CIBERNETICA- BUCURESTI
Raspunsuri - Pagina 3
danilamonica spune:
quote:
Originally posted by Karina
Eu sint cea mai tare (sic!) am terminat in 1987 Pe vremea aceea nu era decit o sectie: Planificare si Cibernetica Economica si am facut economie politica la greu .
L-am prins si eu pe Rosca (si V si I), Nica. Pe Pilat l-a mai prins cineva (intre timp a plecat in Canada) ?
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Buna si eu am terminat Informatica Economica in 1996 si i-am avut profesori si pe Rosca si pe Pilat.
Monica
pozele noastre
Nora spune:
Si eu am terminat Informatica Economica in 1996! Monica, oare ne cunoastem? Nici nu-mi mai amintesc prea multe despre facultate, dar parca erau 2 serii, nu? Eu eram in prima serie, i-am avut profesori pe Rosca, Pilat, Adriana Iorgulescu, etc...
PS Ma uit acum la pozele tale sa vad daca te recunosc.
Nora
poze sept-oct 2005
miag spune:
Neatza fetelor!
Am trecut sa va urez week-end placut.
CrisitnaT, pupici domnisoarei tale...
Roli face numai ce vrea...nu mai sta sa-i pun pampers-ul, nu mai sta la imbracat, nu mai sta sa-l spal pe cap...tipa de se cutremura peretzii daca nu-l las sa faca ce vrea....Este tare nazdravan.....nu mai stiu cum sa-l pacalesc ca sa stea cuminte...
Saptamana viitoare pleaca mama din Bucuresti si raman singura cu Roli...nu cerd ca voi mai avea timp de forum..oricum nu va uit eu in 7 zile.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)
CristinaT spune:
Buna miag, buna fetelor... am avut azi cursuri cu Smeureanu si mi s-a parut azi interesant... nu prea inteleg eu tot timpul ce zice... in rest am treaba si la servicu...sper sa mearga repede
week-end placut
6 ani -14 februarie 2006
miag spune:
Fetelor, poftitzi pe pagina 1.
CrisitnaT, ne este dor de tine. Speram ca este totul bine.....Nu te-am mai vazut nici la 'Berbecutze'...Ce face comoara mica? (ceva pozne?)
miag spune:
....fetelor, vad ca mai mult eu scriu la subiectul asta..pai se poate????????????
ia poftitzi la povestit.
CristinaT spune:
Buna, eu nu am scoala acum .... vreo 2-3 sapt sunt libera .... si fericita sa-mi rezolv alte probleme. Cartea de C++ ma treage la somn, adorm cu ea in brate, nu am trecut de prima pagina.
6 ani -14 februarie 2006
Cat despre Oana ieri doamna la gradinita mi-a zis ca e tare isteata si daca vreau sa o inscriu la un concurs de copii isteti. Am inscris-o. Seara ma intreaba Oana daca stiu ce este o litera? Tot ma chinuiam eu sa gasesc un raspuns mai potrivit pentru ea, cand imi spune ca asta i-a intrabat doamna si ea a stiut sa raspunda prima: "Litera se scrie si sunetul se aude." Ce mandra sunt!
miag spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Buna, eu nu am scoala acum .... vreo 2-3 sapt sunt libera .... si fericita sa-mi rezolv alte probleme. Cartea de C++ ma treage la somn, adorm cu ea in brate, nu am trecut de prima pagina.
6 ani -14 februarie 2006
Cat despre Oana ieri doamna la gradinita mi-a zis ca e tare isteata si daca vreau sa o inscriu la un concurs de copii isteti. Am inscris-o. Seara ma intreaba Oana daca stiu ce este o litera? Tot ma chinuiam eu sa gasesc un raspuns mai potrivit pentru ea, cand imi spune ca asta i-a intrabat doamna si ea a stiut sa raspunda prima: "Litera se scrie si sunetul se aude." Ce mandra sunt!
Bravo Oana!!!
miag spune:
Poze cu Roli:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos
miag spune:
La multzi ani tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume!