Cluj rulz! (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Salut, fetelor!! Multumesc de incurajari acum sunt un pic mai linistita, deoarece Elise se comporta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...oricum asta a fost cea mai urata zi din viata mea!!! Si sper sa nu se mai repete niciodata!!
Simona...buna treaba cu masina...vai, in nebunia de dupa venirea salvarii am uitat acasa tot:portofel, telefon...prin urmare m-am trezit in ploaie, cautand o statie de taxi, cu fata-n brate, care era asa grea....elise era mai mult dezbracata decat imbracata, mi-era teama de o raceala....taxiuri la fabrica de bere:ioc! noroc cu 2 studenti care mi-au chemat prin telefon, ce amabili!!!
cristiana, mersi din suflet de nr. dr....f. dragut intradevar! Mi-a dat la randul lui un nr. de tel de la chirurgie infantila...mi-a zis ca nu gasesc pe cineva mai bun
Nonna, asta ar mai lipsi, sa te plimb si pe tine pe drumuri ...nici vorba, mersi din suflet totusi, pentru ca te-ai oferit!!!
va multumesc de ajutor, si ca ati fost alaturi de noi....
eram cu un frate de-al meu cand am cicit mesajele voastre si am plans cand am vazut cum vrea toata lumea sa ajute, si numai cu o vorba buna!!!!! cat ma bucur ca mi-s forumista!
iubita mamii plimba acum o papusica prin casa si-i face nani-nani!!!
Acum zic doamne-ajuta sa se termine cu bine, si sa nu ramana urma urata de la cusatura aceea, si sa-i creasca unghiuta la loc cat mai repede...cu toate ca una din arpii si-a dat cu parerea ca ar fi si posibilitatea sa se prinda la loc unghiutza....
Sa va zic inc-o faza de acolo, care pe mine m-a bulversat total: m-au scos afara cand au cusut-o(poate c-au facut bine asa deoarece eram off sistem), iar cand am intrat inapoi o pansau, o asistenta si un individ care parea portarul si care o tinea ca pe un porc la taiat..nu exagerez nici c-o silaba.....statea cu un cot pe bazinul ei sa nu miste picioarele si cu alt cot pe piept sa nu miste mainile....bebe plangea intr-un hal infernal, si la un moment dat a crispat tare degetele mainii, mana care a ramas in pozitia de care rad toti, si anume cu degetu-n sus(apropos si cel ranit)...idiotii nu mai puteau de ras...doar imaginati-va cand si-au gasit de cuviinta sa rada..
....si lista continua

Poze: http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Ajut-o pe Sabina! http://sabinac.netfirms.com/fotografii.htm

Ajut-o pe Bella! http://bella.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Florina, dragele de voi prin ce v-a fost dat sa treceti! Pe langa durerea propriu-zisa, mai sunt si traumele din spital...:(
Cadrele astea medicale cred ca si-au ratat cariera, trebuiau sa se faca macelari!!! Mai calca si cu cizmele in sufletele oamenilor, ei nu se gandesc la niste copii nevinovati? Sunt tare bulversata de ceea ce aud, inca nu-mi revin...
Chiar m-am gandit, daca d-ne fereste copilul meu ar pati ceva nici n-as sti incotro s-o apuc. Mi-e groaza de spitalele de stat, desi n-am avut ocazia sa fiu vre-odata internata in vre-unul din ele, sper sa nici nu fie nevoie.
La clinica "Interservisan" ai incercat? Am niste prieteni medici, care de cate ori copilul lor are vre-o problema medicala, il duc acolo, desi ei lucreaza in cu totul alt spital (de stat, bineinteles), si sunt multumiti de serviciile oferite. Eu personal n-am fost,...nu stiu.
Ii doresc multa sanatate micutei tale si

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

la medici iti trebuie tupeu!Is eu nimeni-n drum dar am curaj si nu ma las calcata de cine stie ce asistenta,mai ales cand e vorba de copil.si eu cam tot la particulari ajung sau oricum la plie,cunostiinte si relatii(PCR).altfel nu merge din pacate nimic si nesimtirea e enormamai ales la cadrele medii medicale.
Baby-boom,stiu ca nu ai timp dar nu uita de banutii mei cand pui pachetul la Bucuresti si astept vesti bune de la tine si sa ne intalnim cand poti tu!
Nu-i deranj ca eu am bona la Vladut si ma mai misc de acasa.Cu mare drag te ajut cand vrei si pot.
nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salut fetelor!

Florina sper ca esti mai bine cu moralul, mai ales daca pitica nu se resimte, draga de ea. Ma gandesc la voi si va tin pumnii sa se termine cu bine, sa se vindece fara urme degetelul mic. Tine-ne la curent cu evolutia si cu persoanele cu care ai de-a face ca poate cine stie, se nimereste sa mai cunoastem pe cineva si poate sa punem o vorba buna. Din pacate pana acum nu mi-a venit nici o idee, dar cine stie...

