Cluj rulz! (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Roxana vezi de incearca miere amestecata cu lamaie si cu nasul ... inhalatii daca le suporti, gasesti uleiuri la farmaciile verzi, dar daca esti cu homeopatu' in sange nu incerca nici menta nici eucaliptul, poate pinul.

Nu-i a buna cu racelile astea, parintii finei mele, contrariati de faptul ca bubulina face rosu in gat des, si-au facut analize sa vada daca nu cumva ei sunt focarul si ... asa era, au un streptococ pentru care baga acum antibiotice desi nu-i doare nimic. Grija mare!

Felicitari gagalicei lu' carrie pentru prima zi de gradi, vor mai veni multe zile senine, asa ma vazut eu la finele mele, pana la urma e viata ei sociala in continua expansiune si ii prinde bine sa-si dezvolte abilitatile de socializare.

La multi ani cu anticipatie Stefaniei , si inspiratie multa la alegerea lucrusoarelor de pe tava!

In rest la tot cartierul, abia astept povesti de la Mariana.

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna din nou...
Incerc sa culc o fetita tare nestamparata, dar cu mai putin succes...
Sunt tare fericita cu ea, dar strica tot ce apuca prin casa: veioza, vase, jucarii, telecomanda, telefoane...etc. uneori am senzatia ca nu mai poooot.Toti copiii sunt la fel?
Destul cu jalea,sa trecem la "subiect":

Stefania, alintata uneori si Luminita, e nascuta pe 19 sept 2004, dupa o zi de dans la o nunta. Sper sa va placa pozele noastre, abia am reusit sa descifrez misterele introducerii lor pe yahoo, apoi salvarea lor...etc. Ideea e ca am reusit singuraaa!
Acum va las, ca un bb rasfatat se catara pe mine si urlaaa ca din gura de sarpe daca nu o iau in brate
Cu drag mama Raluca si bb Stefania

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralucames/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ralu, delicioasa Stefi, delicioasaaa!
Roxa

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Foarte scumpa bebitza Stefania!!!!
In unele poze seamana cu Elisul meu, nu vi se pare?...cred ca din cauza obrajorilor dolofani!
Raluca, nu stiu daca toti bebeii sunt la fel da' a mea e! .obiecte sparte(3 pahare, si alte chestioare, etc), rasfat la greu, dormit doar stimulata...faptul ca papa inca tzitzi nu m-ajuta, ascuns lucruri prin toate cotloanele, a inceput cu prizele de ceva timp, de pc nici nu mai zic....in fine , uneori nici eu nu mai pot, dar ce sa-i faci? Trebuie sa revin pe linia de plutire!...si in plus noaptea nu doarme deloc bine(caninii) si de mancat nu mananca aproape nimic...ar mai fi de zis, da' numai va speriu....
Am o mica problema, de fapt Elise o are: e mereu cu nasul infundat, adeca mi se pare mie ca prea des se formeaza mucineii...seara ii scot cu pompita si a 2-a zi la amiaza-poate pana seara nu mai poate respira decat fornaind f.f.f greu...mi-e teama sa nu faca polipi, de aia in loc de ser fiziologic folosim nazomer(solutie nazala marina), da' nu prea vad sa ne ajute decat pe moment!!! Ati trecut prin asa ceva???
Fug sa mananc si eu, ca incerc s-o culc de amiaza de la 11 si abia acum am reusit....nu mai putea de somn da' abia a adormit....si eu n-am papat inca nika pana la ora asta...poate ma imprietenesc macar c-o salata...
Mi-ar placea si mie in parcul engels azi da' i-am promis marianei ca trecem sa-i vedem...poate maine, daca-i vreme buna!
pupici la toata lumea
florina si elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

am venit numai sa plang la voi pe umar, daca ma lasati.....alessia are muci multi de tot si ii haraie pieptul ceva de speriat! asta dupa 3 zile de nurofen si sirop de tuse:(((
am dat fuguta la pediatra care m-a trecut pe antibiotice! chestie care iar nu-mi place...sper sa nu faca si febra....
mi-a zis sa o tin in casa pana cand ii trece...eu stiam ca numai daca face febra, da' no...voi ce ziceti?
acu se chinuie sa adoarma ca in sfarsit am inchis toate telefoanele ca parca pe toti ii tuna sa sune taman cand nu trebuie!
no, is trista rau de tot...
va las si va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mama ce de bolnaviori.sanatate multa mamicilor si bebicilor bolnaviori!

Florina sa stii ca si Thea pina la 1 an tare mult a fost infundata am avut suspiciuni serioase de polipi, apoi nu stiu din ce cauza s-a relaxat problema...noi folosim in caz de nas infundat Mar plus cu apa de mare f bun, si e sub forma de spray deci mai usor de administrat.

e frumos afara, cine mai vine in Engels?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput

Ancuzza, sanatate la Alessia mititica, aveti grija..of of ce rau imi pare ca ati ajuns la antibiotice.

Flo si Carrie, si io am Nazomer dar astea 2 sunt cam acelasi lucru, ca tot apa de mare e numa unu e produs in Franta parca si celalalt in Ro. Sunt bune ambele...si serbanica a fost infundat, dar s-a remediat. Io am crezut ca dintzii sunt cauza tuturor relelor...asa fi fost?

V-ati prins di ce is asa de activa? N-am sef azi

o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."

Mergi la inceput

olaaaaaaaaa!!! fetelor, Serbanica e pe prima pagina uraaaaa!!! Am trimis multe poze si ne-am agitat si ne-am amarat si uite ca DC s-a induplecat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sanatate maxima bolnaviorilor!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Vai de mine ce de lume bolnava! Fetelor si bebelusilor nu va lasati, luati fructe, multe multe citrice, luati ceaiuri cu lamaie, luati tuica fiarta luati ... aspirina saracului, dar nu va lasati! Antibiotice doar daca nu se mai poate altfel. Pt tuse e bun ceaiul acela din foi de ceapa si crucea de la nuci si miere, pentru haraieli in piept cartofi copti sau foi de varza incalzite, pentru cap tot cartofi sau o cafea rece cu o aspirina Bayer, pentru nasuc infundat puneti Karvol pe perna puiului, face minuni! Alternativa scarboasa ar fi de bagat sub nas niste hrean.
Ancuzza si nu numai, am sirop de brad facut de mama in casa, daca vreti va impart pentru puiuti pentru tuse, dati-mi de veste!

Si acum am 2 stele de la DC! Uauu, ce-am avansat pe scara!

Simona

Mergi la inceput