Cluj rulz! (16)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
ancuzza spune:
florina, cand zici vrei botosei vrei ceva cu care sa lipaie elise orin casa, nu? eu am incercat mai multe modele dragute da' facute cam aiurea...imi trebuie neaparat aici unde stam acu e gresie si rece rau.....cei care pana acu mi se par a fi ok i-am luat de la baby's land...din piele si sunt captusiti...la vreo 260 mii...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Hola fetele
Carrie, ce bine ca esti binedispusa. Nici eu nu-s chiar mohorata, am neste ciorapei roz pe mine si deja am primit un compliment, ba, 2!
Habar nu am unde am vazut botoseii aia cu blanita dar erau frumosi rau si la moment regretam ca Serban nu mai e de ei! Mai ca-mi venea sa iau o pereche in avans
Flo, pai ce ai luat pentru Simon cel mic e superdragut.
Ancuzza, majoritatea copilasilor adora painea...noi mancam pe ascuns (cam orice) ca Serban oricat ar fi de plin tot ar mai inghiti cate ceva, dar painea...e in top.
Am uitat sa zic ca Serbanica se mai chinuie cu inca un dinte. A iesit incisivul al 7-lea si al8-lea il chinuie chiar acum. Mai nou se freaca si pe a masele, semn ca dau si alea...
Va las acum ca-s la job si nu vreau sa exagerez.
Va pup,
Roxa
o bibilica, do-o bibilici, trei bibilici ... "Fiecare pasare, pe limba ei piere ..."
Serbanica
carrie spune:
Florina unde e baby's land magazinul?ai cumparat cadouri dragute o sa fie incantata de ele Mariana...ca Simon nu cred ca se bucura inca
inca o intrebare:nu stiti unde pot gasi o papusa bebe, ceva mai mare si cu haine de schimb.mi-a zis educatoarea ca Thea e innbunita dupa una asemanatoare la gradi, e cu ea toata ziua, o hraneste, o dezbraca non stop si nu lasa pe nimeni sa se apropie de ea. as vrea sa-i cumpar si eu daca e asa fascinata dar ceva dragut nu chinezesc.
nonna, iti amintesc daca poti sa-mi dai homeopatul de pe Galaxiei, il astept la preselectia care o fac.
pupicei
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
asi spune:
Si noi papam pe la 5.30-6 si apoi afara ca altfel nu doarme baiatul noaptea.Ar fi fost frumos sa ne intalnim dar...
Noi duminica megem la tara ca acolo sta afara cat vrea el.Se pare ca nu ne intalnim degraba.
nonna spune:
Nu am uitat, Carrie, dar is tare ocupata cu umblatul prin farmacii pt.jobul meu!E vorba de d-na dr.Simona Nitu dar cum trec pe acolo,sper cat mai curand sa vad programul si poate un nr de mobil.promit sa ma execut numai sa am timp.Fug acum la Metro ca nu are scutece asta mic ca de olita nici vorba......Mai vorbim pe seara poate,
va pup si fug la treburi,
Nonna
ancuzza spune:
nonna si cristiana, am nr de tel fix de la cabinetul de pe galaxiei, daca va ajuta cu ceva: 443384 ....adica macar puteti sa aflati cum lucreaza doctora in cauza...
carrie spune:
multam ancuzza!si cum se chiama dr?e bun, ce stiti?
vreau sa va anunt ca Thea o revenit la sentimente mai bune fata de kk la olita.a facut la inceput cand am renuntat la scutece, apoi a facut numai pipi la olita si kk pe ea si azi s-a hotarat sa vada cum e din nou, dupa o saptamana in care i-am zis ca n-o sa se mai joace copii cu ea la gradi daca persista in greseala.
oare o tinut??
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
ancuzza spune:
eeei! unde sunteti toate???
mie mi-a adormit gagalicea in brate...si stau cocotata pe un scaun de bar care se mai si balangane! si ma si scriu..
acu incerc sa o pun in pat...
va las. macar suntem pe prima pagina [:D
ancuzza spune:
bag de sama ca ma dau singura pe aici azi...
cristiana, vroiam sa-ti zic ceva si am uitat..papusa de care ziceai am vazut in catalogul quelle...nu stiu cum sunt produsele. eu l-am comandat ca am citi aici pe forum despre el...unele fete erau multumite, altele mai putin..papusile pe care le-am vazut eu erau la 700- 1 mil....si chiar 1.5 ca cica si vorbeste..in poze arata binisor.
a, si baby's land e in spatele la sora, pe straduta aia ce da la republica, pe dreapta. si fix in fata lui mai este unul unde eu am mai gasit jucarii dragute....poate au si papusi ..
asi spune:
Fetelor eu azi sunt tare suparta.Azi de dimineta am vrut sa plec in oras cu Razvan.El de vre-o saptamana nu mai foloseste caruciorul ca merge destul de bine.Ce m-am gandit eu mai bine iau carutul ca se oboseste si trebuie sa il car in brate si e tare greu.Zis si facut.Am luat carutul si la o rampa din aceea de trecut de pe trotuar in strada mi se bocheza rotile din fata .Carutului se rastoarna cu copil cu tot si eu ma feresc sa nu cad pe carut si cad langa.Copilul sub carut ,saracul, a inceput sa urle.Eu repede ma ridic si vad copilul plin de sange.Si-a spart buza.Nu rau dar...
Inca imi tremura picoarele.Am dat o caruta de bani pe caruciorul ala si credeam ca e bun.Bine ca Razvan nu e lovit rau doar speriat.
Sa nu va zic eu ce speriata sunt ca inca ma apuca plansul
Dupa accident am fost in parcul mare sa se zbenguie iubitul putin si sa uite.A fost dragut si nici castanele nu fac asa mare dezastru.Nu e pericol.