Bebelusi de nov-dec 2004 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
Dutzi spune:
Bravo, Mihaita, pentru performante si la cat mai multe!
.
Felis, va tinem pumnii sa primiti cat mai repede raspunsul favorabil, de a pleca in Italia, sa va intoarceti sanatosi si voinici, sa chefuim impreuna la iarna
.
Pupam Mariile scumpe din carut si pe amicul lor Silviu nazdravanul.
Si pe Mihnea si Kenzo, ca sunt de-acum pe picioarele lor
.
Cookie, Soveja...ce amintiri...mergeam acolo f des, copil fiind...vremuri de demult...
Sabinutei, ca s-a facut fetita ascultatoare, ca a dat de "gustul" biberonului si ca doarme noaptea aproape ne-ntoarsa
.
Va pupam pe toti,
Otiliav spune:
Neata!
Ioana Maria si Daria! Miraklucker felicitari si pentru bb 3 am vazut ca esti pe listuta viitoarelor mamici!
Felis, pe mine Ana ma trezeste pe la 5.30 cand ii dau sa suga tzitzi si adoarme langa mine pana pe la 9. Si uneori se mai trezeste pe la 2 tot pentru supt evident.
Cookie, nu ne lasa cu ochii in soare. Spune-ne si noua reteta cu care ai convins-a pe Sabina sa accepte biberonul! Eu cred ca nu mai rezist sa ma plimb toata ziua dupa ea pentru 150 ml de lapte si o trec pe lapte de vacutza.
Bobita, cum se inteleg surioarele? A, si stai linista ca fetele noastre se vor marita singure
!
Norocul meu cu vremea asta ca mi-a dormit copilu peste noapte adica de la 11-5.30 si ma simt mai odihnita.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
mikimi spune:
Felis m-a bucurat foarte tare sa-l vad pe Mihaita puternicos si mi-a placut cel mai tare cand statea mot pe spatele lu' ta-su.
Noi ne-am dus ieri in vizita la gemenasii |Adrianei, ne-au primit tare frumos, am ocupat normal scaunelul de masa, jucariile, locul de joaca, le-am papat pireutul, ei ne-au lasat ca sunt ardeleni de treaba.Pacat ca ploua si pe aici, oricum cred ca mai putin decat la Buc, ca descoperisem niste stradute foarte frumose (monica-ca la Praga
).
Andreea nu e conexiunea super aici asa ca iti urez aici si nu la subiectul tau La multi ani cu pupicii de rigoare pentru o mamica foarte frumoasa si curajoasa
8 luni jumatate
Miki si Alexander (12.12.04)
Otiliav spune:
Sa va povestesc ceva din seria "Sa nu faceti ca mine"!
Ieri m-am apucat dis de dimineata sa rezolv toate bagajele cu care am venit de la tara. Am trecut la treaba si m-am apucat de hrean, l-am dat pe razatoare, l-am pus cu miere, ulei si putin otet doctorie pentru racelile din timpul iernii. Nu va zic cum imi curgeau mucii iesiti nu stiu nici eu de unde. Am terminat treaba asta cu lacrimi in ochi desi m-a ajutat si sotul care nu-mi intelegea durerea si credea ca sunt eu mai sensibila dar a inceput si el imediat sa boceasca. Si ce credeti am trecut la ardei usturati. Bai dar nici aerul din bucatarie nu puteam sa-l respir asa erau de puternici. Si mi-am folosit manutele sa-i tai in bucatele si sa-i curat de samanta. In tot timpul asta mai mereu aveam mainile in apa dar cand m-am oprit au inceput sa ma usture mainile. Nu va spun cat de rau ardeaupalmele, de credeam ca iau foc. Parca tineam mainile in apa aproape fiarta. Si stiti cat a durat efectul ardeilor : 7 ore timp in care am stat cu mainile in apa rece, sau mai pipaiam o cutie de bere. La farmacie degeaba am fost, ca nu au antidot pentru ardei usturat!
M-am lecuit, de-acum incolo folosesc manusi la treburi de-astea periculoase!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
mikimi spune:
Cookie la cat mai multa odihna, e atre bine sa-ti doarma bebeul toata noaptea.
Ralucutzo, Michelino sper ca nu va vizitati fara mine...
Kenzo, Mihnea felicitari pentru primii pasi, sa le fie invatarea mersului cat mai fara cucuie.
Roxana frumos in teorie ce zici tu cu tac si fac ref. soacra sau alte binevoitaore care dau sfaturi...dar la caposenia mea inca nu merge..poate cu timpul..cand oi avea vreo 80ani...eu la scarbici ma ocup si de reclamatii si pana nu demonstrez ca am dreptate nu ma las, iar cu soacra ar fi endless, asa ca mai bine nu ies nici la paine fara alex decat cu ea.
8 luni jumatate
Sabina spune:
Felis, curaj!!
Mult a fost putin a ramas!
gandacelu nu are acces la net deocamdata9computer stricat etc).Ioachim merge de cateva zile!! Sovaie...da merge!
vestea proasta e ca iar sunt raciuti, si trebuie sa le faca la amandoi analize.
Andrea, La multi ani!!!!!sa fiii fericita si iubita toata viata!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mikimi spune:
Mai fetelor nu se joaca copilul meu cu formele geometrice, nu zice mare lucru, dar acum (suntem in camera de hotel) s-a dus la usa de la intrare, s-a ridicat de ea, a inceput sa bata cu palmuta si zice haidi-haidi, iar cand m-am uitat la el a facut cu mana pa-pa.
8 luni jumatate
diana2004 spune:
LA MULTI ANI ANDREAP !!! 

Taceai chitic ,credeai ca nu se afla ? N-a aflat decit toata lumea
!
paxela spune:
alexander felicitari
miki ce mai astepti? du baiatul la fete![]()
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze