Miresele anului 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
anangel_lexi spune:
yrys78 dupa ce ne-am facut 1000 de nervi din varii motive (ambuteiaj, fix 2 ore facute pe drum din cauza ca nu mergea nimic, totul era blocat, cautat de pix cu pasta neagra juma de ora fara succes pentru a completa ceva in certificatul medical pe care-l omisese doctorita) am ajuns si am depus actele la sectorul 5 azi de dimineata (daca 10.30 se poate numi dimineata). Numai ca nu ne-a programat pentru 21, vineri, ca ei cica nu oficiaza casatorii vinerea, ci pentru joi, pe 20, la ora 13. Asta e, e bine si-asa, bine ca am rezolvat si cu asta! Sper ca la voi n-a fost cu atatea peripetii.
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi
Mai sunt 12 zile pana la nunta mea :)
anangel_lexi spune:
Rally, foarte frumoase pozele, dar cum adica fotograful ti le-a sters din greseala??? Pai eu cred ca-i mutam fata la spate, in cel mai fericit caz!!!
Mai sunt 12 zile pana la nunta mea :)
Yrys78 spune:
Foarte ciudati ai vostri ca nu oficiaza casatorii vinerea. Noi am reusit sa ne programam pentru vineri, 21.10.2005 la 12.30. Pe de o parte ma bucur ca voi stii detalii de la tine (sper) inainte de eveniment. Mi-a fost o frica de am paralizat, ca eu am traume legate de asteptat la usi...si vedeam ca acum ne respinge dosarul, ne zice ca nu e complet, corect sau mai stiu eu ce. A fost altfel, chiar am fost laudati ca suntem primii care au completat correct si frumos si au de toate, chiar si in plus - le-am mai lasat si altora timbre fiscale. Apoi am mers la director si ne-a programat cand am vrut noi, ne-a atentionat sa nu intarziem ca ne mananca si ca e fotograf care ne face poze nu stiu de care cu 800 000 lei. Noi avem fotograful nostru. O sa vedem cum facem ca sa ne lase ala in pace.
O saptamana excelenta si
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by rally
Va pup din tot sufletul, dragele mele! Mii de scuze ca n-am mai intrat sa vorbesc cu voi, dar totul s-a petrecut cu o asa iuteala de la marele eveminent incoace, ca nici nu mi-am dat seama.
Am fost si fericita, dar si trista; fericita pentru ca totul a iesit asa cu mi-am dorit la nunta, si trista pentru ca persoana care ne-a facut fotografii a sters totul, cica din greseala.Acum alerg pe la toti cei care au mai facut cu aparatele personale poate strang si eu de-un album.Un prieten ne-a facut un site cu cateva poze si le-a pus pe cele pe care le-a facut el www.29dots.com/nunta_cristi_raluca/.Nu sunt cele mai reusite , dar sper sa va placa de noi.
rally, ai fost o mireasa foarte frumoasa! Nu te mai gandi la faza cu pozele ca ele mai frumoase amintiri raman in suflet!
Pupici si casa de piatra!
rally spune:
Multumesc fetelor pentru aprecieri!Ieri am implinit 1 luna de la casatorie, iar duminica ne-am amintit de frumoasa zi impreuna cu nasii pt. ca ne-au scos la biserica.Parca au trecut secole de atunci nu o luna.Acum toate se vor aseza si vor deveni niste amintiri frumoase pe care le vom povesti cu drag copiilor nostri
rally spune:
Anangel_lexi, sa va ajute Dumnezeu sa aveti o nunta asa cum o doriti, fara probleme si fara discutii. La noi a mers totul ca pe roate; n-am auzit nici un comentariu, nici o vorba rea. Toata lumea a fost foarte multumita, toti s-au distrat si au petrecut cu de multa vreme n-o mai facusera.
Nu-ti dau decat un singur sfat:angajeaza-ti un fotograf profesionist.
Si ca sa vezi unde am facut nunta,intra pe www.restaurantmagura.go.rosi
anangel_lexi spune:
Rally, multumesc, foarte frumos restaurantul vostru. Eu fac nunta aici:
http://www.hotelrestaurant.ro/gorjana/gorjana.htm
Uff, am niste emotii...sper sa iasa bine!
Mai sunt 11 zile pana la nunta mea :)
mitumac spune:
Am depus si noi dosarul...ieri...pentru 21 oct ora 12.00(cel mai tarziu posibil)....Am fost foarte emotionati....Succes la pregatiri...in continuare...
Clau
rally spune:
Atunci sa fie intr-un ceas bun, mai Mitumacsi spor la pregatiri in continuare; hai ca mai ai o leaca si gata.
ratusca1977 spune:
Fetelor, acum mi-am revenit si eu din oboseala, am avut o nunta de vis, sunt foarte fericita, a iesit totul asa cum mi-am dorit, poze o sa pun joi sau vineri, sambata plecam la munte in saptamana de miere, va multumesc tuturor pentru incurajari, va pup
Albumul nostru
Mai am...