Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Gata, am revenit cu impresii din weekend.
Vineri am ajuns cu fiu-meu la spital ca a facut o viroza, iar seara am fost la concert cu Depeche Mode. Iubitii mei.
Ce delir!!! Ce incantare pe mine. Un scaun nu mai era liber. S-au dat toate locurile. Un bilet a fost $80. Nu am avut voie cu aparatul foto asa ca nu am putut fotografia. Ca tare mi-as fi dorit. Parca am vazut vreo doua-trei blitzuri prin sala, dar nu sunt sigura de la ce erau.
Dar predominau telefoanele in aer ca sa faca poze.
Spectacolul trebuia sa inceapa la 20.00. Sala ocupata pe jumatate. Parca eram un pic dezamagita ca in orasul nostru nu sunt asa de populari. In fine, doar e formatie britanica.
Si la 20.00 fix a aparut o formatie care se lansa si ea, de zbantzaitzi, nu mi-au placut deloc. Dupa ce au terminat ei de cantat a fost o pauza de un sfert de ora, in care lumea venea in carduri, stoluri, cum vreti voi sa le ziceti.
Cum a aparut DM pe scena, nimeni nu a mai stat pe scaun. Toti au dansat, au fluierat, au strigat, ce sa mai, un vacarm general. Imi tziuiau urechile de ziceam ca nu o sa scap de zgomotul ala imprimat in urechi mult timp.
Au cantat nemaipomenit. A fost mult mai frumos decat ma asteptam. Au bagat si cateva melodii din albumul nou, dar cand se cantau renumitele lor "Somebody", "I jus can't get enough", s.a.m.d. lumea era in extaz. Nu auzeai decat aplauze si tropaitul picioarelor. Pe sus vedeai numai valuri facute din maini, brichete, tot felul de obiecte fosforescente. Toti stateam cu mainile in sus.
Nu comentez de aranjatul scenei, ce lumini, ziceai ca vin din OZN-uri.
Un tricou cu ei se vindea cu $35, o pereche de chilotei tanga cu $15, etc.
Erau in fata noastra unii de venisera din Los Angeles pentru ei.
M-am simtit atat de tanara si fericita pentru trei ore ca am zis ca merita sa mai repetam figura.
Simti ca traiesti cand ii vezi pe cei de langa tine ca stiu sa se distreze, sa simta pulsul vietii.
Lumea imbracata cat mai depechist, toate natiile, de toate varstele.
Apoi sambata am avut invitati copiii pentru ziua lui Luca. Am facut un tort de crema de zahar ars. Fiu-meu tare fericit. S-a jucat, a vrut sa sufle in tort, dar nu a avut parte ca au suflat amicii lui, au baut sampanie pentru copii. Intradevar a fost o zi pentru el. Eh, si noi adultii ne-am simtit bine. A primit foarte multe jucarii pe care acum nici nu le baga in seama.
Duminica am facut masa cu adultii. Seara ma simteam extenuata.
Pozele de la ziua lui luca sunt aici: Petrecerea de doi anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oooooo ciuf ce pofta mi-ai facut cu ..mmmm..mi-a lasat gura apa...
sa-ti traiasca ..

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Ciuf, sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!!!

Fetelor, e doua jumate si eu n-am somn. Cre a fost la sellgros, ziceti-mi si mie o impresie...preturi ...si daca au lucruri pt bebei. ah..si cam cat ia un taxi din centru pana acolo. Pot sa intru fara legitimatie? Adica virgula cu legitim. de o zi.

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Buna,fetelor!
Ciuf,sa creasca mare si sanatos "micutu' blond" iar voua,parintilor,sa va aduca numai bucurii!
Bertha,deci,Darius a ramas fara carlionti!Eeee,a stiut el ce-a ales de pe tava,ca doar e baiat destept...Imi pare rau ca e bolnavior,Georgi ii transmite salutari si un ,insanatosire grabnica frumuselului!
Andrina,bine ai venit,sa creasca mare si sanatoasa bblina!
De Selgros,pot sa-ti spun ca au preturi bune,au si lucruri pt.bbi dar nu stiu daca se poate intra fara legitimatie,cred ca au din acelea de o zi,eu cand am fost era full,la casa am asteptat aproape o ora si nu cred ca toti aveau legitimatii.Nu stiu cat costa taxi din centru,noi am mers cu autobuzul nr. 25 care merge de la gara,pe Amaradia,teatru,centru,Siloz...pana la Selgros,circula din 15 in 15 min.Mie mi-a placut mai mult decat Metro.

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, va scriu repejor, nu ma lasa inima doar sa citesc. Darius e tot bolnavior, tuseste ca un mosulet , azi noapte iar a avut putina febra. E fff suparat ca nu mai iesim la plimbare, toata ziulica se muta dintr-o camera in alta, vine la mine cu ghetutele, imi aduce blugii mei, doar-doar si-o vedea visul cu ochi.

Ciuf, eu n-am fost niciodata cu Depeche MOde, dar m-as "sacrifica" si-as merge la un concert de-al lor numai ca sa traiesc atmosfera fantastica pe care numai o mare trupa o poate crea.
80$ nu mi se pare mult pt veniturile de acolo, tot cam atat ar fi si in RO un bilet la un concert important. Am vazut pozele si pup dulce micul biciclist.

Andrina, Sellgros e mai mare ca Metro, preturile sunt cam aceleasi, de fapt seamana in orice privinta, ambele au aceeasi idee. Au lucruri pt bbi mult mai multe ca in Metro, preturi si mici si mari, depinde ce vrei. Sa inteleg ca locuiesti in centru?

Liana, e clar ca n-a functionat neuronul! Multumesc pt lamuriri!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Uitasem sa va dau adresa pozelor groaznice de la mot. Uitati-va aici:

M-au dezmotat!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

sa va salut...
uffff ce vreme urata...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Rodica da fugutza mama ca se termina si capitolul asta...

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

Salut si [pup.Sunt si eu pe aici cam tarziu pentru ca ziua nu am timp.
Mai Bertha sa fie sanatos si cuminte Darius si sa va dea Dumnezeu numai bucurii.
Liana bafta si sa nu te lasi ca noi oltenii sti bine ca suntem tare incapatanati.
Andradanatalia ai un bebe minunat parca imi aduc aminte de Oana cand era mica.Era plina de par si foarte zambareata si cuminte.Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si sa mai vina altul.Te asteptam la intalniri face to face.
Lorellay esti pe aici ceva vesti sa ne mai dai ce mai faceti(mai ales Codrin)Oana a invatat si acum numai Codin se numesc toti bebeii pentru ea.
Va pupacesc toti si pe voi.

neliana anghel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Buna dimineata oltencele mele dragi si bine v-am regasit!
De pe 15 am inceput jobul....
Si nu stiu daca sa ma bucur sau nu, nu-mi dau seama de nimic...e bine ca mai aud si altceva in afara de 'mama-papa-caca-pishu'...apoi ma gindesc ca Irrina e micutza(6 luni) si o sa-mi petrec fff putin timp cu ea...oricum, acum sint vraiste - amindoua au muci, Oti tusheste si aseara a facut 38.7 febra...Irina avuse de dimineata secretii la okisorul sting...eu nu pot acum sa stau acasa, le lasai pe mina sotului si a doamneio care sta cu Irina(Oti ii spune 'tanti Nuti a lui irina').
Mi-e dor de voi, citii capitolul asta...urez tuturor toate cele bune si sper ca de azi sa fim din nou impreuna.
Betha - pozele sint f. frumoase!
pupici faa tushite tuturor

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput