Nunta in Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Multumesc Darria,e sambata!

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

kriss, la multi ani pt sambata.
va fi si ziua mea la sfarsitul lui octombrie.
pe la inceputul lunii noiembrie s-ar putea sa ma mut cu prietenul si s-ar putea sa fiu si eu miresica de 2006, dar inca nu stiu 100%... asa ca inca astept

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Ramonika: LA MULTI ANI!

Sa te vedem cat mai curand la miresici 2006

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

fetelor, dragelor, am aterizat si eu pe forum, doar ca sa pun poze asa cum am promis. nu am avut timp sa citesc ce ati scris, nici nu am timp sa scriu mai multe...dar voi reveni
am aflat de darria...numai bine din partea mea, sa fiti fericiti si sa va bucurati de copilasul pe care il veti avea!
casa de piatra tuturor doamnelor si viitoarelor doamne!
va pup cu drag!

draga nushu, acum am vazut la miresele 2005 mesajul tau pt mine de dinainte de nunta. iti multumesc si iti doresc sa ai o viata fericita asa cum a fost ziua nuntii! la mine a plouat cand am plecat la biserica.
cununia civila
cununia religioasa
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Sunflower: sa fiti fericiti pana la adanci batranete si sa aveti copii sanatosi, frumosi si isteti vor fi cu siguranta, ca doar vor semana cu parintii
Lasa, nu fi suparata, daca a plouat cand ati plecat la biserica......ploaia e semn de belsug.
Frumusica si la starea civila si miresica.......iti doresc sa ramai asa pana cand o sa ai nepotei.
Mi-a placut si tortul.
Multumesc pt. urari

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor..am mai aparut si eu putin pe aici ca mai bine de o saptamana nu am avut acces la internet.
Ralnied imi pare rau ca nu te-ai distrat la nunta...adik noi am mai vb si mi-ai zis tu ca va fi o nunta de kkt.
Kriss La multi ani multa sanatate si tot ce se poate mai frumos!
Va pup pe toate si am plecat la bucatarie ca azi fac ardei umpluti si sarmalute...uhh ce foame am

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La multi ani Kriss!

Mexxa, draga mea, am avut eu dreptate, dar nu-mi inchipuiam ca va fi chiar asa de aiurea... Oricum, de acum a trecut...
Dar tu de ce nu ai avut internet? Si ce mai faci in rest? Te-ai mutat? Care mai este viata ta?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!fetelor imi cer scuze ca am disparut asa dar saptamana asta abia am avut timp sa mananc am fost foarte ocupata si cu serviciul si cu multe altele care au ramas nerezolvate dupa nunta ...am primit dvd-urile cu nunta cu videoclipul si o sa incerc astazi sa vi le pun care vreti sa vedeti videoclipul trebuie sa-mi trimiteti adresa de mail ca sa vi-l pot trimite ...acum sunt la serviciu si nu le am la mine dar mai intru azi si sigur pun poze
v-am pupat si inca o data imi cer scuze pentru intarziere

noi doi
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua fetele,
Scuzati ca ma bag peste voi, dar sunteti "d'ale mele". Caci Tulcea e mai aproape de Iasi.
Am venit pe aici pentru ca Nushulica nu a mai intrat la miresici 2005. Asadar...Nusha, vroiam sa-ti urez Casa de piatra, multa fericire si nenumarate bucurii. Ati fost frumosi foc.
Acum, evident, sunt curioasa....cum a fost in Platamonas si la Niko?
Nunta noastra a fost superba. Abia astept sa impartasim impresii si sa le ajutam pe miresicile de 2006, daca vor.
Te pup si sper sa ne si vedem anul asta!
Toate cele bune fetelor! Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryx_love/album?.dir=/c737

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sunsmile , unde a avut loc nunta ta?

By the way...arati superb, iar rochita a fost bestiala ! Ne spui si noua te rugam de unde e cumparata?

Oana

Mergi la inceput