Impreuna, Timisoara! (23)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Miro, pe unde esti?
Nu dai tu un semn de viata?
Ma duc la nani, va doresc
Noapte Buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danyella_1982 spune:
Ce greu au trecut astea 2 zile din cauza
... care ne-a tinut in casa!
Sper la zile mai frumoase si mai insorite sau macar fara ploi torentiale ... ca Darius deja simte lipsa plimbarilor dupa 2 zile de stat in casa. Maine trebuie musai sa iesim ... deoarece vom merge la vaccin (contra meningitei)! Asa ca-n cel mai rau caz[ auto] apelam la taxi!
andanii ai asa multe desene animate pe care le vreau si eu ... , dar deocamdata Darius e mic si nu-l pot lasa mult cu altcineva pentru ca stau cu el cat e vesel si cu chef de joaca...dar cand plange nu mai stiu ce sa faca si striga la
Asa ca nu voi putea veni pe 1 octombrie , si-mi pare rau ca nu apuc sa va cunosc personal, va stiu doar de aici si din cele povestite de simi. Dar cu prima ocazie sper sa ne cunoastem ... numai sa fie o intalnire mai scurta de 1 - 2 ore , ca 5 ore este imposibil sa lipsesc de acasa ! Si sa am si cu cine sa-l las ... este un lucru foarte important, ca de multe ori cand am mai mare nevoie de putin timp nu am pe nimeni in preajma ... sa-l las pe : sunt la lucru , la scoala sau la cumparaturi... ori mai stiu eu pe unde altundeva...si trebuie sa las totul ca Darius al meu nu sta singur decat maxim un sfert de ora sau daca doarme ...
Simina va poate spune mai multe despre mine si ne vom vedea pana la urma , cand nu mai suge
.
![](huta.gif)
![](iaobere.gif)
![](icon_smile_kisses.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_kisses.gif)
![](la revedere.gif)
Albi` spune:
Fetelor, am inviat (ma refer la forum, ca in rest...)
Ii multumesc Mironei ca nu m-a trecut la "ne-au vizitat"... dupa atata absentza.. chiar meritam...
Acum am intrat sa va urez noapte-buna... va pove mai multe maine, ca acum mi-e soooomn
Va pup pe toate!
Mi-a fost foaaaarte dor de voi!
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Albi, bine ai revenit...sper mai activa acum...
Te pup!
Andanii, acum mi s-au trasat sarcinile de servici, asa ca numai pe la 11,30-12 ma gasesti.
Giulia, cum e Ale?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata fetele,
Alina (giuliatm) ce zice doctorul de Ale? Multa sanatate micutei...
andanii multumesc pentru lista eu am DVD-uri goale, merge? Daca nu cumpar CD-uri. As veni maine in pauza de pranz de la 12 la 13 e bine? Daca e OK atunci zi intre orele astea unde te gasesc si-ti dau atunci listuta cu ce vreau eu.Ai si filme nu numai desene animate?
Te pup.
Alina (angy11) ce mai faci? Aseara n-ai mai fost prin zona?
Doris vreau sa-ti spun ca la fiica-mea nu i-a placut nimic din ce i-am luat. Altadata o sa merg cu ea, copil plin de fite in cap.
Ana da' tu unde lucrezi draga mea de e lejer? Pai atunci chiar ca n-o sa ai nici o treaba..
Miro o sa vin si eu in 1 oct dar mai mult cu bagatul de seama...
Diana ce mai zice bebe terorist din burtica?
Pai spor la lucru dragutelor
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
Doris-Alina spune:
Irina, cunosc...
La Ines nu i-au fost buni pantalonii, ori erau prea lungi, ori o strangeau in talie, dar am fost la Terra si Kapa, i-am cumparat ghetute faine, o geaca roz de fas, preturi rezonabile si tare dragute, a... si o caciulita roz, tare smechera.
