Oradea (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu e banal deloc! E mare lucru sa ai un hobby si sa te lase cei din jur, timpul liber si buzunarul sa te poti ocupa de ceea ce-ti place!
Nu stiam, ca esti nascuta in mai! Esti cumva taur? Sau gemeni?

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Gemeni.
In domeniu florilor nu m-a invatat nimeni, singura m-am documentat, singura am incercat, singura am progresat si uite ca am reusit cat de cat. Cand pui suflet in ceea ce faci...
De aproape 1 an, am luat legatura cu alti iubitori de flori si astfel am facut schimb de informatii si plantute (mai nou).
Eu sunt bucuroasa ca lumea, incetul cu incetul, intelege cat e de important sa ai flori in preajma ta. (si la propriu si la figurat)
Pentru voi toti:

Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Neatza oradeni,
Simina ma bucur mult ca ti-a aparut in sfirsit articolul in ziar,sa stii ca e lucru mareFelicitari si tinue-o tot asa cu plantele ca sa stii ca se molipseste.
Bine de voi ca va intilniti,si eu as venii dar din pacate nu se poate,poate la vara
In rest noi sintem bine,ieri am avut vreme insorita si caldutza si am iesit afara,pt azi se anuntza frig si noros deci program de casa.Sebastian e cumintzel,il mai supara gingiutzele dar asta eAcum sta la picioarele mele si se joaca cu castile cu microfon.
Ieri am fost foarte stressata ca la un control de rutina stozului i-au gasit tensiunea foarte mare 220/135,i-a dat sa ia niste pastile timp de o luna si apoi sa mearga la control din nouMedicul zice ca tensiunea asa mare si la virsta lui e genetica.Off ca nu putea si mama-sa sa-i dea ceva mai bun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

simina- felicitari!!!!
mamagiuliei, marius- ok dar e putin probabil fara kids cel putin din partea mea

Mergi la inceput

Adana, am o veste buna pentru tine, floricica care mi-ai dat-o in vara da semne bune.
Oradeni, daca ramane intalnirea pe sambata, astept sa spuneti o ora + locul de intalnire. Eu vin cu aparatul foto.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ma luati la mishto`, a ??? Fara cupil ??? As vrea io un dezmatz ca asta ... dar io chiar nu pot, pe bune ... suntem singure acasa seara ...

Simina -

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Simina], am vazut acum in centru langa statuia Eminescu o expozitie de flori si parca erau de vanzare, asta nu stiu, ca eram in tramvai.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabibarta

Simina], am vazut acum in centru langa statuia Eminescu o expozitie de flori si parca erau de vanzare, asta nu stiu, ca eram in tramvai.

Da, acolo apar din cand in cand. I-am vazut si eu de la distanta, din tramvai de cateva ori, dar nu am apucat sa ma opresc sa vad exact ce flori au, desi mi-as fi dorit.
Cum nici astazi n-am avut drum in centru...am ratat din nou.
Cat despre intalnire...nu merita sa ratam ocazia cu/fara copii (aviz mamicilor si taticilor). Deci care - cum puteti. Stabilim ceva concret?

Simina

Mergi la inceput

io-s de acord, probabil voi veni cu 0 buc. sot si 1 sau 0 buc. copil. Fara copii daca mama accepta un mic accident nuclear sambata seara in casa ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Atunci luati ce aveti, copiii, catelul, soricelul, luati-va pe voi, luati-ma si pe mine si .... sambata dupa-amiaza e Ok? O ora concret va rog. Si o locatie.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput