Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
toanca spune:
Da sa-ti zica socroseania cand afla ca o sa fie bunica: "ce voi vreti sa va impuiati?" CE PARERE AVETI??
Dana, cred ca trebuie sa deschizi un nou capitol......scriem nu gluma
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Am deschis noul capitol:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57874" target="_blank">capitolul 39
Sa continuam acolo !
Rugam moderatorii sa inchida usa aici
.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
sheba spune:
Marchplayer si Cata! Griul nu trebuie sa fie decorticat. E acelasi griu care se foloseste si la coliva, de exemplu.
LunaNoua spune:
Hehe, Ioana .... nu stii vorba aia: "Mortii cu mortii si viii cu viii" Daca vezi ca e pe alta lungime de unda, las-o asa. Nu trebuie tu sa interferezi cu ea. Mai ales acum
. Treci ca ratusca in apa prin toate rele ce vin de la ea. Nimic sa nu se lipeasca, nimic sa nu ramana. Fi ferma in legatura cu ce crezi tu ca e bine pentru tine si pentru bebe (de ex, vizitele nedorite). Mai degraba sa se supere tot neamul pe tine, decat sa il superi tu pe bebe fiind in starea asta. Fi egoista perioada asta si fa numai ce iti place tie. Asa o sa iasa bebe fericit. Si sotul tau o sa inteleaga si el.
Pupici, Deea 20+
T_Ioana spune:
Toanca eu cand i-am zis ca sunt insarcinata am rugat-o sa nu spuna inca la nimeni pentru ca exista iminenta de avort (aveam vreo 5 saptamani),si ea a zis sa merg la biserica sa ma spovedesc pentru ca sigur am ceva pacate nemarturisite si de asta o sa pierd copilul (ca sa nu zic ca a spus la toata Bta in mai putin de 3 zile ca sunt
. Si inainte de nunta, i-a spus mamei prietenei mele cele mai bune ca puteam sa-l las pe Cristi acasa (Cristi s-a mutat la mine in momentul in acre am venit in Bta de la facultate, adica cu un an si inainte de nunta) pana la nunta, ca nu e bine sa traim in pacat (despre "sfanta" de ea circula o poveste foarte draguta cum ca ar fi prins-o socru-meu cu unul in patul conjugal, cand s-a intors mai repede din delegatie
, de aici si motivul divortului)
Si ce ma enerveaza cel mai mult este cand spune ca daca nunta a iesit asa de bine este meritul socrilor, si mai ales al ei....noi nunta ne-am facut-o singuri, pe banii nostri, iar ea a pus 5.000.000 lei(impreuna cu mama ei, si am aflat ulterior ca toti banii erau de la bunica lui Cristi, ca SCARBA nu mai avea, i-a cheltuit pe toaletele ei pentru nunta)
imi cer scuze daca sunt deplasata, dar iar ma apuca spumele...

Ioana
si
26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"