La noi e o mare problema cu caciulitele, deoarece are parul lung si des, si tare greu il ascundem in caciula...
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Mirona spune:
Buna timineata,
m-am trezit rapid ca acolo la bucurestencele mele trebuie azi una sa ne dea anuntul daca e sau nu burtoasa ... si abia asteptam sa vad ... dar inca nu a intrat, ori
si atunci
, ori
si atunci
.
Vom vedea.
Azi mai trag cate ceva la imprimanta din ce mi-a trimis Simina (SUNT SUPER!!!), am cules ieri si niste castane ... dar fratilor ... asteas castane??? O sa mergem in week-end-ul asta la Otelu ... ca avem nunta cumnatei mele ... si aduc de acolo castane nene ... ca astea is prea mici. Nu e vorba ca nu as vrea si castane mari si mici ... sa va explic:
cu o castana mare facem corpul unei girafe ... cu alte 5 mai mici facem picioarele ei si capul. Asta e doar una din ideile mele cu castane.
Hai ca v-am ametit deja.
Va pup si va las si mai vorbim.
Albi` ma bucur ca ai revenit. Sa ne pove azi mai multe. Vii la timi?
Normal ca nu sunt suparata ... ce-ti veni????? Tre sa-mi fac timp sa mai discutam pe YM.
Miro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Doris e ok intre 11.30 -12.00, o sa trec dau un bip si cobori. Eu spun ca se vad bine filmele.
Irina eu sunt pe Paris, deci daca intre 12 - 13 poti sa ajungi in fata la Iprotim, si imi dai un bip si cobor in cinci minute. Filme am doar pentru copii, cele pentru adulti nu le pastram. Ne ajunge sa le vedem o singura data. ti/am trimis un PM cu numarul de mobil.
va pup pe toate
andanii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Buna dimineata!
Giulia...cum e Ale...a dormit..a mai facut febra?
Irina Doris ce sa va fac daca aveti fete...la mine mai usor...hihihi inca....fite fite...
Albi bine ai revenit...hai,hai mai activa ca inainte erai campioana la scris!
Andanii noua ne place la nebunie Winnie the pooh...avem cu ei asa...
Most Grand adventure
The Heffalump
Tigger the movie
Piglet's big movie
Spring time with roo
Tu mai ai altele in afara de astea? Intra fiecare pe un Cd sau mai multe pe unu?
Miro...ai dreptate si eu am vazut numai castane pitice...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
diana1971 spune:
Fetelor iar am ramas in urma ......oooh las' ca intru in viteza mai mare ..se pare ca e nevoie! Oricum micul Schumi de la mine din burtica ...s-a mai potolit Irina...cred ca a mai obosit si el ...s-o fi intors ? si am un ghinion .. doc meu are mana in ghips asa ca o sa merg la eco abea martea viitoare si eu nu mai am rabdare.
A propos Irina... de Fucks ziceai ca i-a nascut nevasta ?
Andani- wowwww esti valoroasa ... si eu am ceva desene animate pe cd sau dvd si am dvd writer daca cineva va dori ...dar eu nu am asa multe.
am : FINDING NEMO,BEAUTY AND THE BEAST(POV DE CRACIUN)LION KING,
SPIRIT STALION OF THE CIMARON, SCHREK,ICE AGE.
cred Andanii ca daca o sa ai timp o sa iti aduc si cd goale ...!
Mitzuka- si mai merge secretariatul ala fara voi ??? ce se intampla acolo ....3 simultan ! la noi in liceu am ramas tot 3 gravide si 4 colegi s-au casatorit anul asta ...e ceva in aer.
In ce priveste confectionatul de jucarii vin cu cea mai mare placere dar va imaginati si voi ce dexteritate am daca nu pot sa cos 2 cruciulite pe o etamina si sa arate la felsunt cam dezastru la lucru manual dar incerc atata vreme cat nu ma ia nimeni la bataie .
diana 32s