nici-o carte. Sau alte dati se intampla sa zaboveasca la aceeasi pagina cate 5 minute, vrand sa repetam de zeci de ori ce vede pe acea pagina.
Deci stiu ca iti trebuie un car de rabdare!:)
Clau, dupa poze se vede ca a fost reusita intalnirea voastra la Arad. Cel putin copiii cred ca au fost incantati.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Pucku spune:
Salut si de la noi
Simo eu i-am luat la Stephie din 2, chiar 3 piese sa zic de la Children Place. Are pantaloni cu bretele, geaca cu polarash interior si inca o parte de geaca peste din fas. Prima parte de geaca ii e buna, restul vorba Ancai e caun eschimos. Eu nu am putut risca cu una pt 2 ani- stiti voi de ce si am luat de 3. avem si cizme nr 7, dar deja poarta 6 si mi-e frica ca o sa-i fie mici pana la sfarsitul ierni. sa speram ca nu.
azi am fost la copii la un cerc litera la biblioteca, a fost tare haios, numai ca aproape a pufnit in plans cand i-a cerut tanti sa-i dea papusa in franceza, nu intelegea nimic saraca, se uita si nu stia ce se intampla. in rest a fost tae incantata de copii si-mi tot repeta pe drum copii...megem copii
Am tras si vreo 2 ore de parc si hinta, asa ca acum a adormit dusa.
Si la noi cartile sunt pe primul plan, avem si noi carti preferate, iar biblioteca e al doilea prieten de unde facem rost de carti noi, ne mai uitam la casete cu Baby Einstein, masinute, papusi, stickere, harjoana, am si un joc pe computer I spy- ne uitam si mama face dar ea e innebunita dupa muzica si desenase, dar parca cateodata se plictiseste de toate si vrea ceva nou, si nu stiu ce sa-i ofer.
Lumi ce mai face David?
Pupici la pitici mari si mici
Corina ,
Stephanie + duggy Totolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
LauraFlo spune:
Imi pare rau ca nu mi-am tinut promisiunea, Nedda ! Scuze. Bineinteles ca acasa n-am avut timp nici sa mananc ! m-am intalnit cu Daria ( v-am spus ca am dus-o la mama cu tot cu dadaca de vineri ?) si am insotit-o la plimbare, apoi a venit un coleg si am facut proiectul mobilei de sufragerie ( v-am spus ca s-ar putea sa o facem la comanda ? in functie de pret ) si tot asa pana pe la 11.
Eu iarna trecuta aproape ca n-am scos-o pe Daria din casa, vorba Simonei : pana la market si inapoi. Anul acesta cred ca ne va scoate ea din casa asa ca deja i-am cumparat ghetute, haine de iarna la noi inca n-au aparut. Astazi i-am cumparat o geaca roz tivita cu blanita artificiala, dar e subtirica nu de iarna. Cred ca si eu as opta tot pentru doua piese.
V-am spus ca vineri e ziua sefului si mergem la restaurant ?( trebuie sa fac ceva cu memoria asta a mea, in curand n-o sa stiu nici cum ma cheama ). Deci, vineri suntem libere ( doar doamnele )ca sa ne facem frumoase cica, iar sambata ma duc la o alta nunta ( cununa finul meu pe un coleg de facultate) Cineva mi-a spus de mult ca in facultate se leaga prietenii pe viata, la noi s-a potrivit: nasa mea mi-a fost colega, finul meu -coleg, el cununa pe alt coleg si tot asa...
Gata fug si eu la cafea ca dimineata ma fost la cumparaturi pentru bebelina. E greu tare fara ea acasa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
bebe2004 spune:
Buna fetelor. Incerc si eu sa-mi adorm copilul, dar nu am sanse. Azi s-a trezit la 11 si eu o data cu el. Dar de ce credeti ca s-a trezit asa de tarziu? Pt ca eu iar am facut noaptea mai mult alba. Nu mai gasesc raspunsuri, dar nici intrebari nu mai am pt comportamentul lui. Eu mai rezist inca, ca nu am incotro, dar lui nu i-o fi greu asa. Azi am reusit si noi sa iesim la aer, a mancat (spre surprinderea mea bine azi), dar e ora 17.30 si nu da semne ca vrea sa doarma, chiar daca e obosit. Voi tot asa va chinuiti sa-i adormiti vreo 2 ore?
Mi-ati facut pofta de noi carti pt copii, dar nu prea am gasit nimic interesant azi. Am intrat intr-un magazin de copii si acolo aveau o jucarie de lemn cu niste bile. S-a jucat foarte frumos cu jucaria, dar nu era de vanzare. Am cautat ceva asemanator, dar n-am gasit.
Laura, petreceri frumoase sa aveti. Un we plin.
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
Claudelu spune:
Eu am intrat doar scurt, pentru ca sunt super obosita...inca suntem la faza curatenie, dar sper ca maine terminam
Mickyyy si
sotului tau!
O viata lunga si frumoasa impreuna i multe bucurii din partea printeselor voastre!
Atat a vrut sa spun![]()
Claudia&Raul (01.04.2004)
katalina spune:
LA MULTI ANI MICKYYY!!!

LA MULTI ANI SOTUL lui Mickyyy!!!

Sa fiti fericiti caci aveti de ce!![]()
Petrecere frumoasa!
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
katalina spune:
Buna seara.
