Scorpiutzele... unde sunteti? (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, nu e vorba de tanti aia.inca nu am vazut-o.mi-a spus insa o cunostinta ca are nepoata la o cresa(culmea, de stat,nu particulara) pe care a dat-o de la 1 si 2 luni, dar primeste si mai mici si este atat de multumita de cresa.acasa era asa bolnavicioasa.si ii prieste la cresa.adevarul este ca ma incanta mai mult o cresa(nu de bani) pentru razvan la cat e de innebunit dupa copii, dupa agitatie, forfota, etc.in plus ca e nu chiar asa rau, ca e personal calificat, au si cabinet medical.dar am cautat pe net de cresa atat de stat cat si particulare dar nu prea dau detalii si d-aia m-am gandit ca acolo as afla mai multe informatii.acum nu stiu daca ar mai face inscrieri.
asa ca maine ma duc si la asta de care zice cunostinta mea si la cea la care zici tu.si daca e sa nu-mi placa o chem s-o vad pe tanti aia.oricum merci de informatie.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

buna seara,fetelor!
cam liniste pe aici,se vede ca e weekend!
am si eu o intrebare: cum il fac pe rares sa inteleaga ca nu este nu!
eu una nu mai stiu!m-a disperat cu prizele si cablurile de tot soiul!
aseara am ajuns in pragul disperararii si chiar i-am tras asa una usor la fundulet .si el,ce credeti?radea la mine!am crezut ca innebunesc.
Lory, la multi ani pentru sotior!multa sanatate si fericire alaturi de tine si bineinteles de puisorul vostru!
Carmen,supet dulce motanica!sa-ti traiasca,sa se faca mare ,mare cat sa-i vina bocancii lui tati!
va pup pe toate!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

;neatza si o saptamana buna. La mine lunea e zi de depresie. Detest ziua asta...m-am trezit cu o infioratoare durere de cap. Am avut un weekend foarte agitat...sambata intalniri, duminica gatit si iar vizita la nasi. Sunt chiauna. M-am jucat si eu cu nepoata mea care e infiorator de rasfatata si asta nu imi place: cum nu face cineva ce vrea ea, se pune pe urlat . Urla aseara la bietul Fox care nu da el doi bani ce ii spunem noi, daramite un copil strain..mai si urla...yac...
asta am facut in weekend si sunt cam obosita.
Elena, n-am vazut, n-am citit.
Monica, ma bucur ca ti-ai pus net. Ce dragut e sa ai copii..iesi cu ei prin parc, isi fac somnul de frumusete...pai super sa ai asa copii. Sa iti traiasca.
Ana..ce faci? Carmen, delicioasa micuta in bocanci. sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si desteapta.
la toate si revin un picut mai tarziu

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut fetelor! Am revenit din concediu ... cu forte proaspete. A fost minunat si cel mai grozav este faptul ca mi-am reincarcat bateriile. Tocmai la timp pentru ca astazi am ajuns la serviciu si am constatat ca in lipsa mea au avut loc o gramada de schimbari la care trebuie sa le fac fata. Promit insa cateva povesti frumoase pentru voi, din zilele petrecute la Paltinis. Ingrediente am destule: cabana, brazi, foc in sobe de teracota, jacuzzi, ... plus spiridusul meu care a devenit tornada si un sot enervant de calm.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

danitin, bine ai revenit din concediu.ateptam amanunte.
gabriela, eu de mult ma chinui cu razvan sa inteleaga ca NU este NU.si tot asa cand il cert el rade la mine.tot de cabluri trage.m-a disperat.asa ca daca afli cum sa ma informezi si pe mine.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

Buna fetelor!

nu sta gaza mea nici 2 secunde si daca vede matusa ca e casa vraiste la 5 minute dupa ce ai facut curat ,lesina!
sunt cam obosita azi si tre sa merg si la sala,nu stiu cum o sa fac fatza pina diseara.
Anda numai plimbata de minutza vrea,mi-a terminat spatele,tati a fugit in oras ,asa ca sunt de serviciu singura.
Gabriela,Anda mea intelege ca nu e voie doar la priza ca in rest n-o intereseaza ce spun.daca ridic tonul si zic nu e voie ,si nu ma baga in seama ,incep sa fac teatru cu :"vai!vai!face fata buba,buf"etc,sau ce-mi trece prin cap atunci ,ca stie ca se loveste sau ceva de genul asta si o iau repede de acolo ,ii distrag atentia cu altceva,ii mai explic ca e periculos desi habar n-are ce inseamna.
dar daca ii spun ca nu are voie in baie sau sa caute prin dulapuri,nici nu ma baga in seama si nu se lasa pina nu ajunge unde vrea ea.jucariile nu sunt importante ,si am casa plina,dar toate suruburile sunt ale ei.i-a cumparat tati ieri un telefon si din toata jucaria surubul era important ,nu ca suna sau era colorat.muzica pt copii e favorita ei si sa darame casa,atat.
va pupam dulce, o saptamana buna!
tocmai vorbeam de lup! a ajuns la imprimanta Anda ,o intereseaza ,fug sa nu mai distruga ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Yrys, nu esti singura depresiva lunea. Si eu-s terminata. Ai avut dreptate, Ana, cu urarile tale. Greu cu 2 barbati bolnavi in casa, fie si unu mic de tot. Am avut un we de coshmar. Ala mic si-a revenit suficient incat sa treaca toata casa prin foc si sabie, dar inca nu suficient pentru a fi lasat sa urle cand o face de amoru artei... Ala mare imi povestea la fiecare juma de ora cum si in ce fel (groaznic evident) il doare pe el ba in gat ba pe piept, ba salele ba una ba alta ba in cur... ma scuzati.
Aseara cupilu refuza sa manance, m=au lasat nervii, i-am zis lu tac=su sa vie si el sa=l distraga poate-l pacalim si m-am ales cu o cadere nervoasa mai rea ca a mea si cu un tatic care nu voia sa-si mai vada bebu in fata ochilor pana nu se ingrasa si il ameninta ca daca nu mananca il baga pe perfuzii si asta e. Dupa care m=a intrebat ca de ce nu il dam la cresa. CRESA! m=am sufocat de indignare, auzi, cresa, din partea unui om care a declarat ca el nu=si mai lasa cupilu in colectivitate ca se imbolnaveste si care nu vrea sa luam bona ca da foc la casa. Aaaaaaaaaaa, nu mai pot! Nici nu va inchipuiti ce binecuvantare a fost sa ii vad pe amandoi adormiti, si sa savurez un pahar de vin si o carte. Pe care am tot savurat-o pana pe la 1 noaptea ca de nervi imi pierise somnul.

Ma scuzati ca va incarc cu problemele mele insa simteam nevoia sa spun cuiva ca mor, nu mai pot.

Adriana, Blondy, curaj gaina ca te tai. Al meu inca nu intelege cum e cu NU. Adica de inteles intelege, insa nu se prea sinchiseste. Se uita adanc in ochii mei si manutza tot acolo se furiseaza. Ieri l-am pleznit peste maini ca a umblat la cuptor. A urlat o portie si am crezut ca i-a prins frica. Da de unde?
Ce ma enerveaza cel mai tare este ca, asa cum va spuneam, cand vrea pricepe si de vorba buna. Uneori e de ajuns sa ma uit la el suparata si sa ridic un pic vocea cand il cert si il apuca un plans de crocodil si vine de-mi iubeste mana sau piciorul pana il iert.

De asta mi-e tare frica, Yrys, sa nu devina rasfatat cum ziceai tu, ca se cam da cu curu de pamant cand nu i se face pe plac. De aceea imi promit sa fiu ferma si sa il educ inainte de varsta critica. Avem un exemplu in familie, un cupil de vreo 4 ani care la botezul vizigotului s-a tavalit pe jos prin biserica de a trebuit maica-sa sa-l scoata in brate afara, in timp ce el o lovea si o musca, de suparare ca nu l-a lasat sa puna mana pe nu stiu ce... Brrrr

Bine macar ca e soare afara, daca termin de gatit mancarea copilului poate sa iesim nitel, ca ne prostim in casa.

Va pup!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

mina, al meu nu da doi bani cand ii spun NU.si chiar daca o ia peste maini nu il deranjeaza.tot se mai duce acolo unde nu are voie chiar daca o ia.si mie imi este frica de acelasi lucru.sa nu fie un copil care se da cu curu' de pamant ca vreau nu stiu ce sau nu i s-a facut nu stiu ce moft.dar am eu grija de el.il aranjez eu.

albumul meu
ziua marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Dragi scorpiute

Noi am petrecut un weekend plin de activitati.Asa cum v-am obisnuit pe valurile marii…involburate. Sambata am avut parte de reusit si am fost si la film dupa muuuult timp(am lasat fata la mama).Ieri desi a plouat ingrozitor am fost plecati in vizite la nasi,am vazut o casa(de cumparat),la niste vecini din bloc.
In legatura cu psihologul,e o tipa super profesionista.Ma sint super (dupa doar 2 sedinte) si stiu ca sunt pe drumul cel bun.Reuseste sa ma faca sa vad clar ceea ce stiam de fapt,ceea ce era in interiul meu,dar nu le lasam sa iasa la suprafata.
In rest cu munca,asa si asa,ma tot plimba un clinet cu semnatu contractului,eu nu inteleg oamenii astia care zic da si se invart in jurul cozii.
Nina va pup si sa aveti grija de voi
Lory,LA MULTI ANI sa-ti traiasca baiatul ,sa se faca mare si sanatos…si tatal lui la fel, sper ca ati avut parte de cateva clipe “linistite”.Pentru un copil mic “nu” e ca si “da”(cel putin la noi asa e),un fel de incercare de a testa indulgenta parintilor !
Adriana,felicitari pentru vizigotu’…acum acum face pasi …alearga …si tu dupa el .Ati terminat cu renovarile?
Hai mai Ana ca eu nu am spus niciodata ca a ras cineva de mine,ca doar am de-a face cu scorpiute destepte!Un spiholog nu e un psihiatru si ma mai gandesc eu asa ca daca tot s-au facut psihologi trebuie sa fie de folos cuiva?!Te pup ,cum mai e cu amorul?
Carmen,fruntea sus ca iese soarele si pe strada ta si nu uita ca noi scorpiutele suntem f exigente si nu e usor sa traiesti cu noi,eu stiu asta,dar nu ma las mai prejos.Tu esti cea mai importanta pentru tine,nu uita!
Yrys,inteleg ca stresul din ultima perioada v-a facut sa va certat?!Pacat...Dar asa e viata…zice baba cu experienta. Dar voi va iubiti mult si o sa fie bine.Mai ce vrednicuta esti!
Elena a ramas stabilit marti seara sunt in Suceava,asa ca miercuri ne auzim la telefon.
Va pup pe toate si pe copilasii vostrii
Syd???

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Migrena asta cu care m-am trezit nu vrea sa ma lase-n pace. Si depresia de luni ma tine toata ziua, de aceea astept sa treaca...Merg dupa 2 la proba...cu rochia de mireasa...Imi e mila de tanti aia la ce sictir, dezgust si stare naspa am. De n-o iesi cu scantei....ar fi bine sa nu...ma rog.
fratele lui gheo a ratat trenul inspre Frankfurt, asa ca nu mai vine azi :( imi pare tare rau. Ar fi fost mai interesanta ziua si mai ales seara..
Mina, copiii rasfatati sunt groaznici. Eram aseara rupta de oboseala dupa 2 ore, insa mi s-a explicat ca trebuie sa ignor si sa imi vad de ale mele.
Carmen, sincer pentru mmine efortul de mers la sala e mana cereasca, imi face bine efortul fizic, insa nu am timp, asa ca fa tu si pt mine ceva gimnastica aerobica :)
mai scriu cand ma intorc de la proba...Mina sunt alaturi de tine...iesiti afara ca e tare fain...e soare

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput