Mamici de ianuarie-februarie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cata, tare sotul tau cu graul; pai de unde sa stie baiatul ce grau vrei tu???
Ioana, las-o incolo de soacra.....; si a mea e la fel, dar incerc pe cat posibil sa n-o mai bag in seama.
Norocul meu e ca Victor nu se pune la mintea ei.
Am avut mai demult cateva certuri pe tema soacra.....si i-am spus verde-n fata: ori eu ori ea....asa ca s-au linistit apele

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana multumesc, eu am tot vrut sa te intreb, ce parere are Oana de bebe? De faptul ca o parte din lucrusoarele ei, jucarii, carucior etc. vor trece acum in patrimoniul lui bb? Este geloasa sau accepta bine venirea bebelusului?

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ioana tu ai intrat in luna a7-a? Vreau si eu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ursoaica, eu iau pentru arsuri Rennie. Sunt niste tablete mentolate pe care le topesti in gura. Si mie imi trece instantaneu cu doar jumatate de tableta. Nu are contraindicatii la sarcina.

Pupici, Deea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ioana , scuze, neuronul e de vina . Am pus un 0 in plus. Deci o rescriu : ana_m2005@yahoo.com
Am un soi de raceala, mi-e frig si ma doare capul de ieri. Cred ca am racit duminica la mare. Ma duc sa imi iau un paracetamol.
Careva din voi scria ca nu e buna crema care sa aiba vit. A. Fain, si eu exat cu din aia ma dadeam !!!!! Dar oare patrunde prin piele ? Pot sa ma dau pe coapse cu ea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am revenit dupa o portie buna de somn si o baita. Vai ce rau mi se facuse..ma luase cu calduri si stare de lesin, acum este bine dupa ce am vomat si am dormit.
Ayumi sper ca nu te-ai suparat la faza cu orezul, mie imi place ffff mult si orezul si pestele...si stii cam ce pesti se gasesc pe aici si ce fel de orez se gateste, cand am fost in italia am mancat la greu pentru ca-l gateau foarte bine. Nu sunt din Rasnov, am fost la Moeciu la niste prieteni care au niste cabane super misto!
Sheba, nu cumva graul trebuie sa fie decorticat? Oricum fetelor pentru tranzitul intestinal trebuie sa adaugam in alimentatie muuulte fibre, astea le luati din cereale nerafinate, adica care n-au trecut prin prea multe procese tehnologice. Puteti cauta garau, ovaz, orz la supermarket pe care sa-l mancati cu lapte, iaurt, miere...cum va place!
Rali, sanatate multa si odihna cat mai multa...
Dana tu te duci sa te epilezi inghinal la cosmetica? Am auzit ca se lasa cu contractii.
Ioana ce frumos ai povestit cum va uitati voi pe furis unul la altul...am plans, mi-e asa de dor de Robert dar peste vreo doua luni este si el acasa, nu stiu cum o sa fie dupa atata timp si cu atatea transformari la mijloc!

daniela 19+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Neatza burtici

Am vazut si eu pozele cu nasterile. Eu nu m-am ingrozit decat de "paduricile" alea. Era de asteptat ca asa sa arate o nastere. Dupa spusele altor mamici prietene, in momentele alea esti mai mult fericita, bucuroasa ca in cateva momente (ore adica ) vei tine pentru prima oara in brate comoara mult visata. Si ... e si o chestie de o substanta (endorfina parca, dar nu bag mana in foc) care este eliberata de organismul tau in momentul nasterii, care te cam "drogeaza" Te face sa simti bucurie si astfel durerea cade pe locul doi. Nasterile naturale se vindeca mai repede. Poti sa te joci cu bebelul mult mai repede si mai in voie. Eu asta abia astept

Pupici, Deea 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Griul trebuie sa fie decorticat? Spuneti-mi ca sa stiu ce sa cer!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Marchplayer, toata noaptea numai la tine m-am gandit Ca sa vezi ce fac eu noaptea in loc sa dorm. De fapt... cred ca dormeam si te-am visat. In vis toata noaptea m-am intrebat ce inseamna Marchplayer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Marchplayer, nu ma duc sa ma epilez inghinal.
Nuuu.
Vreau sa-mi faca o masca si sa ma penseze.
Atat !

Ioana, he ! He !
Stii ca si noua ne e teama de modul in acre va reactiona Oana.
N-am idee.

Uite o faza de duminica.
Ne jucam amandoua si la un moment dat m-a lovit in burta.
Am certat-o si i-am spus sa nu-l mai loveasca pe bebe, pentru ca eu il iubesc.
O iubesc si pe ea si pe bebe, pentru ca amandoi sunt copiii mei.
NUUUU ! A inceput ea sa protesteze.
BA DA, ii spun. VA IUBESC PE AMANDOI.
NUUUU! UCA ! (UCA fiind Luca, prietenul ei).
DA, IL IUBESC SI PE LUCA, DAR MAI MULT TE IUBESC PE TINE SI PE BEBE, PENTRU CA SUNTETI COPIII MEI.
NUUUUUUU ! Si incearca iarasi sa ma loveasca in burta.

Ei ?
Ce sa mai cred ?

Alta faza, de aseara:
A vazut cutia de detergent pentru copii, care are pe ambalaj un cap de copil.
BEBE ! Ii spune ea incantata si nu ma lasa pana nu-i dau cutia.
Apoi a culcat-o pe pernutza, o mangaia, ii dadea biberonul cu ceai (cutiei... adica lui BEBE).

Numai Domnul stie cum va reactiona... Noi nu !

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput