Grup de poze intr-o imagine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

Superbe florile tale Simina; te pricepi asa de bine la gradinarit? Poate te mai contactez cu vreo intrebare pt parintii mei carora le plac foarte mult.
Poate ar fi mai indicata poza jn9 (numarul 3) - nu sunt foarte mici pozele. O sa urmaresc si eu joi ziarul.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
poze noi
motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cristina, incerc sa ofer florilor toata dragostea mea, ele sunt bucatica din sufletul meu, de aceea am atata rabdare si dorinta de a le ingriji cat mai bine si a ma ocupa de fotografiatul lor.
Cand pui pasiune in ceea ce faci, rezultatele vin cu siguranta.
Articolul va aparea saptamana viitoare joi sau in cealalta joi, inca nu se stie sigur, ca n-am putut de 2 zile sa vorbesc cu persoana care colaboreaza la ziar, ca e plecata.Cert e ca eu am "tema de casa" pana in seara asta si cand va aparea in ziar vom vedea.
Nu va asteptati la un articol deosebit, e doar povestea florilor mele, o poveste simpla, dar importanta pentru mine.
O duminica frumoasa tuturor!

Simina
album foto1 si album foto2

Una din variantele finale:

poza
--------------------------------------------------------------------------------
Surprise! Am aflat azi, ca de principiu ce-i de la ziar nu accepta colaje. Deci tot ce-am lucrat pe poze saptamana trecuta, a ramas doar pentru hobby-ul meu. Asa ca pentru articol se trimit poze obisnuite. Nu-mi pare rau, asa am mai invatat cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Crezi ca esti singura care a patit-o?
Data viitoare sa vii sa-mi dai sfaturi, da? o virtuala ca sa nu plangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Sunt foarte frumoase florile tale.
Am si eu o sugestie.
Avand in vedere faptul ca scrii un articol pentru ziar, cred ca cea mai buna solutie este sa lasi un profesionist de la ei sa iti aseze cumva pozele astfel incat sa se integreze cu ziarul si cu materialul. In mod sigur exista cineva la ziar care se ocupa. Si nu cred ca il ajuta prea mult faptul ca ai pus o macheta facuta de tine care, daca e asa mica cum ai pus pe internet, nu e buna pentru print. La print iti trebuie rezolutie mai mare (300dpi; minim 150dpi).
Asadar, intreaba daca nu e mai bine sa dai pozele brute la rezolutie cat mai mare si sa se ocupe ei de restul.

Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Pentru pasionati, recomand un soft numit Andrea Mosaic 3.17, care face colaj de poze sub forma de puzzle, mozaic, cum vreti voi. E super!

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ratoiul

Sunt foarte frumoase florile tale.
Am si eu o sugestie.
Avand in vedere faptul ca scrii un articol pentru ziar, cred ca cea mai buna solutie este sa lasi un profesionist de la ei sa iti aseze cumva pozele astfel incat sa se integreze cu ziarul si cu materialul. In mod sigur exista cineva la ziar care se ocupa. Si nu cred ca il ajuta prea mult faptul ca ai pus o macheta facuta de tine care, daca e asa mica cum ai pus pe internet, nu e buna pentru print. La print iti trebuie rezolutie mai mare (300dpi; minim 150dpi).
Asadar, intreaba daca nu e mai bine sa dai pozele brute la rezolutie cat mai mare si sa se ocupe ei de restul.

Succes.

Merci!
Si ca sa raspund la cele spuse mai sus:
1.Ce am pus eu pe internet ca model de colaje e dimensiune redusa. Originalul e mult mai mare, la 300 dpi.
2. Cei care se ocupa de publicarea articolului vor face dupa placul lor si asezarea in pagina a textului si a pozelor. Ei vor sa le fie trimise poze si text separat, pentru ca ei se ocupa de combinarea lor.
3. Intre timp am trimis poze simple la rezolutie buna, articolul va apare in urmatoarele saptamani.
4. Pentru mine, colajele realizate saptamana trecuta au fost un experiment . Nu-mi pare rau, ca am mai invatat cate ceva.

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Sa ne tii la curent cu aricolul!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zana

Sa ne tii la curent cu articolul!

A aparut www.jurnalul.ro/articol_38777/florile_parte_a_sufletului_meu.html" target="_blank">aici, dar fara poze cu florile mele. A fost alegerea lor.
Tin sa multumesc celor care ati contribuit la construirea colajelor mele, cu voi am mai invatat cate ceva si nu-mi pare rau!
Toate cele bune!

Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Felicitari! Remarcabil. Poate cine stie o sa am si eu o floricica de la tine candva.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marius

Felicitari! Remarcabil. Poate cine stie o sa am si eu o floricica de la tine candva.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Multumesc!
Cu siguranta, intr-o zi vei avea una si de la mine.
Pacat ca ultima fraza din mesajul trimis de mine nu a aparut la ziar:
"Va indemn pe fiecare, daca puteti, sa ajungeti sa descoperiti aceasta lume mirifica a florilor, cu toate recompensele pe care ni le ofera. Daruiti o floare celor dragi si veti fi de o suta de ori mai fericiti, gandindu-va ca ati putut sa faceti o bucurie imensa unei alte persoane ! Nu uitati ca :« Daruind, veti dobandi ! » "
Noapte buna!

Simina

Mergi la inceput