masina pe gaz

masina pe gaz | Autor: andreoti

Link direct la acest mesaj

Sunt stresata rau de tot.Am postat acest subiect aici,fiind singurul loc unde as putea sa intreb si sa mi se raspunda fara sa fie sotul meu de fata.Sotul meu tine mortis sa luam o masina ,(care este pe benzina si cu un motor ff mare-consum mare)si la care sa-i atasam un motor pe gaz.Eu am impresia ca am fi in permanenta cu o bomba sub noi.El sustine ca acum sunt motoare ff performante si autorizate.Daca aveti asa ceva va rog sa-mi spuneti daca as avea motive de ingrijorare.In general este un subiect care e discutat de barbati, insa cum sunt atatea soferite am zis ca de ce sa nu intreb aici poate,poate primesc vreun raspuns.
Mii de multumiri si astept raspuns cat se poate de urgent(luni sau marti vrea sa mearga dupa masina)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Un vecin de-al meu care e taximetrist are masina pe gaz,din cate l-am auzit vorbind cu sotul meu ii foarte multumit si totul e ok.
Sincer,nici mie nu mi-ar place,asa cum ai spus tu,parca as avea tot timpul o bomba sub noi si explodeaza.Nu radeti!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

si mie mi-ar fi frica sa nu intre cineva in mine si sa explodez, dar mi-au spus mai multi ca nu explodeaza chiar asa usor instalatia de gaz. Oricum, noi nu mergem prea mult cu masina, deci la noi nu se pune problema instalárii... Gazul insa e mai ieftin, deci la multi km parcursi e rentabil.

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Am si eu un vecin taximetrist in Romania si e f. multumit!!Consum mic si cost la fel.Are o Dacia Solenza.Exista chiar o firma de taxi la mine in oras, care are masini Matiz pe gaz.
Eu zic ca merita si nu cred ca e chiar atat de periculos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Si eu zic ca merita masina pe gaz.
Noi avem o dacie la care din primavara i-am pus instalatie de gaz.Nu este periculoasa din cate am inteles eu nici in cazul unui impact pt ca butelia aceea este foarte bine asigurataiar la buget se simte considerabil,mai ales la cum s-a scumpit acum benzina.Noi mergem destul de mult cu masina asa ca mie mi se pare rentabila afacerea.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

o instalatie pe GPL facuta cum trebuiie e safe...nu ai de ce te teme...nu inteleg eu cum adica sa-i atasati un motor cu GPL, poate sa-i adaptati un astfel de sistem...
in fine, acum si asta are ceva dezavantaje...in timp, ani buni sau zeci de mii de km pot aparea mult mai usor probleme la un motor care merge cu gpl si care initial a fost preoiectat sa mearga cu benzina decat la unul care e din start proiectat pt GPL... un alt dejavantaj, ar fi faptul ca statiile de GPL nu sunt asa de raspandite...
si chiar nu vad care e ideea, sa iei o masina cu motor de 3l sa zicem si sa-i pui apoi GPL...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Eu zic sa stai linistita ca nu sunt probleme.si noi avem o masina cu GPL si o avem de cel putin 4 ani.La inceput asa credeam si eu ca este pericol dar m-am convins ca nu......off topic , culmea de o luna o conduc si eu!!!

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreoti spune:

Sunt hapy.Masina a avut ceva dubiozitati la serii si nu a mai cumparat-o.Ne-am luat pe motorina.La cat suntem de plimbareti conteaza pretul, dar fara bomba e super.Am si eu fixuri.Mersi pt detalii.

Mergi la inceput