bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
gabi.i spune:
Andruta eu sper ca vineri va fi vreme frumoasa ca vreau sa vin sa vizitez si sigur la 15,30 vom fi afara sa facem galerie 

numai sa tina vremea asta cu noi si sa se opreasca ploaia ca altfel nu stiu unde se va tine "competitia".Cu dinti ,eu zic sa te linistesti eu cunosc un copil cam de seama Rebecai caruia i-au iesit primi dintisori la cateva zile dupa ce aimplinit un an si acum are bine merci toti dintii.
Lavinia multumim ,nazdravani om fi noi dar concuram numai cu bebelusi din 2004 deci cu 2-3 luni mai mari asa ca nu stiu cum ne-om descurca dar ne consolam cu gandul ca "important este sa participi"
.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE
gabry spune:
Bafta la totate mamicile care au inscrisi copilasii in competitie!
Ma intreb unde sinteti????Nu mai scrieti,dimineata ma gindesc ca sinteti la munca,la prinz in parc,seara la televizor si asa uite-ma cum ramin singurica ,nu va e mila????![]()
Stati linistite in privinta dintilor,vor iesi cu siguranta,dar stiti cum e vorba aia,toate la rindul lor.Citeam un articol,in care spunea ca iesitul dintilor depinde mult si de parinti,adica cit de repede le-au iesit si parintilor dintii,cind erau mici.De ex,soacra-mea imi impuia capul ca lui barbate-mio i-a iesit primul dinte la 3 luni si cine o credea??Mereu rideam de ea,ziceam ca s-a ticnit saraca,dar cin am vazut ca lui Elena i-a iesit primul dintisor la 4 luni,n-am mai ris,avea dreptate saraca.Am mai citit ca Napoleon si Mozart s-au nascut cu dintisori,ca erau smecheri!!!!Cunosc copilasi care au si un anisor si dinti,pauza,probleme nu sint,deci la fiecare le ies cind o sa fie.Smile,cu toti dintii ,va rog,mamici!![]()
Noi sintem un pic rasfatata,am invatat ca se sta bine in brate si cum deschid un pic gura,cum mama imi face toate poftele.Sint prea buna,trebuie sa ma fac mai rea???Nuuuuuuuu!
Deci pt cei nascuti in zodia varsatorului,va prezint horoscopul copilului,care mi s-a parut f adevarat.
E nascut un mic varsator?Puneti-va in minte ca pute-ti sa-l mai tineti pentru putin(in friie),cu cit creste mai repede,cu atit o sa faca ce vrea el.
Este un copil din timp independent si autonom.Foarte activ,trebuie tinut ocupat cit mai mult posibil cu stimuli fizici sau intelectuali.Dotat cu mare abilitate manuala,e tipicul copil ce iubeste dezmontare jucariile pentru a vedea cum sint facute si de la jucarii trece repede la cei ce sint in jurul lui:priviti-l in fata daca nu vreti sa va gasiti casa cu susul in jos.
Iubeste mult sa stea cu alti copii,reuseste sa fie de acord si cu cei mai agresivi,construindu-si un cerc de prieteni de care ar vrea sa nu se desparta niciodata.
Daca vreti sa-mi dati zodiile voastre si cele a tatilor va spun cum sinteti in raportul parinte-copil.
E foarte interesant si mi se pare pe deplin adevarat,chiar daca caracterul lor e in formare,oricum ceva ,ceva e de cind nasc!
Gata.
Mama lui Elena Stefania
si Mircea
panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos
Alina Maria spune:
Buna Gabry intradevar e cam liniste aici ce sa ii faci fiecare avem treburi . Eu am sa te rog prima sa imi spui si mie despre horoscop . Eu sunt pesti sotul fecioara si Mandy capricorn .
despre dinti , nu avem nimic de spus , nu se vede nici un semn .
Pozele tale Adita sunt superbe sa iti traiasca copilasii .
Anda frumos mai scri nu am cuvinte .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

PatriciaArdeleanu spune:
Gabry, interesant.
eu sint scorpion si tati leu![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos
Ubi spune:
Copilul meu va fi un mancacios si jumatate– ca tat-sau – nu voi face avioane si nici imitatii de sunate ca bebecloanta mea sa manance…Nu, va fi un copil model! Dar iata ca din gandurile mele…s-a ales doar praful. Alexandra nu mananca cu avioane….Alexandra mananca doar daca ii arat papucii miscand gentil din picioruse. Alexandra nu mananca cu cantecele…ci cu baletul “Lacul lebedelor” interpretat de bunicul. Mda, cum va spunem, are o mare pasiune ptr. picioare – incaltate, descaltate, nu conteaza; totul este sa se miste. Daca nu se misca, nu par interesante. Deci: copchilul in scaunelul ei de masa iar eu, cu mainile pe castron si lingurita ridic delicat cand un picior cand altul. “Unde e paupcul mami?????”. Uite paupucuuuuuuul”. “Nu e papucuul!!!!”. Ei si asa se termina castronelul cu mancare. Dar ce te faci cand mai este si bunicul in bucataria mica si nu ai unde sa intinzi picioarele? Ei, bunicul ridica mainile in sus, misca degetele ca o balerina profesionista, bebe ridica capul mirata, deschide gura ca deh, bunicul baleteaza si e ceva rar…iar mami hopa, tzopa cu lingurita in gura ei. No…asa e dimineata, la pranz si mai pe inserat.
