Miresele anului 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

yrys78 dupa ce ne-am facut 1000 de nervi din varii motive (ambuteiaj, fix 2 ore facute pe drum din cauza ca nu mergea nimic, totul era blocat, cautat de pix cu pasta neagra juma de ora fara succes pentru a completa ceva in certificatul medical pe care-l omisese doctorita) am ajuns si am depus actele la sectorul 5 azi de dimineata (daca 10.30 se poate numi dimineata). Numai ca nu ne-a programat pentru 21, vineri, ca ei cica nu oficiaza casatorii vinerea, ci pentru joi, pe 20, la ora 13. Asta e, e bine si-asa, bine ca am rezolvat si cu asta! Sper ca la voi n-a fost cu atatea peripetii.

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mai sunt 12 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Rally, foarte frumoase pozele, dar cum adica fotograful ti le-a sters din greseala??? Pai eu cred ca-i mutam fata la spate, in cel mai fericit caz!!!

Mai sunt 12 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Foarte ciudati ai vostri ca nu oficiaza casatorii vinerea. Noi am reusit sa ne programam pentru vineri, 21.10.2005 la 12.30. Pe de o parte ma bucur ca voi stii detalii de la tine (sper) inainte de eveniment. Mi-a fost o frica de am paralizat, ca eu am traume legate de asteptat la usi...si vedeam ca acum ne respinge dosarul, ne zice ca nu e complet, corect sau mai stiu eu ce. A fost altfel, chiar am fost laudati ca suntem primii care au completat correct si frumos si au de toate, chiar si in plus - le-am mai lasat si altora timbre fiscale. Apoi am mers la director si ne-a programat cand am vrut noi, ne-a atentionat sa nu intarziem ca ne mananca si ca e fotograf care ne face poze nu stiu de care cu 800 000 lei. Noi avem fotograful nostru. O sa vedem cum facem ca sa ne lase ala in pace.
O saptamana excelenta si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by rally

Va pup din tot sufletul, dragele mele! Mii de scuze ca n-am mai intrat sa vorbesc cu voi, dar totul s-a petrecut cu o asa iuteala de la marele eveminent incoace, ca nici nu mi-am dat seama.
Am fost si fericita, dar si trista; fericita pentru ca totul a iesit asa cu mi-am dorit la nunta, si trista pentru ca persoana care ne-a facut fotografii a sters totul, cica din greseala.Acum alerg pe la toti cei care au mai facut cu aparatele personale poate strang si eu de-un album.Un prieten ne-a facut un site cu cateva poze si le-a pus pe cele pe care le-a facut el www.29dots.com/nunta_cristi_raluca/.Nu sunt cele mai reusite , dar sper sa va placa de noi.

rally, ai fost o mireasa foarte frumoasa! Nu te mai gandi la faza cu pozele ca ele mai frumoase amintiri raman in suflet!
Pupici si casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

Multumesc fetelor pentru aprecieri!Ieri am implinit 1 luna de la casatorie, iar duminica ne-am amintit de frumoasa zi impreuna cu nasii pt. ca ne-au scos la biserica.Parca au trecut secole de atunci nu o luna.Acum toate se vor aseza si vor deveni niste amintiri frumoase pe care le vom povesti cu drag copiilor nostri

Mergi la inceput

Anangel_lexi, sa va ajute Dumnezeu sa aveti o nunta asa cum o doriti, fara probleme si fara discutii. La noi a mers totul ca pe roate; n-am auzit nici un comentariu, nici o vorba rea. Toata lumea a fost foarte multumita, toti s-au distrat si au petrecut cu de multa vreme n-o mai facusera.
Nu-ti dau decat un singur sfat:angajeaza-ti un fotograf profesionist.
Si ca sa vezi unde am facut nunta,intra pe www.restaurantmagura.go.rosi

Mergi la inceput

Rally, multumesc, foarte frumos restaurantul vostru. Eu fac nunta aici:

http://www.hotelrestaurant.ro/gorjana/gorjana.htm

Uff, am niste emotii...sper sa iasa bine!

Mai sunt 11 zile pana la nunta mea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Am depus si noi dosarul...ieri...pentru 21 oct ora 12.00(cel mai tarziu posibil)....Am fost foarte emotionati....Succes la pregatiri...in continuare...
Clau

Mergi la inceput

Atunci sa fie intr-un ceas bun, mai Mitumacsi spor la pregatiri in continuare; hai ca mai ai o leaca si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor, acum mi-am revenit si eu din oboseala, am avut o nunta de vis, sunt foarte fericita, a iesit totul asa cum mi-am dorit, poze o sa pun joi sau vineri, sambata plecam la munte in saptamana de miere, va multumesc tuturor pentru incurajari, va pup

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput