Copilasi de martie-aprilie 2004 (67)
Raspunsuri - Pagina 2
codritu spune:
Uuu ca mi-a mai aparut o steluta!!!![]()
Mickyy, pupici
la fetita cu buzita sparta. Trebuie sa fim cu ochii pe ei tot timpul, doar ma intorc si Tudor e urcat pe undeva sau bagat pe undeva. Se catara peste tot si fuge si Tudor ca nebunul, sunt tot timpul cu inima cat un purece si mi-e frica sa nu pateasca ceva.
Tudorel
bebe2004 spune:
Buna dimineata! Uite ca se poate sa-mi beau si eu cafeaua la un net mic, iar copilul sa stea sa se joace in patutul lui. Imi face si mie pe plac pt ca si asa nu prea avem ce face, ca la noi ploua de vreoa 3 zile si nu putem iesi afara. Nici de fumat nu pot sa fumez acum ca nu pot deschide geamul de la balcon. Azi trebuie sa merg la dentist. Sa vad daca poate ajunge soacra mea la mine pa la pranz. Poate se mai potoleste ploaia.
Ela, ce domnisoara frumoasa ne-ai aratat. Dulcica foc. Parca mi-aduce aminte de pozele noastre de la bunici. Cand vine tati al vostru. Al nostru abia in decembrie vine.
Nedda, incerc si eu sa intru pe siteul de la West Elm,dar nu vrea. Sunt curioasa ca eu as decora si as cumpara de toate daca as avea unde sa le pun. Stii cum e la noi, ap mici fata de ce aveti voi acolo.
Mickyyy, saracuta Malina. Cred ca te-ai speriat si tu destul de tare.
Laura, o cafea?
Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi
LauraFlo spune:
Andreea mutumesc de invitatie, chiar merge a doua cafea. Sotu e plecat in delegatie si ca de obicei cand nu este el acasa Daria adoarme foarte tarziu ( e drept ca a dormit si vreo patru ore ieri la pranz ). Si de cand cu zidarii gatesc zilnic si mai stau si cu ei ca mie oarecum eu sa stau in plapuma la caldurica si ei sa munceasca, asa ca sunt franta. Am alergat ieri tot Galatiul dupa termopane. Voiam o firma care sa le moteze mai repede si bineinteles ca mai devreme de doua saptamani n-am gasit, asa ca m-am hotarat la Salamander. Acum stau desculta pe sub birou ca n-am inspirata si m-am incaltat cu niste pantofi noi care mi-au facut numai bataturi.
In alta ordine de idei, am vazut-o pe frumoasa Cristinuca, o pupam pe Malina sa-i treaca si buba asta repede, pe Codruta o felicitam pentru steluta primita, Simonei ii uram spor la munca iar Neddei la cumparaturi.
Va pup, o zi buna !

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
Nedda spune:
Andreea, stiu despre ce vorbesti cand zici de spatii mici. Eu nu prea am mania cumparaturilor in nici-un domeniu si imi e usor sa rezist tentatiilor. Dar de data asta imi e drag sa ma gandesc la ce voi cumpara, cum le voi aranja etc.
Laura, multumesc!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Vai de mine ce liniste ! Fetelor ce faceti ??????
Oana cum e la gradi ?
Acum plec sa platesc avansul la termopane, dar vorbim pe la 13

bebelusa DARIA si mamica LAURA 

Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Buna dimineata fetelor! Nasoala vreme nu-i asa ?Unde e toamna aia placuta si calduroasa pe care o anuntasera?
Noi am fost bolnavioare asa ca am lipsit de pe forum ne-am muatat domiciliul in Pitesti unde am putut face injectii la greu ,a avut fetita mea o ditamai infectia in gat de colectase cat un banut ,asta ce se putea vedea,cu maraieli ,mucisori temperatura mare ce mai,o frumusete.
V-am citi si de acolo ca intram pe dial-up dar acum sincera sa fiu nu mai tin minte tot ce vroiam sa va spun asa ca va pup pe toate ca sa nu se supere nimeni si haideti la o vorba ca sunt pe aici.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
denis spune:
Salutare fetelor.
Acum pe vremea asta ploioasa si urata... am avut si eu nostalgia concediului de la mare si m-am invrednicit sa pun in album cateva poze cu fi'miu de asta vara de la mare...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/denisal1999/my_photos
Va pupic.
Denisa
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
Nu stiu ce mi-a venit si pe ploaia asta infernala am fost cu daria la control (de fapt cand m-am hotarat eu sa merg nu ploua, dar pana ne-am echipat a inceput din nou sa toarne). La cabient ia doctorita de unde nu-i (e la nu stiu ce semniar, iar eu n-am sunat inainte sa vad daca e sau nu), asa ca m-am intretinut cu asistenta. Ne-a cantarit si ne-a masurat, ca mai mult n-avea ce sa-i faca. daca la lungime stam mai mult decat bine, cu 4cm peste medie, adica avem deja 60cm la 3 luni, la greutate ne mentinem in continuare in categoria fotomodelelor, doar 5200g! Oricum, asistenta a zis ca arata foarte bine si ca nu e cazul sa-i suplimentez cu lapte praf, chiar daca-i sub medie cu greutatea. Totusi nu stiu ce mi-a venit si azi cand am ajuns acasa i-am facut un biberon sa vad daca cumva fata mea nu se satura (desi am facut proba si de fiecare data cand termina de supt mai am lapte suficient in caz ca ar mai vrea). rezultatul...asa cum ma asteptam....nici nu s-a atins de el, s-o fi vazut ce caraghioasa era cand scotea tetina afara cu limba
. Asa ca m-am linistit si-am aflat ce stiam deja.
Cat despre caprita mare, adica Malina, scapa de una da de alta, abia si-a revenit cu dintisorii, aftele, cazatura si mancatul, ca a luat o mandra de raceala (sau mai stii, o fi chiar viroza)....ii curg mucii la greu si mai si tuseste. da' oricum, nu-i grav, n-are nici febra, e vesela, mananca si doarme bine, deci sper sa-i treaca repejor
In alta ordine de idei, am mai admirat niste pitici, Cristina si Cosmin, niste dulci amandoi!
Codritu, felicitari pentru steluta!
Oana, sanatate multa pustoaicei, desi din mesajul tau se intelege ca i-ar fi trecut deja.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
georgescu oana spune:
Mickyyy eu sunt o optimista asa ca vreau sa cred ca i-a trecut chiar daca mai are niste mucozitati pe gatulet si mai tine regim
Sanatate multa Malinei si pupicei Dariei .
L-am admirat pe Cosmin un frumos sa-ti traiasca Denisa!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
Nedda spune:
Denisa, Cosmin e tare dulce in poze. Cu cine seamana blondut, asa?
Nu cred ca te-am salutat cand ai reaparut pe forum (fiindca lipseam eu) dar ma bucur ca ai revenit. Cosmin s-a nascut in aceeasi zi cu Lara, deci ii putem pune sa ciocneasca paharele cu lapte de ziua lor. :))
Oana, imi pare rau ca Alex a fost bolnava. Acum a inceput sa mearga iar la gradinita?
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004