Copilul meu se va juca frumos cu jucariile, nu le va arunca peste pat, nu le va roade si nu le va desmembra. Va fi un copil model. Nu, Alexandra nu le arunca din pat, le impinge delicat cu degetelul printre gratiile patului pana le aude cazand pe parchet. Mami face din aceasta cauza, matanii in fiecare dimineata! Cu bratul plin de jucarii se opreste la baie si incepe sterilizarea.
Hm, sterilizare, am auzit? Da, pe la 5 luni jumate am fiert sita de la storcatorul de fructe (desi nu era musai…) pana s-a deformat si am asteptat un transport special (cu o sita noua) din Anglia caci firma Moulinex s-a dizolvat intre timp de pe piata romaneasca. La 6 luni si jumatate am fiert la fel de irecuperabil o lingurita de plastic. Si toate aceste actiuni ca in final, zilele astea in parc, Alexandra sa ia (cu miscari la fel de gentile) suzeta din gura unei fetite si sa o suga cu frenezie. Mamele erau amandoua pe banca, una langa alta, cu plozii in brate…si evident neatente. Adio deci sterilizare…
BB (nu BD) la mare si la munte.
Nu mi-e clar ce i-a placut mai mult dar mi-e clar ca e un copil model, care nu face figuri si nazuri. Am avut concediu, ne-am odihnit, am facut drumetii si ne-am bucurat ca suntem o familie frumoasa (la munte au venit si bunicii – si deci, prin caciulita cea roz a Alexandrei au apaut mici cornite).
Din concediul la munte mi-a ramas lipit de suflet drumul la Campina, la castelul Iuliei Hasdeu. Promit solemn, si iata ca ramane si scris, ca nu-mi voi presa pruncul sa invete, sa invete si iar sa invete. Am citit acum 4 luni “Scanteietoarea viata a Iulie Hasdeu”, acum am vazut si castelul si m-am cutremurat: nu-mi trebuie copil superdotat, vreu unul normal si sanatos.
Raportez:
Am pus poze noi de la mare si munte.
Nu avem dinti.
Sa ne traiasca copilasii dragi mamici de bebici!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/
adita spune:
Nici Nectarie nu are dinti si nici nu sunt semne ca ar iesi curand. fratilor lui le-au iesit primii dinti pe la 8-9 luni.
vroiam sa va intreb o chestie, copiii vostri sunt mamosi? al meu e ceva din cale-afara, si ma intrebam daca e ceva specific varstei, sau pur si simplu l-am alintat eu prea mult.la inceput imi era drag cand nu baga in seama pe nimeni si intindea mainile la mine, dar incepe sa devina exagerat. nu vrea la nimeni decat la mine, daca plec de acasa si pt un sfert de ora e jale, plange pana ma intorc, chiar daca e tinut in brate. chiar daca-l las adormit, cum ies pe usa se trezeste. si noaptea vrea sa doarma numai langa mine, m-am "distrat" azi noapte vreo ora incercand sa-l pun in patut.la mine in brate adormea instantaneu, cand faceam cea mai mica miscare sa-l pun in patut se trezea, se agata de tricoul meu, daca ma vedea aproape adormea la loc, daca nu, se punea pe urlat.
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
andrutza spune:
Adita, am mai auzit de copii care devin dependenti de mama. Eu de frica sa nu patesc asa am tot pasat-o de cate ori am avut ocazia, o las cu ta-su seara, o mai las cu mama din cand in cand cand vine pe la noi, si cu toate astea am fost duminica trecuta pana la mare (nu alaltaieri, acum o saptamana) pentru o zi sa facem si noi putina plaja si nu prea s-a inteles cu mama. Se uita la ea, se uita la usa de la intrare si pangea, plangea si iar plangea. Le-am gasit terminate de oboseala pe amandoua, deci mai am de lucrat la treaba cu sociabilitatea.
Gabi, ar fi super daca ai putea sa ajungi vineri, eu sper sa fie vreme frumoasa ca la tv au spus ca vineri s-ar mai termina cu ploaia. Concursul se desfasoara afara? Eu nu am fost in primavara si nu stiu.
Cine mai ajunge vineri pe la Babyexpo, va astept la 15,30 la concursul de bebelusi care merg de-a busilea, sa ne mai cunoastem si noi.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg
lavinia345 spune:
Adita asa e Natalia mea,dependenta 100% de mine.Nu vrea la nimeni si urla si daca o pun jos s-o imbrac sau in patutz sa se joace cu jucariile de plus si alte chestii.Azi cel putin m-a terminat nervos,ori vin alti dinti ori nu stiu ce sa zic,a si vomitat de vreo 3 ori,mancare nici sa nu vada,intoarce capul si imi da peste mana si nu deschide guritza.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285
adita spune:
la noi nu par sa fie dintii. la mine in brate devine brusc foarte vesel si cuminte, de mancat mananca bine, nu stiu ce sa mai cred
mamica de trei copilasi
: Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
strunfita spune:
Hello,
Adita si Gabi, aveti niste copilasi superbi!
Patricia, ce coincidenta, si noi la zodii suntem la fel.
Fetelor, voi pe unde ati gasit "Bebe la bord", ca eu caut in tm in disperare si nu gasesc nici unde.
Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
http://community.webshots.com/user/carmina1111