Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Buna ziua tuturor!

Flavia si Bonaparte, nastere usoara si bebelusi sanatosi.

Ege, Karmenutza si Miflore, voi sunteti in saptamina 38+, sunteti toate programate la cezariana? Eu nu stiu de ce saptamina trecuta ma dadeam drept 38 cind eram 37 abia. Cred ca stresul asta de a veni cit mai repede. Serios e stresanta chestia. Nu stiu de ce dar vreau sa vina mai repede, poate sa scap de burta, sau mai degraba de spital. Sincer fetelor sunt ingrozita de spital. Nu stiu la voi cum e dar la Suceava este groaznic, cel putin asa se aude si asa povestesc toti. Cred doar ca Dumnezeu poate face si minuni pentru noi.
Eu daca iau vitamine, trebuie sa maninc foate bine inainte ca mi se face rau, iar la citeva ore dupa ce am luat vitamina am o foameeee.
iar vremea asta imi da o stare tare naspa.
Va -icesc pe toate. sa aveti o zi faina.

Ioana drum bun spre Botosani.

Simona8004 si Maia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Flavia felicitari pentru bebe si sa fiti sanatosi amandoi!!!

Ioana asteptam sa iti pui net cat mai repede

maine dupamiaza merg si eu la dr, care a venit in sfarsit din concediu, acum am o problema, macarimea asta de piele amea care poate fi o boala naspa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

felicitari, flavia!!!

am aranjat toate lucrusoarele copilului (spalate, calcate, sortate) in dulapior, camera lui e aproape gata .

mai ramane sa-mi fac bagajul de spital . voi nusht cum ati fost gata cu bagajul cu o luna inainte de termen, io mi-s mai inconstienta . oricum am tot ce-mi trebuie, acum spal totul si le adun gramada.

cristina 38+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Simona, eu am abia 35+. Mai am pana la cezariana vreo 3-4 saptamani. (maxim 4). Depinde cum ma "gaseste" doctorita la controalele saptamanale care vor incepe saptamana viitoare. A zis ca daca vede ca incepe sa se deschida colul, ma opreste la spital. Daca nu, ma trimite acasa. Deci, ma voi plimba cu bagajul in masina dupa mine de fiecare data
Asta, ca sa nu trebuiasca sa fac doua drumuri.
Astazi merg la cabinet la controlul lunar. (Ultimul). De acum inainte ne vom vedea mai des.
Oricum, nu mai am rabdare. Respir greu, ma misc destul de greu, nu prea dorm noaptea, nasul tot infundat este, de vreo 2 saptamani. Azi noapte m-a trezit sotu' sa ma intorc pe partea ailalta ca sforai si nu poate sa doarma. Eu pana acuma nu am sforait niciodata. Picioarele butuci...
S-a stricat si vremea, si eu am numai hainute subtiri si papucei. Nu am nici cu ce sa ma imbrac nici cu ce sa ma incalt. Sunt vai mama mea!....M-am cam saturat de "problemele sarcinii". Vreau sa dau burta jos mai repede. Chiar trebuia sa plec undeva azi mai de dimineata si cand am vazut ploaia aia am renuntat, ca nu am cu ce sa ma incalt. Am mers cu papucii pana la paine (si cu masina, evident ) si m-a udat fleasca la picioare. Din scara in masina si din masina in magazin. Bine ca acuma s-a oprit ploaia, ca la 15.30 trebuie sa plec, si ma gandesc ca iar ma face fleasca.
Voi cum va descurcati? Cu incaltari etc? Mai cumparati ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anya, mergem miine la gimnastica... ma uit la Garfield hehe,

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, felicitari! Sa iti traiasca feciorul!

gabi, bafta multa miine!
simona, am auzit acum la TV ca la SV sint 7 grade, e cel mai frig! Asa e? Ca sa stiu, imi iau blana pe mine, n-o mai bun la bagaje.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

mai fetelor, da ce-i cu frigul asta? deja vine iarna?
KARMENUTZA, nici eu nu mai am cu ce sa ma imbrac, de incaltat nu mai zic, tot papucei. dar nici nu am de gand sa-mi cumpar ca eu chiar nu mai am mult! tu daca zici ca mai ai 4 saptamani, cred ca va trebui sa-ti iei ceva mai gros....
Ioana, drum bun maine! si sper sa rezolvi repede cu net-ul!
FELICITARI FLAVIA
eu pana acum am calcat, ca ma tot gandesc sa fac acum tot ce pot ca cine stie cand ma apuca si imi raman treburile neterminate
dupa-masa ma duc iar la dr. sa vedem ce face colul meu, poate s-a deschis.....desi n-am nici un semn! ma gandeam ca daca nu nasc nici saptamana asta, ma programez si eu la cezariana, ca decat sa ajung la declansare cu perfuzii .......
mary 39 AMR6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ioana drum bun la Botosheni dar pina iti pui net de ala shmecher baga si pe dial-up...
Imbraca fata pentru iarna ca nu se stie ce e pe acolo sau macar sa ii pui in bagajel lucruri mai groase... cind va intoarceti in Bucuresti?

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Flavia felicitari pt bb. Refacere rapida si un bb asa cum ti-l doresti!!!

Gabi succes maine!!! Tinem pumnii!!!
Dupa operatie eu am baut ceai fara zahar, dar asta fiindca asa am vrut. Nu mi-a zis nimeni ca e musai sa beau. Ci doar asa ca sa variem apa plata si supa de legume. Oricum am baut doar vreo 2 -3 cani cat am stat in spital (a doaua zi dupa operatie).

Ioana drum bun si mai ales vreme buna...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

gabi iti tinem pumnii!!!
flavia sa-ti traiasca baietelul!!!
simona nici eu nu mai stiu in cate sapt sunt.la echo iese mai mare decat u.m care a fost pe 30.12.2004.deocamdata nu stiu cum o sa nasc.daca bb are capul mai mare de 10 cm at obligat cezariana.pt.ca dr.zice ca natia asta a noastra e mai capatanoasa.si sincer are dreptate.in plus la echo copilul era destul de mare.dr.zice ac va trece de 4 kg.asa ca eu cred ca voi naste cu cezariana
nici la noi spitalul nu e cine stie ce.mai nou renoveaza sectiile de ginecologie si e o nebunie pe paturi in spital.nici la rezerve de 1 mil.nu sunt locuri
stiti ca la constanta a fost scandalul ala cu copiii morti din cauza unei infectii intraspitalicesti si a fost chiar ministrul sanatatii in "vizita"
si la noi e vreme urata dar deocamdata nu ploua.a plouat azi noapte
miflore mai e putin si iti ti bb in brate.ce ai sa faci?iifaci hgauri in urechi la spital?ii cumperi direct cercei ca sa nu ii pui ata??

ege

Mergi la inceput