Mamici de septembrie-octombrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

ce pustiu e pe aici!!!!!
se pare ca toate dormiti
stie careva ce congres e in perioada asta??de nu sunt medicii nostri aici??bonaparte zicea ceva de un congres de nastere perinatala.stiti cumva in ce oras se tine congresul asta????
astept raspunsuri
si eu care vroiam sa dansez.se pare ca nu am cu cine.miflore in seara asta ai adormit bustean,se pare.

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Asa-i, Ege, am dormit pana acum; de obicei eu am pauza de dans de pe la 2 noaptea pana la 3-4, depinde! iti doresc somn usor!
Mai e cineva pe-aici?
Vroiam sa va intreb ceva: voi spalati biberoanele si tetinele si suzetele cu detergent de vase? sau cu altceva? si la prima folosire la fel? asta inainte de sterilizare;
si: ati spalat husele caruciorului inainte de folosire sau nu? ati mai pus ceva in carucior, gen o paturica (nu groasa) sau altceva, parca e cam tare acolo inauntru?
Mihaela 38++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore cred ca se pune o paturica in carucior, asa am vazut pe strada pe la mame. Nu m-am gandit cu ce spalam biberoanele. E o intrebare buna. Cel mai important e sa le clatim bine cred.
Eu husele de la carucior nu le spal, categoric! In rest, am spalat tot inclusiv jucariile, de care mi-a fost o mila...Dar vad ca au ramas pufoase.
Eu nu m-am hotarat la o marca de cosmetice pt bebe!

Meme, nu te ingrijora, nu cred ca tine de cat mananca mama in timpul sarcinii. Mai demult mi-am intrebat dr. ce-i cu atatia copii de 4 Kg, ca pe vremea noastra rar intalneai. El crede ca e din cauza chimicalelor si E-urilor din mancare. Dar tu stai bine la 36-2,5, desi estimarea a fost aiurea facuta, si ecografia are eroare mare dar masuratoarea asta...Ei iau cam 200-250gr pe saptamana de aici inainte, deci o sa aiba foarte bine bb al tau.

, 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata graselor, iaca m-am trezit!

Felicitari Lidia si sa ai grija de cea mica!

Bine ai venit acasa Cristina repede te-au expediat! Sa imi zici daca te-a lasat cu hainute de bb de acasa si sa ne mai spui care mai este treaba pe la spital, cine te-a suparat cine nu, etc.

Felicitari Vero pentru aniversare si multi ani inainte!

Eu sint un pic obosita, simbata botez, ieri baita la bb basca un mic scandal intre cumnata si soacra (de precizat ca am tinut partea soacrei de data asta) plus culcari de noapte dupa ora 12. Am niste ochi de melcishori, mari si bulbucati, plus peste noapte am fost de 4 ori la pp, aproape ca faceam pe mine de fiecare data, mult si cu presiune de mi-am adus aminte de momentele de inainte de sarcina, .

Socri au plecat acasa de dimineata , or sa vina dupa ce ma externeaza din spital dar mi-au lasat mincare (ardei umpluti plus friptura la tava), sotul mi-a cumparat fructe si dulceata si m-au parasit.
Azi cred ca ma apuc sa mai lucrez ceva ca saptamina trecuta tot am aminat pentru saptamina asta si chiar nu mai tine sa amin pentru saptamina viitoare.

Da Tonia, mai am 10 zile , pentru ca sint programata la cezariana pe 28 septembrie, adica la 38s + 2 zile, cica nu e bine sa astept declansarea nasterii.

Fetele cu bb am si eu o intrebare, ati inceput sa le dati ceai si daca da in ce cantitate si de la cite zile?

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme si eu m-am intrebat de ce primul copil a fost mai mic la nastere decat cel de acuma desi s-a nascut mai tarziu si eu am fost mult mai linistita/organizata prima data.
Am tras concluzia ca acum fetita a fost mai mare fiindca am luat vitamine tot timpul sarcinii.

Ecografia si masuratorile sunt aproximative, cu 2 zile inainte de nastere mi-au zis greutatea 3,100 si la nastere a avut 3,500.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am o pofta de mincare ca as minca cam la 1 ora, ceea ce am facut de 2 zile de parca zici ca ma pregatesc de vreo foamete dupa ce nasc... ieri am mincat toata ziua, mi-am speriat sotul care imi spunea ca nu m-am ingrasat toata sarcina si acum vreau sa recuperez totul in 10 zile...

Jadi
37 fixamente

iaca_poze

Mergi la inceput

Ia ca am numarat fetele de pe forum si nu imi iese una la numaratoare... unde este Gina ?

Jadi
37 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela-Miflore, gauri Ancutei nu i-a facut cu pistolul, nu stiu sa iti zic exact cu ce, ca nu am fost de la inceputul operatiunii.
Are niste atisoare sterile in urechiuse fiindca nu i-am luat cercelusi inainte si tati a cautat sambata in Unirea si Mall si nu a gasit cercei pe masura printesei lui

Azi are sora-mea misiunea cu cerceii.
Mi-au recomandat sa ii tin atisoarele cel putin 3 zile.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

buna dimineata!!
tonnia ai dreptate cu kg.copilului.si dr.meu zice la fel.e din cauza e-urilor.
m-am trezit cu o foameeeeeee.o fi din cauza calciului care il iau seara.si aseara l-am luat tarziu.
raceala nu mi-a trecut.ii dau bataie cu ceaiuri,miere......
nu stie nimeni nimic de congres??unde este??

ege

Mergi la inceput

cristina,chiar ma gandeam daca sa ii fac si eu gauri in urechi din spital.fetita ta a a plans?? o deranjeaza??mie imi e frica sa nu faca vreo infectie.dar daca zici ca ata e sterila care o pun.
mai vedem.dar ma gandesc ca daca aman momentul,nu stiu daca ii mai pun cercelusi.

ege

Mergi la inceput