Sa-i raspund mai intiiAndreei.
Iata metoda mea de adormit copilul(cel mic): si la prinz si seara aceeasi metoda: mincat,baut,schimbat si...la patut(asta dupa 3-4 ore bune de joaca afara sau in casa), tras jaluzelele, pupacit bine de tot, ii spun dulce ca trebuie sa faca nani cu maimutica lui, eventual o ia pe suzi(inca
), si gata, am plecat din camera, fara sa-i inchid usa.In casa e liniste deplina pina adoarme.
Un secret: nu il pun niciodata la nani pina nu imi da semne clare ca ii este somn,altfel ne enervam amindoi.Si programul este asa: ora 9 trezit, ora 13-17 nani, seara-ora 10-11 nani.Somnic usor si voua si...rabdare.
Laura, la ce firma faci mobilierul pt.sufragerie? E din Galati?Ma intereseaza, au site ceva?
Ce de petreceri aveti!!!Distractie placuta!
Anca, ce face scolarul tau? Cum e la scoala? Noi avem f.multe teme.Astazi aproape 3 ore am facut numai teme, pagini intregi de liniute si bastonase plus imagini de colorat si decupat si pictat...Mie imi place, si lui ii place dar se plictiseste, vrea altceva,nu doar liniute.
Clau, nu vrem sa ne spui secretul, doar sa ne zici ca sunt bine si ea si Amelie,ok?Despre Elena vorbeam.Spor la santier sa terminati repede si frumos apartamentul.
Catalin e racit, se simte mai bine, l-am indopat cu vitamina C si nurofen.Il doare gitul mai mult.Abia am tras de el sa-si faca temele.Miine din nou la scoala.
Va pup pe toate.
Catalina,
ROBERT si
CATALIN
codritu spune:
Salutare si de la noi, suntem la zi cu cititul, la scris satam mai prost. Programul meu incepe pe la 9 seara dupa ce il pun pe Tudor la somn, fac ceva de mancare si va citesc pe voi, dar nu mai apuc sa scriu ca mi se inchid ochii.
Simona, si eu i-am luat haina de iarna din 2 bucati, anul trecut am avut asa cum vrei tu si poate daca gasesc ceva la pret bun ii voi lua si anul acesta, deocamdata nu am vazut nimic. Am sa ma duc si eu la Children's Place unde zicea Pucku.
Pucku, unde v-ati mutat? Cum de v-ati hotarat sa veniti pe partea franceza ca eu m-as duce pe cea engleza?
Nedda, avansata e Lara cu cititul, Tudor se uita in carticele dupa care le mai si rupe. A avut din alea cu animale in relief si pe toate le-a tras si le-a rupt. Lui ii place sa rasfoiasca si povesteste ceva in limba lui.
Kata, sanatate multa lui Catalin si spor la teme.
Laura, Clau, spor la amenajari si sa ne spuneti cum a iesit totul.
Bebe, daca nu vrea sa doarma nu il forta, culca-l mai devreme seara, si cu Tudor am avut zile in care nu a vrut sa doarma la pranz, iar la gradi dupa ce a plecat maica-mea nu vroia sa doarma deloc si a tinut-o asa fara somn ziua mai mult de o saptamana.
Tudorel
SimoV spune:
Alona, mersi frumos de linkul la salopete. Sunt faine alea, dar ma gandeam la ceva mai ieftin, tinand cont ca le vor purta o iarna... Dar daca nu gasesc altceva, sa stii ca alea chiar imi plac. Am mai vazut pe la alte magazine mai ieftine, dar nu mi-ai placut deloc.
Uite ce am gasit eu, dar au numai marimea 24 m si sigur li-s mari la furnicile mele de copilasi...
http://www.kidsurplus.com/kusw73186-73246.html
Au si pe albastru si au acelasi stil in doua piese. Par dragute si am auzit ca marca asta, Kushies e buna. Sa vad, poate pana la urma ma incumet si le comand si in cel mai rau caz le dau inapoi, daca sunt uriase. Un pic mai mari trebe sa fie, ca trebe sa le fie bune pana in Martie, cand scapam de iarna, nu?
Daniela, Pucku, Laura, Codritu, deci voi aveti/ ati avut cu 2 piese. Nu sunt greu de imbracat? Poate ca nu...POate e mai practic cu 2 piese... nu stiu... la linkul de mai sus au si in 2 piese si parca dinalea au marimea 18 luni si sunt f. f. faine si mult mai deosebite decat ce gasesti in magazine pe bugetul nostru...![]()
Destul despre haine de copii (am eu o obsesie cu astea), ca mi-e un somn... Am dormit 4 ore si uiteca iar ma prinde ora 12-1 ... Si maine iar o luam de la capat... ei asta este... eu macar am ajutor acasa cu mama la gatit si alte treburi casnice... Codruta, tare greu ti-e...
SimoV spune:
Micky, sa fiti fericiti pana la danci batranete, iar fetele sa va aduca numai bucurii, ca si pana acum! La Multi Ani!!
Pucku, am vrut sa ma uit la poze cu Stephanie si nu am reusit sa le vad.
Daniela, cat sta mama soacra? Sper ca sta o vreme, sa mai ai si tu timp de una-alta. Eu mai am de tras tare de tot pana in Decembrie si pe urma o iau un pic mai lejer 1-2 luni si apoi iar pe baricade.