Cronicile vizigotului
Raspunsuri - Pagina 2
ionella3003 spune:
Superba poveste adevarata!... Sa va traiasca vizigotu' si sa fiti mereu la fel de fericiti ca si acum!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
dana_ene spune:
Mina, frumoasa poveste... frumos protagonist !
Sa va traiasca !
Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
mina spune:
Va multumesc pentru aprecieri.
Sa va traiasca tuturor floricelele !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
monet spune:
sa va traiasca superbul cu ochii tot mai verzi! un frumos! si voua, sanatate!
ai povestit tare fain.
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (33+)
www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE
www.seansimon.com/alexlibbywedding.htm" target="_blank">NUNTA NEW YORK
www.seansimon.com/august2005.htm" target="_blank">AUGUST
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Nexus spune:
Mina esti o povestitoare extraordinara. Am citit acum cateva zile cronicile si acum am revenit. "Dragul mamii drag" sa creasca mare si sanatos si sa le aduca numai bucurii parintilor care-l iubesc asa mult.
Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur
T_Ioana spune:
Frumoasa poveste, frumos povestita, frumos copil! Sa traiasca si sa traiasca si ai lui parinti pe langa el! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!
Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mina spune:
M-am intalnit zilele astea cu o vecina de bloc care ma vede rar (sta mai mult pe la fiica ei sa aiba grija de nepoti). SI ca toate bunicutele de treaba s-a apucat sa vorbeasca vizigotului, mirandu-se ce mare a crescut si ii zicea:
"mai frumosule, tu cresti ca din apa: pai am vazut-o pe mami mai intai cu un pepene sub tricou, dupa aia cu o franzela in brate si acuma, minune mare, alearga dupa un omulet pe scari. De unde-ai aparut, maica?".
Habar nu am de ce m-a emotionat descrierea ei privind etapele "maturizarii" vizigotului, da' m-a emotionat.... Adevarat, parca ieri era doar cat o franzela in brate la mine.... acum vrea in brate numai cand are vreo durere, altfel e flacau mare ;-)
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
aime spune:
Mina, extraordinar e vizigotul tau....de la un pepene....franzela...la flacau....iar vecina ta merita , cat de bine a exprimat metamorfoza...
Am citit povestea voastra si e f frumoasa.
mami de vladut(15 nov.2004)