Va pup si va las aici, sunt stresata de felul meu, sunt la job, stiti ce zic...
Tentative sa scriu am mai avut, aseara si chiar azi dimineata la serviciu, dar a venit Serbanel in vizita si primul lucru, a resetat computerul, cu mesajul meu lung si netrmis inca spre voi aici... dragu mamii, cum vede un buton, cum il apasa...e culmea cum s-a intamplat exact la fel, si aseara si astazi...

va pup,
Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Serbanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Imi pare rau sa aud de rau despre cadrele medicale, dar din pacate, cam asa e... Ori noi suntem prea exigente cand vine vorba de bbeei nostri, dar oricum adevarul e undeva la mijloc... Si eu trebuie sa ma intorc la Pedi 1 pt urocultura, dar mooor de frica ... daca ii gaseste ceva Ecoli in urina?? Ultima era sterila, dar cu recidivele pe care le poate face, mi-e si groaza. Oare as putea sa o fac in alta parte, dar sa fiu si sigura ca e adevarat rezultatul??? In Manastur exista Medstar- o clinica particulara, o sa incerc intr-o zi acolo. Voi ce ziceti?? Poate imi fac griji de pomana...
Acum cu toata groaza, trebuie sa fac ceva si de papa, chiar daca asa m-am saturaaat.
Va mama Ralu si bb Stefania (care acum doarme somnul de infumusetare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Roxana, si Stefania cum vede butonul de la calc, cum il apasa cu toata forta... si eu am patit pe la inceputurile mele pe DC asa ceva, ca imi era si groaza sa mai scriu.... Acum am mutat unitatea sus pe un dulapior, sa nu mai ajunga, ca era ceva de groaza... Oricum, daca ma vede la tastatura urla sa o iau sus (in brate) sa vada si sa scrie si ea. Asa ca mai des apar doar daca doarme. Spor la treaba si pe curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

muulte pagini de cand n-am mai dat eu pe aici!
florina, saracutele de voi, cum e acum degetelul? sper ca respectivii (ca nu pe toti ii poti numi medic sau asistenta!) macar si-au facut treaba bine! sa dea Dumnezeu sa nu avem nevoie de ei! uita ca au in fata oameni bolnavi si care dau bani in fiecare luna ca sa ia ei salarii! cred ca de cand o am pe alessia am gasit si un motiv pt care uneori imi doresc sa plec in italia (ca parca v-am zis ca nu topai de placere cand ma gandesc ca asta urmeaza...) din fericire am fost la spital o singura data, la 2 luni, cand e obligatorie si gratuita ecografia la soldulete...e adevarat ca am facut programarea la nastere, dar am intrat imediat desi sala de asteptare era plina...mi se pare normal sa nu te tina acolo cu bb 5 ore....ca sa nu mai vb cand e caz urgent, asa ca si la voi!
conteaza ca acu draguta de elise e vesela si se joaca! o sa vezi ca nu-i va ramane cicatrice si chiar daca ii cade unghia, a 2-a care creste e si mai frumoasa decat prima!

roxa, cum merge cu raceala la voi?

eu raportez imbunatatiri la alessia, stationare la tati si din rau in mai rau la subsemnata peste care a dat o viroza intestinala din aia furioasa rau de tot si despre ale carei manifestari refuz sa va dau detalii ....cert e ca de sambata seara si pana acum n-am prea stat in picioare...no, trece toate, pruncutii nostru dragi sa fie sanatosi !!!!

acu va ca pe la mine pe acasa parca au trecut tatarii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

tot io-s...curiozitatea e femeie si cand am vazut ca vorbiti de razboi pe forum m-am dus sa vad ce si cum.....mai mult din greseala am dat despre un topic unde zicea lumea despre un forum numai pentru aia mai vechi si unde cei noi nu pot scrie...ma rog....chestia e ca eu sunt asa de noua ca nici macar nu vad unde e forumul ista pentru pensionari ...voi ati priceput mai multe?
si mai sus vroiam sa zic pruncutii nostri dragi...n-am , am luat medicamente ..

Mergi la inceput

Salut....
No, noi suntem mai bine, mai ales moral, ca ne-au incurajat toti!
Azi am vb. cu madicul acela de la chirurgie infantila de pe motilor, de la copii...vestea buna e ca mergem la el, da' vestea proasta e ca nu poate decat vineri, cand are o garda!
Nu stiu daca as mai astepta pana vineri, deoarece pansamentul e destul de precar, s-a murdarit de ieri...amarata, stie ea ca nu prea trebuie sa-si foloseasca manuta, dar n-o pot obliga sa nu atinga nika ...se mai ridica, mai ia mancare cu ea....cum spuneam arata urat pansamentul...mi-au interzis sa-l schimb eu acasa, si ar trebui sa merg la aceleasi cucoane sa-l schimbe maine..poate dau de altii!
...pe de alta parte chirurgul mi-a zis sa nu merg maine ci doar vineri la el! ooofffff!
...sincer, nu stiu ce sa fac...inclin sa merg maine la schimbat de pansament, ca pare ca i-a si sangeratdupa cusatura...ma gandesc ca e normal!
Vad ca mana n-o doare, nu a plans deloc dupa ce au pansat-o, ieri...si eu sper sa-si fi facut treaba bine!
Oare la interservisan o pot duce sa o panseze?????
Va pupam si va multumim ca sunteti alaturi de noi.....
....de ce eram eu stresata cu unghia: medicul de pe ambulanta spunea ca ea crede ca e distrus patul unghial...sper ca bine am inteles ca la termeni medicali sunt pe spate .....si tare sper sa nu ramana cu urme...ca-i domnisoara!!!!!
Florina si Elise

Mergi la inceput

Mai fetelor, pe mine iar ma cuprinde disperarea...la interservisan mi-au spus scurt ca ei nu se ocupa si ca doar pe motilor gasesc chirurgi infantili....nici de pansat nu se ocupa...
Ce sa facem noi??? Vorbeam si cu nonna si mi-a spus sub nici o forma sa nu o las asa pana vineri!!!!
Nu aveti vreo idee???
Mersi mult!

Mergi la inceput