Ce cumpara nasii?

Ce cumpara nasii? | Autor: sanziana

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor!
In luna octombrie urmeaza sa fim nasi. Ajutati-ma va rog si spuneti-mi ce mai trebuie sa platim sau sa cumparam noi in afara de urmatoarele:
- voal (cununita)
- biserica
- lumanari
- esarfa sau palarie pentru dezgatit
Ce imi mai trebuie pentru gatit si dezgatit mireasa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Atat, doar cele enumerate, din cate stiu eu.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

este suficient atat...daca vreti le puteti cumpara si un cadou ceva pentru casa tinerilor casatoriti daca nu isi vor lua ei din banii care o sa-i primeasca

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nasii nostrii au platit buchetele, lumanarile, biserica, baticul pt. dezgatit. la nunta ne-au dau un plic consistent.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

si buchetul miresei, iar mireasa il cumpara pe al nasei

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Eu stiam ca buchetul nasei ca si cel al miresei este cumparat de mire. Astept pareri despre asta!!
Intreb despre gatit si dezgatit pentru ca am auzit tot felul de variante: parfum, ruj, geanta, etc. Stiti despre asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Si eu stiu ca buchetele se fac de catre mire dar cate bordee atatea obicee.
Ruj, parfum, etc.... se foloseu odata la gatit dar acum dupa ce miresica merge la salon......nu e pacat sa fie zmotocita? Se strica machiajul, chiar si dimineata la dezgatit. Geanta nu stiu la ce se poate folosi. Daca e cu gatit....acum doar te prefaci si nu atingi - la mine nu a fost nici gatit nici dezgatit.
Cadoul pt. proaspetii casatoriti din partea nasilor: de obicei se cumpara o icoana si apoi ce mai doriti.
La noi nasii au platit biserica si lumanarile, restul le-am considerat a fi de datoria noastra - asa mi se pare normal si nu i-am lasat sa faca altceva.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si noi vom nasi tot in octombrie.
Si eu stiu la fel despre buchete, ca sunt cumparate de mire, miri watever, ca eu nu am facut diferenta cand m-am facut mireasa: adica buchetele au fost alese de mine si nasa (ca a vrut sa-si aleaga florile) iar de achitat au fost achitate de mine si sotul meu ca doar am avut buget comun...
Si noi tot asta ne pregatim sa platim: cununita+voal, esarfa sau palarie, lumanari si biserica. Cadou eu stiu ca ei trebuie sa ia la nasi, ma rog pot sa ia sau nu, nu este nici o problema din partea noastra. Noi o sa le da bani.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Eu am nunta pe 8 octombrie si nasii platesc: lumanarile, voalul, esarfa, biserica si darul de nunta.
Cel putin in Bucuresti nu am auzit sa plateasca nasii buchetele, mirele le va plati si cadou nasii primesc din partea mirilor.

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu am nunta pe 15 octombrie , nasii platesc lumanarile, biserica,palaria/baticul pentru dezgatit si nasa a tinut neaparat chiar daca ma coafez/ machiez la un salon sa-mi cumpere o trusa completa cu farduri, ruj, parfum, etc etc.....asa a vrut ea
mirele plateste buchetele pe care le alegem impreuna eu cu nasa
noi o sa le luam un cadou pentru ei si ceva pentru bebelusa lor scumpica

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si noi vom fi nasi anul viitor.

Am discutat cu viitorii fini si am stabilit impreuna ca noi sa fim responsabili cu:
- lumanarile
- voalul miresei
- esarfa/palarie pentru dezlegat
- plata la biserica
- o poseta cu farduri, parfum, etc... care se da la dezlegat
- darul de nunta

In zona noastra mirele cumpara buchetele miresei si nasei.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput